Probleme respiratie.va rog indrumati-ma

16-06-2017
Kikitza2007
Nu este medic/terapeut
Kikitza2007
Buna seara!am un Baietel de 1 an si 5 luni care a inceput sa respire foarte greu, mai ales cand doarme.in sensul ca respira greu pe nas si facea foarte des apnee.Am stat internata cu el in spital ocazie cu care am aflat ca are polipii inflamati la fel si amigdalele de gradul 4.Am urmat tratament injectabil cu cefurexim 6 zile apoi inca 3 zile pe gura cu azitrox.Acum respira ceva mai bine in sensul ca tot pe gura Dar nu mai face apnee.Mi s-a spus ca este prea mic pentru a fi operat.as dori sa ma ajutati sa ma sfatuiti ce as putea face de acum incolo pentru ca imi este frica sa nu respire din nou la fel de greu.daca va avea o viroza va trebui sa o iau de la capat cu antibioticul?va rog din suflet sa ma sfatuiti! Multumesc frumos!
1 comentarii
0
16-06-2017, ora 08:05
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1copilul nu mia are voie sa consume mancare acra cu bors, otet, lamai, usturoi. NU mai consuma fructe citrice, mere, rosii, sucuri
absolut toate problemele care le aveti acum..cu nasul si gatul..se datoreaza refluxului gastro-esofagian de la alimentatia incorecta pentru varsta lui
problemele posibil sa fie de la diversificarea adaugata prea repede sau de la intoleranta copilului la anumite alimente
2 pentru nas.. trebuie facut 10 zile lunar tratamentul cu colargol
3 pentru gat.. Laridep spray
4 consult la Pediatru cu specializare in Gastrologie.. pentru un sirop antacid dat la culcare sa nu urce acidul gastric in somn
Adaugă un comentariu / răspuns