Protejata sau nu?
Buna ziua, iau anticonceptionale Artizia de 7 luni si acum o nesiguranta, nu sunt sigura daca este corect ceea ce gandesc.
Luna trecuta mai aveam 9 pilule din folie si pe 6 din ele am luat antibiotice si mi-au mai ramas 3 pastile, am facut pauza(deci nu sunt protejata), acum am luat 4 pilule din noua folie, daca mai iau 3 pilule sunt protejata nu?Intra protectia.
Urmeaza, nu week-end-ul acesta, ci celalalt sa am un contact, deci ar fi sa iau 12 pastile, voi fi protejata nu?Nu sunt foarte foarte sigura si vreau parerea altcuiva.
Multumesc frumos :*
Luna trecuta mai aveam 9 pilule din folie si pe 6 din ele am luat antibiotice si mi-au mai ramas 3 pastile, am facut pauza(deci nu sunt protejata), acum am luat 4 pilule din noua folie, daca mai iau 3 pilule sunt protejata nu?Intra protectia.
Urmeaza, nu week-end-ul acesta, ci celalalt sa am un contact, deci ar fi sa iau 12 pastile, voi fi protejata nu?Nu sunt foarte foarte sigura si vreau parerea altcuiva.
Multumesc frumos :*
1 comentarii
Da, sunteti sub protectie. Sunteti sub protectie inca de pe acum, cu atat mai mult week-end-ul viitor.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon