probleme respiratorii ?

28-01-2012
Liviu,
Nu este medic/terapeut
Liviu,
Salut am 19 ani, , , am temperatura de aproape o luna, , , ma tras curentul kam tot aproximativ cu o luna in urma, , simtzind ca ma amortzot, , , partea dreapta a avut mai mult de suferit, , ca acum la fiecare curent cit de slab imi amortzeshte obrazul drept, , , am facut mai multe investigatzii la doktor, , am facut 3 renghene la plamii din kare in unul mia scris bronsita, , am folosit sumamed antibiotika perskrisa de medici, , shi acum cind am fost la spital iarashi miau dat antibiotice augmentin, , la kardiograme miau skris aritmie, , , in prezent, , in urma cu 2 zile am simtzit un junghi in partea inimii, , foarte foarte puternik, , de parka a trecut tot prin mine, , am kemat ambulantza deoarece mam speriat foarte tare, , , a doua zi am plekat la spital deoarece ma durea cumplit, , shi nici nu puteam sa dorm delok, , , rezultatele la cardiograma au fost bunisoare, , , , akum la fel simt deskomfort, ma doare dar mai slab dupa 4 zile de tratament, , pe kare mi la dat medikul de familie shi neurologul, , am de asemenea shi dureri in spate lipsa parka de aier, , , casc foarte des, , , ma iau frigurile shi tremur tot, , am o frica foarte mare, , ce poate sa fie
1 comentarii
0
29-08-2019, ora 15:19
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună ziua! Faptul că vă amorțește obrazul drept poate fi de la nervul facial (expunere la frig, stat mult în curent rece). Aritmia din momentul respectiv poate fi de la stres sau de la febră. Vă recomand să mergeți la boli infecțioase dacă aveți febră persistentă de atâta timp, însoțită și de frisoane. Care este temperatura dumneavoastră? O zi liniștită!
Adaugă un comentariu / răspuns