Prurit vulvar fara secretii inaitea ciclului menstrual!
In urma cu o luna am observat, ca inaite cu 3-4 zile de ciclul menstrual prezint un prurit vulvar care nu este insotit de nici un fel de secretii.Initial am crezut ca este candida, am luat Nizoral iar mai apoi am luat si Metronidazol crezand ca ar putea fi vorba de niste paraziti(giardia).Dupa aceste medicamente am crezut ca am rezolvat problema.Din nou cu 2-3 zile inainte de ciclul menstrual am avut acelasi prurit vulvar fara secretii.Se poate sa fie din cauza elibrarii hormonale care are loc inainte de ciclu?Daca ar fi vorba de o boala cu transmitere sexuala(trichomoniaza) cred ca ar avea probleme si partenerul meu iar eu as avea scurgeri.Stiu ca la barbati aceste boil sunt asimptomatice.Mentionez ca partenerul nu a facut sex cu o alta persoana, asta stiu sigur.Stie cineva ce ar putea fi?
1 comentarii
M-a lasat masca mesajul tau.
1.nu stii de ce boala suferi(daca e vorba de vreo boala)
2. te tratezi singura pt candida
3.nu e candida, e giardia
4.nu e candida, nici giardia, o fi vorba de eliberari hormonale?
5.s-ar putea sa fie sau nu vorba de o boala cu transmitere sexuala
???????????????????????????
??????????????????????????????
?????????????????????????????????????
hmmmmm.ai doua solutii
1.mai cumpara 5-6 tipuri de medicamente care sa acopere o gama cat mai larga de boli
2.CONSULTA UN MEDIC REAL, NU UNUL VIRTUAL
Imi cer scuze daca am parut dura sau sarcastica, dar nu e normal sa iei medicamente fara sa stii ce anume tratezi!!!
1.nu stii de ce boala suferi(daca e vorba de vreo boala)
2. te tratezi singura pt candida
3.nu e candida, e giardia
4.nu e candida, nici giardia, o fi vorba de eliberari hormonale?
5.s-ar putea sa fie sau nu vorba de o boala cu transmitere sexuala
???????????????????????????
??????????????????????????????
?????????????????????????????????????
hmmmmm.ai doua solutii
1.mai cumpara 5-6 tipuri de medicamente care sa acopere o gama cat mai larga de boli
2.CONSULTA UN MEDIC REAL, NU UNUL VIRTUAL
Imi cer scuze daca am parut dura sau sarcastica, dar nu e normal sa iei medicamente fara sa stii ce anume tratezi!!!
Alte subiecte recente din această secțiune: