protectie la anticonceptionale
buna tuturor...iam anticoncept desorell de 7 luni am facu pauza o luna pt. ca am tinut post si nu am avut voiae sa iau anticoncept in fine...astazi 22dec. mia venit menstruatia si o sa incep un nou blister...vreau sa stiu si eu de cand sunt protejata ? multumesk anticipat
3 comentarii
Daca reincepeti in oricare din primele 5 zile ale ciclului lunar, de preferinta chiar in a 5-a, sunteti sub protectie de la prima pilula.
medicul meu ginecolog mia recomandat sa iau in prima zi de ciclu..ar fii vro problema? k nu iau in a 5-a zi? nu de alta dar am inceput deja am luato la 16.00? multumesk anticipat
Nu e nimic grav daca ati inceput din prima zi: doar ca sangerarea lunara va aparea mai devreme decat pana acum si exista un anumit risc de spotting (minima sangerare) pana atunci, care va ceda fara tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2iau anticonceptionale... ce sanse sunt sa raman insarcinata?
- 3ejacularea la o mare distanta de tine = sarcina?
- 4mi-a interzis sa mai iau Microginon pt ca pot face atacuri cerebrale de la ele
- 6marvelon 28 - am uitat o pastila
- 4va rog sa imi raspundeti: simptome de sarcina?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 10anticonceptionale Yasmine cum se iau?
- 4Am luat anticonceptionale 1 an jumate fara pauza!
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 5trombocite foarte marite si stodette
- 4intrebare.. yasmine si menstruatia
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 5Contraceptive moderne
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4Logest
- 6folosesc anticonceptionale artizia de 2 luni si am pierdut o pastila din sapt 3
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0antonconceptionalele yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: