Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 7sangerari in primele luni de administrarea anticonceptionalelor
- 15Yasmine - cand sa le iau?
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 3Pot sa iau anticonceptionale dupa ce mi-sa terminat ciclul?
- 5daca iau anticoagulante, contraceptivul isi va mai face efectul?
- 5Vomit verde
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 1Vomit In Mod Voluntar!Fara greata
- 12M-am hotarat sa le iau yasmin in primul rand pt ten
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 1vomit verde
- 4novinette sau diane 35?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 3Intarzierea pastilelor contraceptive.
- 1Anticonceptionale luate cu intarziere
- 9Oprire tratament logest-intarziere menstruatie
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 8intepaturi, ameteli, amorteli, diaree, stari de voma
- 1Administrare anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: