Protectia AC in caz de voma
Buna seara!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
Sunt in a 3-a zi de pauza si inca nu mi-a venit menstruatia. Imi e putin teama pentru ca la a 18-a pastila am vomitat la aproximativ 6 ore de cand am luat-o. Imi era extrem de rau si nu m-am mai gandit sa o inlocuiesc.
Dupa aceea nu am avut contact neprotejat, iar inainte ultimul contact (neprotejat) fusese cu 3 zile inainte si fara ejaculare inauntru.
In mod normal, ma gandesc ca nu ar trebui sa fie nimic, dar nu am niciun simptom de menstruatie si nu stiu ce sa cred.
Cand o sa vina mestruatia, ar trebui sa reiau pastilele din prima zi sau sa le continuu normal, dupa pauza de 7 zile?
Multumesc!
1 comentarii
le continui normal nu exista sansa sa fii insarcinata, in 6 ore se dizolvase deja.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Dureri frecvente in partea stanga, senzatii de voma, tensiune scazuta
- 2recomandarea unui anticonceptional
- 3nu stiu ce mi s-a intamplat.Va rog dati-mi un sfat cat mai curand posibil!
- 116singulair la copil de 4 ani
- 41anticonceptionale
- 42Yasmine - sfaturi
- 4nelamurire: anticonceptionale si scurgeri
- 5ma simt f. obosit, senzatii de voma, diaree cand si cand, ameteli, dureri sub coasta dreapta
- 3pauza la anticonceptionale 3 ani... pot sa le reiau?
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 6cum iau anticonceptionale?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 3voma +temperatura
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 3Stare de voma
- 2contraceptive
- 1Administrare anticonceptionale
- 0Anticonceptionale
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: