prospect vaccin porcina

16-01-2010
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
am pus la acest link prospectul vaccinului care se administreaza in romania, pe care doctorul mi l-a dat fara nicio problema, asta ca sa nu se mai zica ca asa zisii conspiratori tin ascuns prospectul si nu il vad nici macar doctorii!!!

daca va veti uita la acest prospect si la un prospect de vaccin normal antigripal despre care pana acum nu au existat acuzatii ca omoara oamenii sunt aproape identice, scrise frumos cu reactii adverse cu tot... cele rare sunt foarte rare ceva de genul 1 la un milion si cand am intrebat doctorul despre afectiunile neurologice grave gen guillame barre- pe langa faptul ca s-au intalnit cazuri foarte foarte rare, este si perfect curabila-- asa ca idee sa stau linistita mi-a zis.- in campania actuala de vaccinare nu s-a intalnit absolut niciun efect mai grav!!

deci intraţi pe acest link
http://www.dump.ro/fisiere/prospect-0001-pdf/175017/i5PUUPfQzOUuqw7H
descarcati prospectul, mi se pare ca trebuie rotita imaginea pt ca nu am avut cum sa scanez altfel si convingeti-va rudele ca nu e nicio problema de vaccinare!

multa sanatate!
21 comentarii
0
16-01-2010, ora 13:50
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
http://depositfiles.com/files/ctqis64ki
in caz ca nu merge linkul din postul de mai sus, am inteles ca unele calculatoare au probleme... incercati-l pe acesta.. e testat si ar trebui sa mearga
0
16-01-2010, ora 15:01
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Esti singura "doctorita" care face reclama la acest vaccin nu numai inutil dar si evident daunator (caci mercurul si formaldehida si celelalte toxine raman toxice in ciuda reclamei si afirmatiilor de genul acesta) !

99% din doctorii romani - si mai ales doctorii buni - nu vor sa-si faca vaccinul si nu il recomanda la nimeni.

Insa tu faci aici reclama neplatita si asta in calitate de "pigisoloaga " - ne pisezi la cap cu acest vaccin !

Pentru ce firme si concerne lucrezi de fapt si chiar vrei sa te faci de ras afirmand ceva contrariu cu majoritatea colegilor tai (in special cei mai destepti ) ???
0
16-01-2010, ora 15:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
*pisiholoaga
0
16-01-2010, ora 16:51
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
si o sa fac reclame in continuare pentru oamenii suficient de destepti sa asculte de ratiune si sa ne ajute sa scapam o data de gripa asta!

macar acum pierdeti argumentul "nici macar bietii medici nu au vazut prospectul de la vaccin"
0
16-01-2010, ora 18:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
mulţumim, chiar pierdusem prospectul meu si voiam să mai dau şi colegilor care nu-l luaseră
0
16-01-2010, ora 19:14
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
"Zeci de medicamente sunt scoase de pe piaţă anual datorită efectelor secundare grave:

Un prim exemplu este siropul de tuse cu Clobutinol. Acesta, după ce a fost folosit intens timp de peste 40 de ani, a fost interzis în 2007, constatându-se că produce dereglări ale bătăilor inimii. Iată câteva dintre numele sub care a fost folosit: Silomat, Clobutinol, STADA, Tussed, Rofatuss, Nullatuss.
În România medicamentul Silomat pe bază de Clobutinol, produs de către compania Boehringer Ingelheim a fost disponibil în farmacii fără prescripţie medicală până în 2007. Apoi acesta a fost retras de pe piaţă şi în ţara noastră, în urma unei directive a Agenţiei Europene pentru Evaluarea Medicamentelor.

Medicamente vechi, care sunt în circulaţie de decenii şi nu au fost supuse niciunui test, se vând mai departe în unele ţări, deşi acolo unde au fost testate au fost interzise. Până în anul 1978 industria farmaceutică nu era nevoită să probeze în vreun fel că medicamentele au efectele menţionate în prospecte. De atunci încoace se arată - cu nişte teste pe animale, teste care de fapt nu dovedesc nimic - că medicamentele au efect asupra animalelor. Mai precis că animalele nu mor imediat când aceste medicamente, făcute de fapt pentru oameni, le sunt date cu forţa în condiţii total nenaturale. Doar că testele pe animale nu au absolut nicio valoare ştiinţifică.

Enumerăm în continuare câteva din scandalurile şocante legate de medicamente:

Sprayul pentru astm Isoproterenol, comercializat sub numele de Isuprel, a ucis în anii 60 în jur de 3500 de pacienţi. Cu toate acestea el se comercializează în continuare în ţara noastră şi este prescris în diverse afecţiuni ale inimii.

Medicamentul Stilbestrol a fost dovedit ca producând tumori uterine şi mamare la femei şi a fost scos de pe piaţă în unele ţări europene. În România este produs şi comercializat de patru companii farmaceutice: Amniocen, Farmacom, Imedica, Mediplus Exim.

Un scandal legat de cunoscutul Paracetamol a avut loc în Anglia în 1971. 1500 de pacienţi au fost internaţi în spital în după ce au luat Paracetamol. Cei mai mulţi au avut probleme şi mai mari în spital din cauza tratamentului ulterior.

În SUA medicamentul Orabilex a creat boli de rinichi care au dus la moarte.

Somniferul Contergan a făcut ca zeci de mii de copii să se nască degeneraţi fizic. În Germania, în anul 1958 producătorul acestui "medicament" a trimis peste 40.000 de scrisori la doctori convingându-i că acesta este cel mai bun somnifer pentru gravide şi mame care alăptează copii. În ciuda scandalului legat de Contergan concernele farmaceutice au continuat să vândă otrăvuri la gravide şi copiii. În 1978 s-a făcut cunoscut public că medicamentele Primodos, Amonorn, Duogynon, Bebendox şi Bndectin au condus la malformaţii ale noilor născuţi.

În 1970 au fost scoase de pe piaţă tranchilizantele Pronap şi Plaxin pentru că produceau moartea noilor născuţi.

Trilergan a fost confiscat de poliţie în 1975 în Italia pentru că producea hepatita (deci hepatita nu vine neapărat de la un virus, aşa cum se crede).

Flamanil, un medicament reumatic, a fost retras în 1976 de pe piaţă, după ce s-a constatat că duce la pierderea conştiinţei. Acest medicament se comercializează în continuare în Spania.

În 1979 a fost recunoscut în mod oficial că Valium crează dependenţă, chiar şi în doze mici. Mai mult de 15% din americanii adulţi luau regulat Valium.

Inhibitorii de apetit Preluin şi Maxiton au fost scoşi de pe piaţă în Germania după ce s-a constatat că afectau grav inima şi sistemul nervos.

Medicamentul pentru afecţiuni ale inimii Eraldin, prescris între 1970 şi 1975 la un număr de peste 100.000 de britanici, a cauzat daune la ochi şi intestine, precum şi numeroase decese. Eraldin există în farmaciile româneşti.

S-a constatat că antinevralgicul Phenacitin, care s-a vândut în lume sub 200 de nume diferite, împiedică funcţia rinichilor, chiar distrugându-i complet, produce tumori la rinichi şi distruge globulele roşii din sânge. Un alt antinevralgic, Amydorphirin a fost interzis în peste 160 de ţări (nu în toate, în multe se mai vinde încă) fiindcă împiedică formarea celulelor albe din sânge, ceea ce conduce la moarte. Antinevralgicele şi antireumaticele Tanderil şi Butazoludin (Ciba-Geigy) au condus în întreaga lume la moartea a peste 10.000 de pacienţi.

Unul dintre cele mai populare medicamente din România, algocalminul, este unul dintre cele mai otrăvitoare remedii de pe piaţă. Algocalminul este interzis în marea majoritate a ţărilor şi drastic restricţionat în restul statelor. Medicii spun că medicamentul poate provoca o boală fatală, care distruge celulele din măduva osoasă, aflate în strânsă legătură cu celulele sangvine. Din cauza lipsei de informare, românii profită de preţul accesibil al medicamentului, cumpărându-l la scară largă, chiar dacă în ţări precum Belgia, acesta este trecut la categoria otrăvuri.

În 1978 medicamentul complet nefolositor Oxichinolin, prescris în probleme digestive, a provocat un scandal mondial: peste 30.000 de oameni au orbit ori le-au paralizat picioarele după administrarea sa. Acest medicament a provocat şi numeroase decese (peste 1000 numai în Japonia).

În 1977 a fost retras de pe piaţă Phenformin, un medicament pentru diabetici, după ce făcuse peste 1000 de victime în fiecare an!

Rasperpin, medicament împotriva hipertensiunii, creşte de trei ori riscul de cancer la sân, creează coşmaruri şi depresii şi se bănuieşte că produce tumori la creier, la hipofiză, la piele, la ovare şi la uter.

New York Post a scris ca peste 852 pacienţi cărora le-a fost injectat medicamentul pentru inimă Epinepheren au decedat.

Daily Telegraph a făcut cunoscut în 1983 că anestezicul Hypnomidate a condus într-un spital de urgenţă din Glasgow la o creştere rapidă a deceselor. Medicii au refuzat însă să publice numărul deceselor în rândul celor care au urmat tratamentul cu acest medicament. În România încă se mai foloseşte în spitale, anestezic administrat ca soluţie injectabilă.

În 1983 au fost publicate în Suedia dosare secrete de la firma Ciba-Geigy din care reiese că concernul era informat de moartea la peste 1182 presoane din cauza antireumaticului Butazolidin şi Tanderil. După alte surse cifrele adevărate ale deceselor din urma acestor medicamente este de peste 10.000. La noi în ţară se comercializează încă Tanderil ca medicament antireumatismal.

New York Times a scris în 1984 ca medicamentul Selacryn 1980 a fost retras de pe piaţă după ce au fost recunoscute peste 510 cazuri de distrugere a ficatului şi de moarte.

După ziarul Guardian din 4 ianuarie 1985, medicamentul împotriva infecţiilor cu ciuperci Nizoral a condus la 5 decese şi la 77 de cazuri grave de boală.

În martie 1985 ziarul Neue Presse, a raportat că Fansidar, medicament împotriva malariei, a condus la boli de piele grave, cu pericol de moarte. În România medicamentul este recomandat de medicii parazitologi pentru tratarea toxoplasmozei. Se comercializează în farmacii.

În iulie 1985 ziarul Guardian scrie că somniferele Largactil au fost scoase de pe piaţă pentru că au condus la disfuncţii grave ale creierului. Substanţa cunoscuta si sub numele de largactil sau torazină este un neuroleptic de veche generaţie, utilizat încă în unele spitale de psihiatrie. Acesta are efecte dezastruoase asupra organismului. Cifra victimelor se ridică la un milion de oameni care s-au îmbolnăvit de dischinezie, dereglări ale aparatului locomotor sau au pierdut pentru totdeauna capacitatea de a controla muşchiul limbii sau întregul corp.

În decembrie 1985 concernul Ciba-Geigy a fost pus în situaţia de a recunoaşte public că a falsificat datele de la 46 de antibiotice şi de la alte medicamente atunci când au fost cerute de Ministerul Sănătăţii.

În mai 1985 autorităţile din SUA şi Marea Britanie au interzis prescrierea de hormoni care stimulează creşterea, pentru că pacienţii care îi folosesc se îmbolnăvesc de infecţii nevindecabile, chiar la mulţi ani după aceea. Hormonii respectiv au fost obţinuţi din creierul morţilor!

În decembrie 1985 Guardian a raportat că antidepresivele Merital şi Nomifensin produc oprirea rinichilor, anemie şi pneumonie. Nomifensin este prescris în România în cazurile consumatorilor de droguri. Tot în decembrie 1985 acelaşi ziar a raportat că peste 2000 de oameni s-au îmbolnăvit din cauza medicamentului Felden administrat pe cale rectală. Acest medicament se găseşte azi în farmaciile româneşti. 77 de pacienţi au murit, aproape toţi din cauza ruperii şi sângerării intestinelor. Concernul Pfitzer (producătorul Viagra) a declarat ca şi mai înainte că acest medicament este "suportat bine" de pacienţi.

Vaccinul HEXAVAC folosit din anul 2000, cu care au fost vaccinaţi deja 1, 5 milioane de copii în Germania a fost scos în anul 2005 de pe piaţă fiindcă "nu funcţionează cum s-a aşteptat şi nu oferă protecţie". Asta e declaraţia oficială, probabil că producea boli sau moarte evidentă. Morţii şi cei rămaşi bolnavi pe viaţă din cauza vaccinurilor nu prea apar în presă. Şi în România a fost folosit acest vaccin, dar acum este retras de pe piaţă.

Vaccinul împotriva bolilorde căpuşe, TicoVac, singurul vaccin de acest gen pentru copii, a fost scos în 2006 de pe piaţă fiindcă producea febră puternică şi efecte secundare masive.

Medicamentul Vioxx al Firmei Merck pentru artroză şi dureri la încheieturi luat de peste 120.000 de pacienţi în Germania a fost scos în octombrie 2004 de pe piaţă fiindcă producea atac de inima şi boli de inimă. Deşi firma ştia de efectele negative cauzate de acest medicament cu mult timp înainte, nu au retras medicamentul de pe piaţă decât în 2004, la presiunea autorităţilor. Acest medicament a fost retras şi de piaţa românească.

Antiinflamatorul Prexige al companiei Novartis împotriva artritei a fost scos de pe piaţă în august 2007 fiindcă mai mulţi pacienţi au murit după ce l-au luat. Medicamentul Bextra pentru artrită de la Firma Pfizer a fost scos de pe piaţă în 2005 din cauza riscului major de atac de cord şi congestie cerebrală. Aceste medicamente nu au autorizaţie de punere pe piaţă în România.

S-a constatat că barbituricele nu alină insomnia, ci o agravează.

Zelmac, medicament împotriva afecţiunilor digestive, care se vinde în România la ora actuală, produs de compania Novartis, a fost scos de pe piaţă în Germania în aprilie 2007, deşi nici măcar nu fusese aprobat încă, fiind folosit ilegal de către doctori în scopul testării lui pentru industria farmaceutică.

Un scandal foarte mare cu multe victime: Lipobay, un medicament care scade colesterolul, a fost scos în 2001 de pe piaţă. Acesta cauzase sute de decese. Concernul Bayer, care l-a produs a fost dat în judecată de peste 1000 de ori datorită acestui medicament.

Thyreotom forte, un medicament pentru suplimentarea aportului de hormoni tiroidieni la pacienţi cu hipotiroidie a fost scos de pe piaţă în Germania în 2005. În România în continuare este prescris de medici şi se găseşte în farmacii.

Ketotifen, un medicament pentru tratamentul de lungă durată în astmul bronşic alergic sau cu componenţă alergică, bronşită alergică şi tulburări astmatice a fost scos în 2006 de pe piaţă în Germania, din cauza efectelor secundare. În România se găseşte în farmacii.

Terfenadin, antialergic, a fost scos de pe piaţă în mai multe ţări europene. În România se găseşte sub denumirea de Histadin, un sirop folosit în tratamentul simptomelor multor afecţiuni alergice şi în prevenirea şi tratamentul reacţiilor alergice la transfuzia de sânge.

Tenuate Retat - un medicament care scade pofta de mâncare, a fost scos de pe piaţă în Germania în anul 2000.

Merzol, medicament pentru alergie solară a fost scos de pe piaţă în 2005 din cauza efectelor secundare grave.

FDA a recomandat în 2000 firmei Glaxo-Wellcome să scoată de pe piaţă medicamentul Lotronex pentru intestine, din cauza morţii unor pacienţi care au luat acest medicament.

Exanta, bazat pe substanţa Ximelatragan şi aprobat din 2004 împotriva trombozelor a fost scos de pe piaţă în februarie 2006 în Germania din cauză efectelor negative grave asupra ficatului. Acest medicament nu a fost comercializat la noi.

Trovan, antibiotic, a cauzat morţi şi vătămări grave, astfel încât a fost scos de pe piaţă după un singur an de zile. Deşi la testele dinainte de aprobare se constatase ca Trovan dăunează ficatului, Firma Pfizer nu a considerat că este periculos. Comentariul Firmei: "Trovan a fost cel mai bine testat medicament de pe piaţă, cu mult mai bine decât penicilina de exemplu". Oare câţi morţi şi bolnavi creează medicamentele care nu sunt testate aşa de bine, dacă unul testat aşa de bine duce la moartea pacienţilor fiind interzis după un an?
Legat de acelaşi medicament, autorităţile nigeriene au dat în judecată Pfizer şi acuză compania farmaceutică de implicarea în moartea unor copii cărora li s-a administrat Trovan, în perioada în care acest medicament nu era încă aprobat, în timpul unei epidemii de meningită.

Parkinsan, medicament împotriva maladiei Parkinson, de la Firma Byk Gulden, vândut de peste 130.000 de ori pe an, creează dereglări mari ale ritmului cardiac, care pun în pericol viaţa pacienţilor care îl folosesc. Se cercetează dacă va fi interzis. Firma se scuză cu citatul "Funcţionarea şi siguranţa lui au fost dovedite prin studii".

Despre Urethan medicii spun că vindecă leucemia. S-a constatat însă ca el creează cancer la ficat, plămâni şi măduva oaselor.

Methotrexat, de asemenea împotriva leucemiei, a produs tumori şi a dus la anemie gravă şi ruperea intestinelor. În România este comercializat şi prescris în reducerea dureriilor şi a tumefacţiilor articulare.

Mitothan, un alt medicament împotriva leucemiei, duce la moartea rinichilor secundari. La noi se găseşte sub numele de Lysodren şi este utilizat pentru tratamentul cancerului stratului exterior al glandei suprarenale. Este produs de laboratarele Hra Pharma - Franţa.

Antibioticul Isoniazid duce la moartea ficatului. Acesta este comercializat în România."

-
Cred ca toate aveau prospect ...
0
16-01-2010, ora 23:48
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
hai sa ne intoarcem in epoca de piatra si eventual sa murim la 20 de ani de tuberculoza- ca doar izoniazida se da in tuberculoza ce naiba :))... si anulati si penicilina ca sa murim de toate infectiile, anulati metrotrexatul ca sa facem cat mai devreme malformatii articulare de la poliartrita ca nu ne trebuie la nimic mainile... va rog scoateti orice tratament de astm ca abia astept sa ma sufoc si sa mor inainte de 30 de ani, cat mai multe sinuzite si inflamatii de la dentare la sinusuri ca doar paracetamolul este toxic... si mai bine nu respir pe nas si dau apoi in pneumonie... ah cum am putut sa uit de alergii!! abia astept primavara cu polenul si praful de la tara ca sa ma manance ochii si gatul si nasul si sa stranut si sa nu pot sa respir! ador acea senzatie- nu mai imi dati antialergice!!!! daca sunt dintre acei unu la un milion care fac febra? va dati seama ce rau ar fi in comparatie cu minunatia alergiei?

ca idee toti doctorii masoara raportul risc / beneficiu si nu dau medicamente foarte toxice decat in cazuri urgente si in plus sunt tot felul de norme de siguranta acum inainte de a da medicamente pe piata... de ce credeti ca a durat atata pana la aparitia vaciinului? pt ca au fost obligati sa faca tot felul de teste

nu mai speriati lumea cu informatii incomplete si spuneti de exemplu: antibioticul izoniazid duce la moartea ficatului... dar nu ati zis ca se da in tuberculoza si daca nu il iei mori de plamani. din tbc istii din romania care sunt mai multi ca in orice alta tara din europa cati au murit din afectare hepatica? nu aveti decat raspunsuri desarte si fragmente de informatii...
0
16-01-2010, ora 23:54
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
ceea ce faceti e echivalentul situatiei urmatoare:
într o sala de asteptare la doctor. toti calmi si linistiti eventual nervosi un pic. vine unul mai panicat sau cu ura pe doctor: "al dracu iar ne pune sa stam ore intregi, si iar da medicamente proaste care nu au efect etc etc"
ceilalti vor intra in panica... nu vor mai avea incredere in doctor sau medicamente, nu le vor lua cum trebuie, vor porni cu scepticism la consult sau tratament, fara niciun alt motiv decat un nebun care nu voia decat sa fie rebel si sa iasa in evidenta- revolutionarii contra teoriei conspiratiei
0
17-01-2010, ora 00:23
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
Am stat ore in sir la doctor si am urmat muulte tratamente fara succes pana acum, dar asta nu inseamna ca nu ma mai duc la medic in caz de Doamne fereste, ceva! N-ai inteles ce-am vrut sa spun : nu tot ceea ce laboratoarele farmaceutice elibereaza e bun (mai ales daca e atat de putin testat), drept urmare liste de medicamete ce au fost retrase (nu vb numai de istoricul de mai sus...) pt ca erau toxice. Prospectul nu prezinta garantii - cel putin mie asa mi s-a parut ca vrei sa spui in postul original, poate am interpretat gresit. Nu degeaba refuza medici sa (si)-l administreze si s-au opus vaccinarii obligatorii initiata de Cercel, de ce se dorea vaccinarea copiilor intre 6 -16 ani fara acordul parintilor...wtf?
Si-au pierdut din credibilitate in -sa zicem- cazuri nefericite.

Dar trecem noi si peste asta! multa sanatate si noapte buna
0
17-01-2010, ora 00:26
papuss
Nu este medic/terapeut
papuss
imi cer scuze pt antepenultimul rand- nu-mi sta in fire dar m-a enervat initiativa...
0
17-01-2010, ora 11:29
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
va inteleg perfect si nu va contrazic. punand acest prospect aici, de care eu om de rand am facut rost, am vrut doar sa contrazic niste postari ale unor oameni care ziceau zilele trecute, ca e o conspiratie, ca nici doctorii nu stiu cu ce se injecteaza si ca ar putea la fel de bine sa fie apa in seringa etc.
o duminica placuta tuturor!
0
18-01-2010, ora 11:23
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Trecand la ceva argumente pt. ceilalti cititori (Geanina este oricum imuna la argumente caci a facut se pare un vaccin Anti-Rational inainte) trebuie mentionate anumite lucruri esentiale referitor la postarile acestei doamne care - spre deosebire de medicii cu cap - face reclama gratuita insa proasta la acest vaccin complet inutil ( pe an mor de 1000 de ori mai multi oameni de gripa ca de gripa porcina si de zeci de ori mai multi de TBC) si in mod indirect si reclama la vaccinarea obligatorie pt. care este destituit acum un functionar de stat.

Geanina : oi fi lucrand la institutul care produce vaccinu sau nu ai ceva face la lucru si vrei sa aperi populatia de "epidemia lui Pan" de care ne sperie tele-vizorul ? ( In mitologia greaca PAN nu numai era urat ca dracusorul dar si arata ca el: cu picioare de tap, coarne si barbison)

1. Prospectul de la acest vaccin postatade Geanina NU SE AFLA PE pe o pagina oficiala unde il poate citi oricine pt. a se poate convinge si de autenticitatea lu si informa din surse oficialei. Prosectul pus de Geanina este un prospect scanat oribil de o persoana privata care l-a pus pe linkul de mai sus. Documentul este scanat asa de stramb ca celui care l-a scanat i-ar trebui un laser la ochi.

Pe pagina de la institutul Cantacuzino NU SE AFLA la ora actuala nici un prospect cu atat mai putin al acestui vaccin desi scrie mare :
"Institutul Cantacuzino - Profesionalismul si experienta noastra pentru sanatatea dumneavoastra "

De atata profesionalism domni de acolo nici nu sunt in stare sa faca public un simplu prospect al unui vaccin contestat pana si de medici si oameni de stiinta.

Cautarea termenul de "Cantgrip" de acest site nu da nici un rezultat. Se lucreaza in secret probabil.

In catalogul de produse 2009 nici macar nu este listat un asemenea produs !
http://www.cantacuzino.ro/ro/wp-content/uploads/2009/02/catalog-2009.PDF

Cu atat mai putine prospecte de la vaccine..si daca sunt pe undeva cu siguranta cu atat de bine ascunse ca nu pot fi gasite nici macar cand sunt cautate.

Oare acest institut l-a produs cu adevarat singuri sau l-au cumparat din occident din cauze presiunii facut in presa care nu DOREA DELOC VACCINE STRAINE CARE DEJA AU FACUT DAUNE ?

2. Prospectul NU SE ARATA la vaccinare la cei vaccinati decat la cerere explicita a acestora probabil, sau poate nici atunci.

3. Din prospect nu reiese daca este vaccin pt. gripa porcina sau pt. alta gripa.

4. In prospect scrie "acest medicament a fost prescis pt. dvoastra. Nu-l dati la alte persoane, chiar daca au acelasi simptome ca si dvoastra"

Deci scrie clar pe negru ca poate face rau atunci cand nu este indicat. Multi medici nu il fac si il dau bucurosi la cei care doresc sa il fac neaparat. Acest lucru este impotriva avertismentului scris pe vaccin.

Cei mai multi oameni nu au simptome deloc cand se prezinta la vaccinare, si deci se vaacineaza impotriva indicatiilor vaccinului ! "chiar daca au simptome ca ale dvostra"

5. In vaccin nu este declarata cantitatea de substante sau de tiomersal continuta.Geanina pare sa stioe exact insa: ""cantitatea acestor conservanti in vaccine este de mii de ori mai mica decat orice cantitate toxica si se elimina foarte rapid!""

Poate ne spui si noua cat tiomersla contine vaccinul draga Geanina si poate ne arati o cale cum de mercurul paraseste organismul cand in medicina se stie de decenii ca mercurul odata ingurgitat nu mai iese ci se acumuleaza.

6. In prospect scrie "nici una din componentele vaccinului nu pot produce gripa". Totusi multi care il fac
primesc simptome de gripa asa cum stiu multi pacienti care au facut vaccin de gripa normala.
Cine minte ? Pacientii cu siguranta ca nu.

Injectarea de tiomersal, o combinatie de 20 de ori mai toxica decat mercurul pur produce simptome clare de gripa si este un lucru cunoscut. Iata ca prospectul ne minte pe fata, desi se stie f. bine de decenii efectul de la tiomersal sau mercur asupra organismului atunci cand este injectat in sange.

7. Desi in acest prospect scrie pe o pagina ca "nici una din componentele vaccinului nu pot produce gripa",
se pare ca domnii de la Cantacuzino nu stiu ce este de fapt GRIPA si ce simptome are aceasta, caci pe pagina urmatoare scrie la reactii adverse:
- durere de cap, oboseala, febra, dureri musculare, frison, raceala,
simptome asemanatoare gripei, ameteli, umflare la nivelul ochiului.

OARE CE ESTE GRIPA DOMNILOR PRODUCATORI ?????
Invatati-ne si pe noi sa stim !

8. Desi NICI una din componentele din vaccin nu produce gripa iar cateva reactiile adverse sunt trecute pe
prospect ramane intrebeara logica: OARE CE COMPONENTE din vaccin PRODUC ACEASTA "GRIPULITA" ?

9. Pe acest prospect sunt listate si ALTE SIMPTOME mult mai grave decat ale gripe care apra de la vaccin ?
Oare ce sa el faca daca nu mercurul si formaldehiada din vaccin impreuna cu alte toxine prezente ?
- reactii alergice ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- urticarie ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
-angioedem - umflarea fetei, buzelor, limbii, gatului ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- durere ascutita de-a lungul nervilor (se stie ca mercurul ataca nevbii !)
- senzatie de amorteal sau furnicatura la nivelul membrelor (se stie ca mercurul ataca nervii !)
- scadere a numarului de trombocite din sange care duc ela vanatai si sangeri ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- infalamtia vaselor de sange ( oare ce sa produca acest lucru caci gripa porcina si deci virusul din vaccin nu o face !)
- dureri in articulatii (hai sa zicem...ca ar veni de la gripa )
- tulburari neurologice : encefaliomelita (inflamatia sistemului nervos central, dauna cunoscuta de la mercur)
- inflamatia nervilor (dauna cunoscuta de la mercur)
- paralizia nervilor (dauna cunoscuta de la mercur)

Toate efectel adverse listate se obtin numai prin injectarea de tiomerasla in corp fara nici un adaus si sunt toate simptomele aduse de mercur atunci cand este injectat in sange.

Altfel ce sa aiba acel virulet omoart in formaldehida si "conservat" in mercur, cu aceste afectiuni care apar de la vaccin ?

Plus ca mercurul nu are NICI CEA MAI mica functionaiiltate in vaccin !

-
Geanina draga, iti multumim ca ne ajuti sa ne dam seam de porcariile care pot aparea de la injectarea de tiomersal in sange.

Cat priveste argumentiile tale. ele lispite de orice discernamant si modul in care scri lasa mult de dorit !!!!
Cu orice post aici mai degraba te blamezi !

Vrei cumva sa ne faci FRICA ????????????
Chiar ne crezi in epoca de piatra sa ne speriem de BAU-BAU pe care il inventezi aici ????

"hai sa ne intoarcem in epoca de piatra si eventual sa murim la 20 de ani de tuberculoza- "
" si anulati si penicilina ca sa murim de toate infectiile, "

"va rog scoateti orice tratament de astm ca abia astept sa ma sufoc si sa mor inainte de 30 de ani"
". si mai bine nu respir pe nas si dau apoi in pneumonie... "

daca cautati google teoria conspiratiei"

"dar in fine, trebuie sa fie si schizofrenici in libertate care sa vada peste tot conspiratii si conducatori diabolici pentru ca altfel ar fi neamuzante forumurile si internetul.

"da contine mercur, tiomersalul este mercur, dar este conservant si este in cantitate atat de mica ca nici macar nu conteaza."

"cantitatea acestor conservanti in vaccine este de mii de ori mai mica decat orice cantitate toxica si se elimina foarte rapid!"

"sunt curioasa cati nebuni se vor lua de acest post al meu... probabil multi multi multi... Multumim Domnului ca mai exista si oameni sanatosi care au ratiune"

"si doctorii sunt interesati de toxicologie pentru ca se intalnesc tot timpul cu ea"

Da, se intalnesc la balul bobocilor...

-

Un om de stiinta care a lucrat cu vaccinuri spune:

" Pentru ca vaccinul, in mod evident, actioneaza in corp o perioada lunga dupa administrare. Reactiile la vaccin pot fi graduale. Deteriorarea poate fi graduala. Probleme neurologice se pot dezvolta in timp. De fapt aceste probleme apar chiar si in conformitate cu analizele conventionale. Deci de ce sa nu fie la fel si cu vaccinurile? Daca otravirea chimica poate aparea gradual, de ce nu ar fi la fel si cu un vaccin care contine mercur?"

"Andrew Wakefield, medicul britanic care a descoperit legatura intre vaccinul MMR si autism a fost concediat din pozitia pe care o avea la spitalul din Londra.

A: Da. Wakefield a facut un serviciu extraordinar. Corelarile sale intre vaccine si autism sunt uluitoare. Poate ca stii ca sotia lui Tony Blair este implicata in tratamentele alternative. Exista posibilitatea ca vacinul MMR sa nu fi fost administrat copilului lor. Recent Blair a evitat intrebarea in interviurile de presa si a parut pur si simplu sa obiecteze fata de invazia in viata personala de familie. Oricum, cred ca sotiei lui i-a fost pusa botnita. Cred ca daca ar avea o sansa, ar declara ca este alaturi de familiile care au copii ce au suferit sever din cauza vaccinarii cu MMR.

Cititi interviul tot cautand pe google:
"O marturie cutremuratoare a unui cercetator in vaccinuri care a lucrat mai bine de 10 ani in laboratoarele unor mari companii farmaceutice din SUA."

-

"La nivel mondial, în schimb, vaccinurile împotriva gripei "normale" şi cele specifice pentru AH1N1 sînt cele care îngroaşă încasările "Big Pharma" (marile case farmaceutice). Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), cifra de afaceri totală va fi în jur de 20 de miliarde de dolari. Compania elveţiană Novartis, de exemplu, a anunţat încă din luna iulie că a ajuns la acorduri pentru vînzarea produsului său "Focetria", cu 35 de state - printre care şi SUA, unde preşedintele Barack Obama a declarat recent gripa AH1N1 o urgenţă naţională - şi a estimat că va pune pe piaţă 150 de milioane de doze pentru perioada octombrie-decembrie. Compania britanică Glaxo mizează, în schimb, pe "Pandermix", aprobat de Uniunea Europeană, legat de care se estimează că a vîndut deja 400 de milioane de doze. Partea leului va reveni însă companiei Roche cu al ei "Tamiflu" - care nu este un vaccin, ci un medicament antiviral - care, în opinia analiştilor, ar trebui să-i asigure cvadruplarea vînzărilor, comparativ cu 2008. Vînzările medicamentului, care s-a dovedit suficient de eficient şi împotriva noii gripe, s-au înzecit în ultimul trimestru, la 994 milioane de franci elveţieni.

De mentionat ca medicamentul Tamiflu nu are nici cel mai mic efect pozitiv contra unei gripe !

-
Suedia: Investigaţii după decesul unor bătrâni vaccinaţi împotriva gripei
Adevarul Autor: Valentin Bâlă

Decesul unor bătrâni, la câteva zile după ce le-a fost administrat vaccinul împotriva gripei A H1N1, a condus la investigaţii în Suedia pentru a se stabili dacă moartea lor a fost provocată de acest vaccin, relatează site-ul thelocal.se.

O femeie în vârstă de 74 de ani din nordul Suediei a murit vineri, la patru zile după a fost vaccinată împotriva gripei A H1N1, fiind integrată în grupa pacienţilor cu risc crescut, deoarece suferea de boli de inimă şi plămâni.

"Trebuie să tratăm acest caz cu seriozitate şi să investigăm ce s-a întâmplat", a declarat doctorul Markus Kallionen.

O altă femeie, în vârstă de 90 de ani, a murit, de asemenea, după ce i-a fost administrat vaccinul, potrivit cotidianului Expressen, în timp ce în prezent, autorităţile investighează circumstanţele în care au decedat alţi doi pacienţi, un bărbat în vârstă de 50 de ani cu probleme cardiace şi o femeie cu o boală musculară acută.

-

Nurses Got Sick From the Swine Flu Vaccine in Sweden "¢- 190 Adverse Reactions 1 Suspected Death

Filed Under Pandemic, Vaccines

Yesterday 30 people had been reporting to the authorities in Sweden that they experienced such severe side effects that they felt the need to contact a hospital. Today the number is 140. The swedish newspaper Expressen is the only one in Sweden reporting on these cases and as usual this is most likely only the tip of a rather large iceberg. UPDATE: According to Dagens Nyheter, the number of reported side effects are now a few hours later 190. 1 person dies after the injection but "no direct relation with the injection has been established". The biggest medical scandal in the history of Sweden has just started.

Even so, Annika Linde, director of The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI) manages to spin this into something positive by stating "The vaccine has more side effects than the normal flu vaccine. It is a sign that proves that it gives an effective protection."

Thousands of Swedes have been vaccinated so far and the reports of side effects are "flooding in" to The Swedish Institute for Infectious Disease Control (SMI). Annika Linde: "It is obviously so that the vaccine against the swine flu results in more side effects than the normal flu vaccines. That is because the swine flu vaccine contains adjuvants, shark liver oil, which triggers the immune defense to respond. That also results in that the protection against the virus becomes better."
-
0
18-01-2010, ora 12:34
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
1. Prospectul este autentic de la vaccin si scrie împotriva gripei pandemice- virusul H1N1= virus gripa pandemică- nu aveam cum sa il scanez altfel pentru că atata eeste marimea scannerului, si e uşor de citit si dat zoom pe el cu rotate view, lucru pe care bineinţeles il stiti dvs, doar va laudaţi ca sunteti expert in calculatoare.
2. bineinteles ca 98% din căutările google cu vaccinul sunt aberaţii anti-vaccin, conspiraţioniste si cu scopul de a da paranoia oamenilor mai slabi de inger- dacă ati fi avut bunul simt să intrati pe site-ul european de control al bolilor ati fi găsit acolo explicaţii despre toate aceste probleme...pe care le ridicati la adresa vaccinului
3. thiomersalul este folosit pentru a stimula sistemul imunitar- in acest fel se scade cantitatea de componentă virala din vaccin. dacă citeati cat de cat informatii RECENTE, ati fi vazut ca acesta este metabolizat intr-un component de mercur neacumulabil în organism! deci care se elimina!!!!- inca o data vreti sa speriati lumea cu informatii NEFONDATE. daca va bazati doar pe ce se stia in secolul trecut, atunci nu e de mirare ca nu avansam de loc ca tara. intr-adevar, la un moment dat s-a scos thiomersalul din vaccinele pt copii, imediat gurile-rele au zis ca e din cauza ca provoaca autism- evident apoi s-a dovedit ca nu exista legatura si s-a reintrodus, dar oamenii obsedati conspirationisti au retinut doar ce au vrut ei, asa cum faceti dvs acum
chiar va rog intrati pe site-ul european si cititi ce e acolo, poate va luminati un pic- scrie tot ce vreti si legat de cantitati si tot.

tot acolo sunt comparate cantitatile de mercur din vaccin cu cantitatea din peste- surpriza in peste este mai mult!! deci mancam mai mult mercur decat contine o biata doza de vaccin- si in plus ce e in peste este componenta acumulabila! fata de cea eliminabila din vaccin

ca idee se zice ca este netestat... dar de multi ani peste 20 cel putin se fac vaccine antigripale cu exact aceeasi componenta, fara sa omoare intreaga populatie a planetei- ce difera este virusul, dar acesta oricum se schimba de la an la an!!!

v-am mai spus dl scarface ca aveti o problema, nu cred ca ati vazut in viata dvs un doctor ca sa stiti ce stie si ce invata si ce face... sau daca ati vazut ati dat probabil peste unul mai prost- dar aceea sunt exceptia!!!!

in fine aveti oricum o atitudine insultatoare si fixista din care nimeni nu va poate scoate- cu alte cuvinte ati refuza adevarul si daca v-ar dansa in fata!
0
18-01-2010, ora 12:51
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
si stitit in ultima saptamana cate cazuri de porcina au fost in europa si cate de gripa normala sezoniera? 140 de porcina versus 6 de gripa normala!!!!! deci anul asta e special, nu dati statisticile anilor trecuti pentru ca nu are rost... anul asta gripa normala a fost total inlocuita de porcina!
si dvs sunteti imun la argumente de orice fel, cred ca in viata dvs nu ati suportat sa va contrazica cineva si nici sa nu aveti ultimul cuvant oricat de gresit ar fi. peste vreo 2 luni cand se va calma toata aceasta nebunie probbabil veti gasi alte teorii ale conspiratiei si tot felul de alte medicamente care omoara oamenii si pe care doctorii probabil le dau fara sa stie nici cum se numesc nici ce fac, doar dvs sunteti atotstiutor
0
18-01-2010, ora 14:51
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
O metoda simpla pt. a testa stiinta, capacitatea si adevarul promisiunilor medicinei:

Se iau 100 pacienti si se trimit la un spital oarecare pt. a fi vindecati.
Se numara cati au fost vindecati dupa 1 luna.
Numarul de vindecati corespunde cu procentele de adevar continute in afimatiile si promisiunule doctorilor.
Procentajul nu va depasi 2% cu siguranta.
Utilizatorii din acest forum sunt o buna dovada pt. aceste procente si fiecare stie pe pielea lui ce inseamna mersul la doctori.
Sa ramanem deci obiectivi fata draga.

Poate pacalesti pe catva fraieri cu afirmatiile tale, continua sa faci reclama la vaccin, ficare isi culege roadele sale pe acest pamant pt. a le prezenta lui Dzeu. Sa vedem ce fel de roade o sa aduni.
0
18-01-2010, ora 15:05
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
incercati asta cu spitalul sa vedeti ce va iese... nu sunteti obiectiv domnule pentru ca aveti o ura fantastica pt doctori si sistemul medical... si asta va intuneca judecata

fraierii nu pot sa ii pacalesc dar cei rationali si inteligenti pot percepe adevarul spuselor mele
0
19-01-2010, ora 10:14
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cand padurarul constata ca un copac este stricat si ii spune colegului lui aceasta se numeste "constatare" si nu "ura". Invata sa diferentiezi.
0
20-01-2010, ora 14:20
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Uite ce a scris o doamna acum cateva zile aici pe forum
"sa stiti ca aveti dreptate, in 90 a mai fost o problema cu ceva virus puternic si miam vaccinat fetita mica de cateva luni, era sami moare a facut un blocaj renal, am stat prin spitale 4 luni cu ea.acum eu locuiesc in italia si aici sau facut vaccinuri, am refuzat si sa stiti ca cei care au facut vaccin au fost rau, cunosc cazuri.am crescut fara aceste probleme cu medicatie naturista, suntem mai sanatosi,...multa sanatate la toti romanii.."
0
21-01-2010, ora 15:32
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
si cei cateva mii- sute de mii care au fost perfect dupa vaccin fara nicio problema? ei nu conteaza sa inteleg. faceau parte din conspiratie probabil. 1 la un milion de oameni fac reactii severe!!! restul sunt perfect si reactiile depinde de fiecare organism si starea la momentul respectiv. dar in fine
optimistul vede lumina de la capatul tunelului... pesimistul vede doar intunericul din tunel... dar e exagerat sa vrei sa opresti o vaccinare pt ca cativa oameni din milioane au reactii si restul sunt aparati? frumos frumos
0
06-02-2010, ora 09:45
Remicade
Nu este medic/terapeut
Remicade
Am primit vaccinul si l-am aruncat la gunoi, prefer sa mor de porcina decat sa raman paralizat :). Luati ZINC in perioada de iarna obligatoriu. (Zinkit, Zinc Wallmarck, Imunogrip Plus ).
0
20-04-2010, ora 17:08
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
Vaccin pt ca am lucrat 2 luni la spitalul de infectioase, echinaceea si multe probiotice- Actimel!- si sunt perfect sanatoasa acum la 5 luni de la vaccinare si acest "tratament"- nici macar nu am mai racit si eram genul care raceste non stop
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vaccinări speciale
  • Vaccinarea veterinarilor și a altor persoane care lucrează cu animale
  • Vaccinarea post-expunere
  • Vaccinarea adultului cu diabet
  • Vaccinarea persoanelor cu SIDA (HIV)
  • Vaccinarea bolnavilor cu hepatita C
  • Vaccinarea și autismul
  •