Protectie 100%sigura dupa 1luna de anticonceptionale

02-11-2008
Deea18_1990
Nu este medic/terapeut
Deea18_1990
Dupa o luna de anticonceptionale pot spune in sfarsit ca nu mai am reactii adverse.Ciclul a venit dupa terminarea celor 21pilule.Dupa 7 zile de pauza, timp in care a fost ciclul, am inceput normal sa le iau iarasi.1)Sunt protejata impotriva sarcinii chiar dupa prima luna de folosire cu cele 7 zile de pauza?Pentru ca dupa ce s au terminat cele 7 zile, din prima saptamana cand am inceput sa fac dragoste, prietenul a ejaculat in mine, cu acordul meu.N ar trebui sa fie o problema, nu?As vrea sa stiu daca anticonceptionalele si au intrat in organism serios.2)Are ceva daca iau pilula mai devreme cu o ora sau mai tarziu cu o ora decat ora fixata?Din anumite motive, uneori o mai luam la ora 20 decat la ora 21 fixat.Sau daca era mai tarziu, era la maxim 22.Poate interveni ceva daca situatia aceasta cu orele s ar repeta constant?De uitat n am uitat niciodata sa o iau.Astept raspunsul domnului doctor.Multumiri.
1 comentarii
0
02-11-2008, ora 09:09
Deea18_1990
Nu este medic/terapeut
Deea18_1990
SI iau in continuare pilulele.Nu o sa le intrerup.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul