produsul COLON CLEANSE

11-08-2008
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
Folosesc acest produs doar de 4 zile...

-*

(*modificat de administrator)
7 comentarii
0
03-11-2008, ora 16:00
elena_pascu
Nu este medic/terapeut
elena_pascu
Eu am luat pentru mama mea, colon cleanse aroma capsuni, s-a simtit extraordinar, de abia asteapta sa treaca pauza intre 2 tratamente si sa il poata lua din nou. A scazut si in greutate si chiar nu a mai acuzat dureri de ficat. Eu am auzit in treacat de aces produs, in autobuz vorbeau 2 doamne, am ajuns repede acasa, am deschis internetul si am cautat pe google, nu mai stiu site-ul de pe care l-am comandat, ceva cu colon, dar a venit ff repede.

Am auzit ca mai exista si alte produse colon cleanse, cu alte arome, dar doamnele vorbeau ca asta ar fi cel mai usor de suportat. Asa ca, colon cleanse cu aroma de capsuni, cautati pe google si enjoy.

Asteptam si alte pareri.
0
04-11-2008, ora 11:05
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
Eu am folosit Super Colon Cleanse (capsule). Probabil depinde foarte mult de organism, pt.ca mie nu mi-a fost de folos produsul; inafara de faptul ca ieseam la baie de 4-5 ori/zi cu scaune diareice, nimic altceva nu s-a intamplat, nici n-am slabit, nici nu m-am simtit mai bine si nici nu am eliminat ceva asemanator pozelor aferente produsului. Mentionez faptul ca am incercat tratamentul doar pt. curatarea colonului, deoarece, la fel ca multi altii, am un regim alimentar in viata de zi cu zi care este total nesanatos si am considerat ca as avea nevoie de o "curatare interioara".
In concluzie, eu personal, nu m-am simtit nici mai bine dupa tratament, dar nici mai rau, pur si simplu asupra oragnismului meu nu a avut efect, dar asa cum spuneam si mai sus, depinde foarte mult de organism, unora le este util acest produs, altora nu... :(
0
04-11-2008, ora 12:11
elena_pascu
Nu este medic/terapeut
elena_pascu
asa este, depinde si de organism. Eu pentru mama am luat colon cleanse cu aroma de capsuni, nu capsule.

Cat despre pozele la care faci referire, nu stiu la ce anume te referi. Daca te referi la imaginea asta (http://blog.mamanatura.ro/wp-content/uploads/2008/11/colon_rau.jpg), cred ca asta este un colon deja "terminat" si la asta nu trebuie sa ajungem. Nu este nici o problema ca nu ai eliminat asa ceva.

Elena
0
04-11-2008, ora 15:45
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
http://www.wellnessplusint.com/marturii_fotografii.html
La aceste poze ma refeream.
Eu nu consider ca ar trebui sa am un colon "terminat" pt. a elimina astfel de reziduuri, ca cele din pozele respective, ci sunt pur si simplu depuneri rezultate in urma mancarurilor nesanatoase, care ar fi chiar indicat sa fie eliminate.
Cat despre produsul Colon Cleanse cu aroma de capsuni, care presupun ca este pulbere, m-am interesat telefonic la firma de la care am comandat online care ar fi mai indicat si mi s-a spus ca in general au efecte similare, singura diferenta fiind: produsul capsule reface si flora intestinala, iar cel praf nu are actiune asupra acesteia.
0
04-11-2008, ora 20:29
elena_pascu
Nu este medic/terapeut
elena_pascu
buna,

nu cred ca ce ne arata ei in fotografii sunt depuneri ci exemple de colon (mai bine zis exemple de cum nu ar trebui sa arate un colon).
0
08-12-2009, ora 19:47
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
Cum actioneaza acest produs asupra fiecaruia, nu se va stii decat daca va fi cumparat si folosit. Parerea mea personala ar fi: cei care iau produsul, sa posteze efectele sale.
Cu cati vom fi mai multi care isi posteaza opiniile despre produs, cu atat mai util le va fi celor care cauta informatii despre el.
Rugamintea mea va fi sa nu mai fiu abordata (pe mess, mail) referitor la acest subiect, atat timp cat mi-am expus aici opiniile despre Colon Cleanse. Multumiri anticipate :)
Multa sanatate tuturor!
0
08-12-2009, ora 19:55
nona.do
Nu este medic/terapeut
nona.do
Nota:
Am incercat sa sterg id-urile din primul meu comentariu (11-08-2008), insa nu nu am aceasta posibilitate (la vremea aceea consideram util sa impartasesc pareri pe messenger, acum nu). Asa ca, rog sa-mi fie ignorate id-urile date la inceput.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.