Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 5Laurina... pot avea contact sexual din primele zile de cand le folosesc?
- 13Triregol si sarcina
- 13administrare logest
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 12nu scapa de tuse
- 9ovule contraceptive (metoda de contraceptie locala)?
- 3cum sa fac sa nu mai am sezatia de voma la bronhoscopie sau de ce scuip sange dimineata
- 5Anticonceptionalele-contraindicate in caz de cervicita?
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 6RGE copil, tratament omeprazol este necesar un hepatoprotector
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 7anticonceptionale si diareea
- 5teama folosirii anticonceptionalelor
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 2anticonceptionale bellara, prima administrare
- 2Inceput de gastrita
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: