Probleme stomac, flatulenta excesivă și balonare

02-05-2018
sandu98
Nu este medic/terapeut
sandu98
Buna ziua, de câteva luni ma confrunt cu probleme digestive, la început, orice tip de mâncare mai grea mâncăm (carne, fast food, prajeli) imi produceau diaree si dureri abdominale, la sfatul medicului de familie am luat pastile pentru stomac si cu timpul durerile si diareea au dispărut însă în ultima perioadă (aproximativ 2 luni ) ma trezesc in fiecare dimineata cu o flatulenta excesivă și balonare. Observ ca daca mănânc numai legume sau mâncare foarte slabă în grasimini scaunul este mai solid si flatulenta se ameliorează foarte putin. in schimb dacă mănânc carne sau anumite fructe starea de flatulenta revine și defecatia este mult mai deasă, chiar și de 4-5 ori pe zi. Ce sfaturi imi puteti da ? Mentionez ca acum aproximativ 1 an puteam sa mănânc absolut orice fără niciun fel de problemă, indiferent de cantitate.
1 comentarii
0
06-06-2018, ora 08:14
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Stai linistit, eu am exact 1 an de zile de cand a debutat gastrita asta care mi a dat total viata peste cap, la fel ca si tine eram o persoana care manca ce pofte aveam oricand, si dintr o datacau inceput durerile apasarile la stomac sus sub stern, de parca cineva imi daduse un pumn, si cand respiram ma durea, zilnic cum ma dam jos din pat incepeau durerile alea surde, nu puteam manca mai nimic, slabeam, aveam diaree la unele feluri de mancare, diar la orez si banane si piept de pui la gratar si ficatei, di peste eram bine, si mancatul era o povara, mancam mancarea calduta, o meztecam ff bine, dura masa o ora, nu aveam nici saliva n gura, dar chioraia stomacul ceva de mi era rusine si gaze incontinuuuuu, am facut endoscopia, mi a dat nexium si famotidina, mai luam eu de diaree ercefuryl mai lyam linex, ba luam enzyme, toate ceaiurile posibile ca am si acum vreo 40 de ceaiuri acasa si la munca, si in timp incepeau mai rar episoadelr de durere si diaree, iar acum dupa un an am luat amoxiklav ca ma saturasem de fiaree si de pofte de altceva decat regim, si colegului meu de munca ii daduse dr de fam al lui amoxiklav pt ca l durea stomacul tot asa si am luat si eu, nu zici ca incepeam sa pot manca orice doream in timpul tratamentului? Eram cea mai fericita ca puteam gusta zeama de rosie fara sa am diaree si durere de stomac mancam telemea o desaram, putina cte o felie asa si mai multe, iar dupa cele 7 zile de antibiotic am continuat sa mananc chiar multe de ex mananc un kg de rosii pe zi si cirese la greu, dar fara grasimi si dulciuri concentrate si fata muraturi
Adaugă un comentariu / răspuns