Probleme sangerare la dezvirginare

09-09-2012
philips
Nu este medic/terapeut
philips
Este a 4-a oara cand intretin o relatie sexuala cu prietena mea si in continuare i-a curs sange dupa terminarea actului sexual. Se pateaza pe chiloti, etc. Este sange de 'deflorare' este rozaliu la culoare, nu este ca la menstruatie. Ce se intampla ? Cat timp mai curge sange si de ce inca curge ?
3 comentarii
0
10-09-2012, ora 11:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Situaţia descrisă nu este normală. O vizită la doctorul ei ar fi foarte indicată.
0
10-09-2012, ora 14:32
Mirela Andreea
Nu este medic/terapeut
Mirela Andreea
Buna ziua. Am o intrebare...oare as putea sa fiu insarcinata? Am unele simptome...Greturi dar fara varsaturi dar si in cursul zilei nu numai dimineata, ma doare spatele, ma doare stomacu, ma simt balonata, obosita, mi-e somn, ma doare capu si ma dor sanii la atingere. Ciclul trebuie sa imi vina abia pe 20, , , dar stau cu prietenul meu si am o viata sexuala activa, , , ajutati-ma cu un raspuns va rog. Multumesc
0
11-09-2012, ora 06:54
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Niciunul dintre semnele descrise nu demonstrează o sarcină. Dealtfel, ar fi şi prea devreme pentru a putea vorbi de semne de sarcină.

Primele semne de sarcină apar nu când are loc fecundaţia, ci după ce are loc cuibărirea embrionului în uter. Acest lucru se întâmplă cu 3-5 zile înainte de ziua în care este aşteptată menstruaţia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici