Probleme sangerare la dezvirginare
Este a 4-a oara cand intretin o relatie sexuala cu prietena mea si in continuare i-a curs sange dupa terminarea actului sexual. Se pateaza pe chiloti, etc. Este sange de 'deflorare' este rozaliu la culoare, nu este ca la menstruatie. Ce se intampla ? Cat timp mai curge sange si de ce inca curge ?
3 comentarii
Situaţia descrisă nu este normală. O vizită la doctorul ei ar fi foarte indicată.
Buna ziua. Am o intrebare...oare as putea sa fiu insarcinata? Am unele simptome...Greturi dar fara varsaturi dar si in cursul zilei nu numai dimineata, ma doare spatele, ma doare stomacu, ma simt balonata, obosita, mi-e somn, ma doare capu si ma dor sanii la atingere. Ciclul trebuie sa imi vina abia pe 20, , , dar stau cu prietenul meu si am o viata sexuala activa, , , ajutati-ma cu un raspuns va rog. Multumesc
Niciunul dintre semnele descrise nu demonstrează o sarcină. Dealtfel, ar fi şi prea devreme pentru a putea vorbi de semne de sarcină.
Primele semne de sarcină apar nu când are loc fecundaţia, ci după ce are loc cuibărirea embrionului în uter. Acest lucru se întâmplă cu 3-5 zile înainte de ziua în care este aşteptată menstruaţia.
Primele semne de sarcină apar nu când are loc fecundaţia, ci după ce are loc cuibărirea embrionului în uter. Acest lucru se întâmplă cu 3-5 zile înainte de ziua în care este aşteptată menstruaţia.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 4Dupa dezvirginare
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 4Motiv de ingrijorare dupa primul act sexual?!
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 2Sangerare vaginala
- 1Sexul de inceput fara prezervativ
- 1Prima data
- 1Va ramane insarcinata daca fac asta?
- 3Intrebari / nelamuriri despre penis
- 4Frica de sex..
- 3Ajutor - vagin foarte strâmt, durere foarte mare
- 2Ajutati ma, vreau sa imi incep viata sexuala !
- 1Problema erecție
- 0Am incercat sa fac sex însă nu m-am putut dezvirgina
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: