probleme stomac

22-02-2009
i_y2009
Nu este medic/terapeut
i_y2009
Buna ziua as dori sa va expun urmatoarea situatie
Problemele care le am au inceput in luna decembrie 2008, in urma consumarii de lapte la cutie(era in termen). Am urmatoarele simptome: - indiferent ce mananc, dupa masa apar borborisme care dureaza de regula intre 10-50 min.
- ma simt putin balonat, eructatii aveam si inainte insa acum intr-o cantitate ceva mai mare
- flatulenta inainte de emisia scaunului
- scaunele sunt un pic moi, culoarea este normala
In urma cu 2 saptamani am facut echografie abdominala, analiza cu bariu, corpocultura si examen coproparazitologic. In urma rezultatelor, medicul de familie mi s-a pus diagnosticul de "sindrom dispeptic" si mi s-a dat tratament cu Debridat, Omeran si Biotics. De 2 zile de cand am inceput sa iau medicamentele, am inceput sa am dureri de stomac mai intense, senzatie de diaree(care insa nu se concretizeaza) si imi bolboroseste stomacul mai tot timpul. Nu stiu ce sa mai fac. Va multumesc si sper sama ajutati cu vreun sfat
2 comentarii
0
22-02-2009, ora 18:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu stii daca la coprocultura si ex coproparazitologic ti-a iesit ceva in neregula.Nu mai consuma lapte, bauturi carbogazoase, ciocolata, dulciuri, cafea pana nu vei avea scaun normal.Daca tot nu-ti revii intoarce-te la medicul de familie.Numai bine!
0
22-02-2009, ora 18:50
i_y2009
Nu este medic/terapeut
i_y2009
am uitat sa precizez de prima oara: la coprocultura si coproparazitologic nu a iesit nimic, in urma echografiei mi s-a spus ca as avea o blia putin cam lenesa, iar in urma analizei cu bariu mi s-a dat o foaie cu insemnari, din care(din cauza scrisului) nu am inteles nimic
Adaugă un comentariu / răspuns