protectia pilulelor in caz de voma
Buna. Protectia AC scade in caz de voma? Cam la cat timp dupa administrare isi fac efectul? Daca am vomitat cam dupa 6 ore de la administrare mai au efect?
Multumesc anticipat.
Multumesc anticipat.
2 comentarii
Daca voma a aparut la 6 ore de la administrare, nu este nici o problema. In general, se considera ca daca voma apare dupa 2 ore sau mai mult, nu este nevoie de masuri suplimentare.
Buna ziua. La prescriptia medicului am inceput sa iau Belusha AC, le-am luat din prima zi a menstuatiei, adica acum 3 zile am luat prima pastila. Aseara, a doua pastila am luat-o la ora 8 P.M, in noapte am avut o stare de greata iar in jurul orei 1 : 30 A.M si 3 A.M am vomitat. Astazi ar trebui sa iau a3a pastila. Tin sa mentionez ca nu am avut anterior contacte sexuale neprotejate.
Vreau sa stiu daca in decursul aceasta de 5 6 ore pastila s-a absorbit sau e posibil sa nu. Si de cand as fi protejata de acum in totalitate pentru un contact sexual neprotejat?
Va multumesc! Astept un sfat!
Vreau sa stiu daca in decursul aceasta de 5 6 ore pastila s-a absorbit sau e posibil sa nu. Si de cand as fi protejata de acum in totalitate pentru un contact sexual neprotejat?
Va multumesc! Astept un sfat!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Depresie anxioasa
- 3intrerupere contraceptivelor
- 3Marvelon 28 - efecte secundare?
- 2m-am trezit cu stari de voma
- 3am avut o criza de tuse atat de rau incat am si vomat
- 5Vomit verde
- 24in urma unui tratament pt diaree, au aparut niste senzatii de ameteala
- 0Contraceptive si ingrasarea parului
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 4Stari de voma, greata, balonare, dureri (intepaturi) de ovar, dureri de cap
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 1Ce contraceptive sunt sigure?
- 2febra, ma simt slabit, ametesc cand ma ridic din pat, stare de voma
- 2Metoda contraceptiva buna?
- 1Contraceptia la minore!?
- 4Metoda de contracepţie- Sterilet
Mai multe informații despre: contraceptia Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: