prostatita cronica

08-10-2007
crystyan
Nu este medic/terapeut
crystyan
Am 38 de ani si am fost diagnosticat cu "Prostatita Cronica".Medicul Urolog mi-a spus ca am aceasta boala de multi ani. Urmez un tratament cu ZANOCIN si DICLOFENAC, timp de 15 zile. Va rog sa-mi spune-ti daca din cauza acestei Prostatite Cronice se poate ajunge sa sufar de "Ejaculare Precoce" ??????? La terminarea tratamentului este posibil sa NU mai am acea ejaculare precoce ??Va multumesc anticipat.
2 comentarii
0
30-11-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Poate sa aiba legatura, dar nu este sigura legatura. Poate sa fie alte motive endocrinologice sau psihologice sau probleme de cuplu care sa determine ejacularea precoce.
0
31-10-2010, ora 14:34
barta.lucian
Nu este medic/terapeut
barta.lucian
Buna ziua, vreau sa adaug ceva in acest topic pt a preveni forumistii de a nu fii inselati de o persoana ( nu stiu daca am voie sa postez numele siteului lui) care este din Bucuresti si incearca sa vanda prin intermediul anumitor forumuri un aparat numit, Prostagym, Urogym, pt ca tot le schimba mereu numele, are un site deschis pt aceasta afacere, este o inselatorie, a postat pe forumul site-ului lui postari mincinoase, declaratii ale asa zisilor pacienti care chipurile sau vindecat folosind inventia lui. NU ESTE ADEVARAT.
Cere 500 de euro pt asa zisa inventie care trateaza prostatita, care nu are niciun efect curativ...mai degraba negativ...
Pe un alt forum a inceput sa posteze mesaje de multumire gen Mama Omida, dar sub nume false in care spune cum sa vindecat el de aceasta boala.
Fiti atenti daca intrati in legatura cu el si intrebati-l de eventuale contacte ale persoanelor care chipurile sau vindecat si o sa va convingeti singuri ca este un truc !!!
Asadar atentie mare !!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: