Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 2Parerea unui doctor-va rog
- 22dupa cat timp sunt protejata... karissa
- 3este adevarat?
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 6meningiom cerebelos
- 15anticonceptionale yaz
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 6Posibil o gastrita?
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 1cum se iau anticonceptionalele corect?
- 6ce anticonceptionale imi recomandati?
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 0Problema anticonceptionale Belara
- 5Este vorba se o sarcina ?
- 1Nu stiu cum sa incep anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: