24 ani. Prostatita. Calcinate numeroase. Varicocel. Acid uric. Libido 0.

19-11-2023
User99
Nu este medic/terapeut
User99
Salutare tuturor,

Când aveam 7-8 ani, am experimentat dureri de genunchi ocazionale, dar constante. Soluția era să-mi imobilizez piciorul pentru 20-30 de minute în acel moment. La vârsta de 15-16 ani, am început să simt o oarecare disconfort în zona scrotului.

La 18 ani (în 2017), am avut prima mea experiență sexuală nu foarte plăcută (Gardnerella vaginalis, Candida, Escherichia Coli). Simptomele de Candida m-au determinat să vizitez un urolog. După unele antibiotice, ambele bacterii au dispărut pentru 2-3 luni, iar simptomele s-au ameliorat pentru o perioadă. Cu toate acestea, disconfortul a revenit, iar o investigație ultrasunete rectală/scrotală a relevat calcificări la nivelul prostatei și un varicocel ușor în partea stângă. Medicul a spus că varicocelul nu era suficient de grav pentru o intervenție chirurgicală, iar E. Coli a reapărut. A urmat un alt tratament cu antibiotice, iar din nou, fără dureri pentru câteva săptămâni-luni și apoi reapar.

În 2020, a apărut disconfort în zona rectală (prostată). În perioada 2017-prezent, am avut două culturi de bacterii, întotdeauna cu E. Coli și Enterococcus faecalis, și nicio altă cultură. În această perioadă, am urmat aproximativ 10 cursuri de antibiotice rectale și orale, plus unele suplimente, fără niciun rezultat. Am încercat și supozitoarele LONGHIDAZA (un preparat rus) acum patru luni, timp de o lună, fără nicio schimbare.

Un aspect important este că acidul uric meu este de 531, 2 μmol/L. Atunci când am dureri de genunchi, simt și disconfort la nivelul scrotului și rectal. Când durerea de genunchi dispare, dispar și celelalte neplăceri. Pare să existe o conexiune logică între ele.

În prezent, am numeroase calcificări la nivelul prostatei, un varicocel în partea stângă, un spermogramă foarte slab (probabil din cauza varicocelului), disfuncție erectilă și libidou zero.

Am căutat un specialist bun fără prea mult succes. După cercetări individuale pe internet, doresc să combin două metode pentru a distruge aceste calcificări sau cel puțin pentru a le reduce volumul: Terapia cu Șocuri Extracorporale (ESWT) și terapia comET cu EDTA.

Mâine am consultatie cu un medic care efectuează această ESWT și să-i cer opinia despre ideea mea.

Sper ca cineva să răspundă și să ofere idei și recomandări. Mulțumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: