Probleme ! Pete albe.
Salut, ma numesc Ovidiu am aproape 16 ani si cam de la varsta de 14 ani mi-au aparut niste pete albe pe pielea penisului, pe partea de jos a penisului, nu ma mananca, nu ma irita, nu am disconfort din partea lor, acuma incep sa mi se faca si putin cate putin pe testicule.
Aceste pete arata ca niste negi, dar nu stiu mai exact ce sunt, pot fi si pete de grasime, dar nu sunt asa de gras.
M-am gandit sa ma duc la medicul de familie sa vad unde ma trimite mai departe, dar mi-e rusine sa ii spun ce problema am plus ca nici la parinti nu le-am spus problema.
Aceleas pete albe le am si pe ambele brate, de la biceps pana aproape de incheietura mainii.
Rog un medic sa ma ajute sau sa imi dea niste sfaturi.Multumesc.
Aceste pete arata ca niste negi, dar nu stiu mai exact ce sunt, pot fi si pete de grasime, dar nu sunt asa de gras.
M-am gandit sa ma duc la medicul de familie sa vad unde ma trimite mai departe, dar mi-e rusine sa ii spun ce problema am plus ca nici la parinti nu le-am spus problema.
Aceleas pete albe le am si pe ambele brate, de la biceps pana aproape de incheietura mainii.
Rog un medic sa ma ajute sau sa imi dea niste sfaturi.Multumesc.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese