Prostata neomogena cu microcalcifieri
Buna ziua,
in urma unei ecografii abdominale de rutina, rezultatul scanarii in zona prostatica a fost:
'prostata de dimensiuni normale, cu structura neomogena prin prezenta unor microcalcificari'.
Medicul de familie mi-a spus ca probabil e din cauza unei infectii urinare din trecut si ca nu e motiv de ingrijorare.
Totusi am gasit intr-un compedium medical si pe internet informatii care incadreaza aceste rezultate la o posibila tumora canceroasa.
Credeti ca ar trebui sa consult un urolog pentru a verifica acest lucru? Un tuseu rectal sau o ecografie transrectala ar elucida acest lucru, avand in vedere ca 'micro' imi da senzatia de ceva mai putin palpabil?
Mentionez ca nu am niciun fel de simptom, nu am probleme cu mictiunea sau cu activitatea sexuala.
Mutumesc anticipat!
in urma unei ecografii abdominale de rutina, rezultatul scanarii in zona prostatica a fost:
'prostata de dimensiuni normale, cu structura neomogena prin prezenta unor microcalcificari'.
Medicul de familie mi-a spus ca probabil e din cauza unei infectii urinare din trecut si ca nu e motiv de ingrijorare.
Totusi am gasit intr-un compedium medical si pe internet informatii care incadreaza aceste rezultate la o posibila tumora canceroasa.
Credeti ca ar trebui sa consult un urolog pentru a verifica acest lucru? Un tuseu rectal sau o ecografie transrectala ar elucida acest lucru, avand in vedere ca 'micro' imi da senzatia de ceva mai putin palpabil?
Mentionez ca nu am niciun fel de simptom, nu am probleme cu mictiunea sau cu activitatea sexuala.
Mutumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 6cancer prostata-durere testicule
- 5prostata
- 0urinarea frecventa, prostata
- 35tratament pentru cancerul de prostata
- 30Adenocarcinom prostatic grad ||| de diferentiere, Scor Gleason:4+3=7.
- 3referitor prostatita cronica si adenom de prostata
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1Prostata poate fi tratata cu un tratament hormonal?
- 0prostata
- 8Cancer prostata - Cabazitaxel & Abiraterone
- 1Probleme descoperite recent la rinichi si prostata!
- 0operatie-prostata
- 2prostatita cronica
- 0PSA si Free PSA in afara limitelor admise
- 0Senzatia de urinare
- 0Analize prostata
- 2Analiza prostata
- 1Interpretare ecografie prostata
Mai multe informații despre: Prostata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: