Prostatita și dureri de 12 zile la 21 ani

Salut. Ma numesc Darius, am 21 ani și de vreo 10 zile ma confrunt cu câteva dureri destul de neplăcute care sunt din zona (Rinichi parte stânga spate -> zona inghinala -> testicul stâng).
După 3-4 zile de tratament cu no Spa, agocalmin și urisan, nu am mai rezistat de durere și m am prezentat la Urgente.
Acolo, după 9 ore de așteptat, am inteles ca as avea o colică renală (nisip la rinichi sau ceva asemanator).
Mi s a oferit un tratament pe care l am mai luat încă 5 zile dar fără nici măcar o ameliorare.
Ieri m am prezentat la o clinica privată la un Urolog care la sfarsit de consult m a verificat din ce am inteles la prostata (metoda aceea de a-ti baga degetu in fund ).
Datorită durerilor pe care le am resimțit, acesta a stabilit ca am prostatita și mi a prescris un tratament cu antibiotic Tavic pe 7 zile + aceclofen supozitoare, urisan gr, fukosin (pt tractul urinar) și no Spa la nevoie.
De ieri am început tratamentul, am simțit o mica ameliorare după ce am luat supozitorul, insa la fel ca și in celelalte zile de cand a apărut durerea, ma trezesc dimineata cu durerile respective din partea dreapta - Zona inghinala - testicul.
Cum sunt durerile ?
Pai... nu pot sa ma trezesc odihnit.. ma trezesc direct in durere... nu pot sa mi desfasor deloc activitatea zilnică pe care o aveam pana acum.
Stiu ca mai am încă 6 zile de tratament puternic, doar ca îmi este teama ca acesta sa nu și facă efectul...
Pe data de 18 Mai trebuie sa ma prezint la instrucție pentru armata iar de aceea încerc sa trag cât de mult pot ca sa mi revin pe partea aceasta. Singurul lucru este ca durerea nu o pot ameliora deloc...
Ce mi ați recomanda sa mai fac, încerc ?
Eu, unul sunt sigur ca asta e sursa de unde provine durerea mea (prostatita) mai ales ca in momentul când ma verifica am simțit durerea respectiva peste tot unde am enumerat.
Va rog păreri ceva ?
După 3-4 zile de tratament cu no Spa, agocalmin și urisan, nu am mai rezistat de durere și m am prezentat la Urgente.
Acolo, după 9 ore de așteptat, am inteles ca as avea o colică renală (nisip la rinichi sau ceva asemanator).
Mi s a oferit un tratament pe care l am mai luat încă 5 zile dar fără nici măcar o ameliorare.
Ieri m am prezentat la o clinica privată la un Urolog care la sfarsit de consult m a verificat din ce am inteles la prostata (metoda aceea de a-ti baga degetu in fund ).
Datorită durerilor pe care le am resimțit, acesta a stabilit ca am prostatita și mi a prescris un tratament cu antibiotic Tavic pe 7 zile + aceclofen supozitoare, urisan gr, fukosin (pt tractul urinar) și no Spa la nevoie.
De ieri am început tratamentul, am simțit o mica ameliorare după ce am luat supozitorul, insa la fel ca și in celelalte zile de cand a apărut durerea, ma trezesc dimineata cu durerile respective din partea dreapta - Zona inghinala - testicul.
Cum sunt durerile ?
Pai... nu pot sa ma trezesc odihnit.. ma trezesc direct in durere... nu pot sa mi desfasor deloc activitatea zilnică pe care o aveam pana acum.
Stiu ca mai am încă 6 zile de tratament puternic, doar ca îmi este teama ca acesta sa nu și facă efectul...
Pe data de 18 Mai trebuie sa ma prezint la instrucție pentru armata iar de aceea încerc sa trag cât de mult pot ca sa mi revin pe partea aceasta. Singurul lucru este ca durerea nu o pot ameliora deloc...
Ce mi ați recomanda sa mai fac, încerc ?
Eu, unul sunt sigur ca asta e sursa de unde provine durerea mea (prostatita) mai ales ca in momentul când ma verifica am simțit durerea respectiva peste tot unde am enumerat.
Va rog păreri ceva ?
11 comentarii

Eu consider că soluția este tot la urolog. Doar că este nevoie de o consultație mai amplă din care să facă parte și ecografia și analizele de laborator. Din descrierea dumneavoastră nu am înțeles că acestea s-ar fi făcut. Vă recomand să mergeți acolo unde se pot face investigații mai ample.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Multumesc frumos de răspuns!
Mi s a făcut ecografie testiculare, abdominala de către dl doctor și palpare la testicule.
Mi s a părut ciudat ca mi a oferit acest tratament fără sa îmi ceara niște analize sau ceva. Doar m a întrebat ce pastile am luat!
M-am reprogramat pe Luni la același domn doctor Urolog pentru Control Urologie. Probabil o sa decidă și domnul ca sunt necesare niște analize mai ample. Ce analize credeți ca sunt ok?
1.Urocultura+Secretie Uretrala+ Spermocultura ?
Dacă cer și sa fac un CT (abdominal/pelvis) ca sa se vadă toți rinichii, prostata și alte organe, oare accepta domnul doctor ? Sau nu am voie sa cer așa ceva ?!
Mi s a făcut ecografie testiculare, abdominala de către dl doctor și palpare la testicule.
Mi s a părut ciudat ca mi a oferit acest tratament fără sa îmi ceara niște analize sau ceva. Doar m a întrebat ce pastile am luat!
M-am reprogramat pe Luni la același domn doctor Urolog pentru Control Urologie. Probabil o sa decidă și domnul ca sunt necesare niște analize mai ample. Ce analize credeți ca sunt ok?
1.Urocultura+Secretie Uretrala+ Spermocultura ?
Dacă cer și sa fac un CT (abdominal/pelvis) ca sa se vadă toți rinichii, prostata și alte organe, oare accepta domnul doctor ? Sau nu am voie sa cer așa ceva ?!

Darius, imi pare raw sa ti spun ca suferi de acelasi gunoi de boala de care sufar si eu, prostatita cronica bacteriana, nu cauta solutii la doctori urologi ca urologii habar n au cu ce se mananca aceasta boala, doar te mananca de bani degeaba, arunci banii pe geam de pomana, nu stiu ce sfaturi sa ti dau, nu am gasit nici eu inca o solutie, din pacate in 2020 habar n aveam de aceasta boala, sunt multi care sufera si medicii doar papa bani fara rezultate, eu am cateva obiective de urmat pt aceasta boala, daca te intereseaza o sa ti scriu mai multe in privat, sanatate!

Salut eu am 27 de ani si la fel am facut tot felul de investigatii, ecografie psa urocultura control prostata
Si ma ustura cand urinez, vezica, am facut toate analizele
Ce sfat imi dai?
Si ma ustura cand urinez, vezica, am facut toate analizele
Ce sfat imi dai?

Ne puteți spune cam ce analize ați făcut, ca să vedem dacă nu ar mai trebui ceva ?
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan

Ecografie abdominala, tuseu rectal, urocultura, ecografie prostata, prelevare secretie uretrala, psa, analize de sange cam tot..maine ma duc sa fac spermograma sa vad ce imi iese, problema este in felul urmator am inceput sa am problema asta mai ales dupa ce am luat o pastila de potenta si m am fortat sa fac sex, iar ca simptome v am zis ma ustura vezica si simt usturime si la anus daca nu ma insel(mentionez ca mi am facut anuoscopile si nu mi a gasit nimic)ce imi sugerati sa fac?

Buna ziua! Sunt diagnosticat cu prostatita cronica bacteriana am facut analize: spermocultura, urocultura , secretie uretrala, sange, tuseu rectal.
Mi-a iesit e.coli la spermocultura si secretie uretrala.
am luat 4 antibiotice diferite + intravenos si tot nu dau rezultate.
Cum sa procedez in aceasta situatie?
Mi-a iesit e.coli la spermocultura si secretie uretrala.
am luat 4 antibiotice diferite + intravenos si tot nu dau rezultate.
Cum sa procedez in aceasta situatie?

Pentru Domnul Mihaiță și Domnul Marius !
Apelați la o clinică de Urologie specializată și cu experiență în acest domeniu.
dr Petre Mureșan
Apelați la o clinică de Urologie specializată și cu experiență în acest domeniu.
dr Petre Mureșan

Buna ziua am facut un rmn si in urma rezultatului arata ca prostata si vezica sunt normale, ce nu inteleg
-dilatati chistice la ambele vezicule seminale, cu discret nivel fluid-fluid, ce inseamna asta?
-dilatati chistice la ambele vezicule seminale, cu discret nivel fluid-fluid, ce inseamna asta?

Ceea ce menționați dumneavoastră, arată că trebuie neapărat să apelați la o clinică de urologie, de unde puteți primi cele mai competente răspunsuri.
Eu vă pot ajuta cu mare drag în patologia musculo-osteo-articulara, de care mă ocup.
dr Petre Mureșan
Eu vă pot ajuta cu mare drag în patologia musculo-osteo-articulara, de care mă ocup.
dr Petre Mureșan

Domnule doctor, am dureri de umăr drept, genunchi stâng și deseori dureri musculare fără să fac neapărat efort mare, stări de oboseală, moleșeală și uneori dureri în spatele ochilor, urinari dese, rar gândire greoaie, durere de mijloc în punct fix deasupra noadei, !nu știu ce analize sa mi fac etc, am 43 de ani 175cm, 95kg, fumator...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme de erectie
- 3prostatita sau colita?
- 8va rog ajutor prostatita
- 1piatra la rinichi sau prostatita?
- 8Prostatita acuta
- 5Prostatita cronica acutizata
- 3prostatita, disfunctie erectila?
- 2tratament prostatita impreuna tratament faringita
- 2Prostatita cronica -tratament
- 0tratament prostatita cronica
- 7Prostatita la 19 ani
- 0despre mersul pe bicicleta in conditii speciale (prostatita)
- 0Litiaza prostatica cu sange in urina
- 1Prostatita cronica recidivanta
- 12Prostatita
- 124 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.
- 2Prostatita.
Mai multe informații despre: Prostatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: