psihoterapeut bucuresti

13-07-2012
eoanitza
Nu este medic/terapeut
eoanitza
va rog recomandati-mi un psihoterapeut bun in bucuresti, am nevoie de ajutor..sunt disperata, am atacur de panica de 9 luni si nu reusesc sa scap..:(
2 comentarii
0
19-07-2012, ora 20:53
miha33
Nu este medic/terapeut
miha33
dupa cum iti zifeam si in celalalt comentariu.
iti recomand din tot sufletul clinica oana nicolau. eu am reusit sa scap de o depresie si de niste tulburari anxioase f. grae cu ajutorul lor, fara medicamente, doar cu chestii naturiste si terapie... mult succes draga mea!
0
14-01-2013, ora 22:25
laviniaMac
Nu este medic/terapeut
laviniaMac
pentru cei care vor mai avea nevoie de un psiholog, pentru aceleasi probleme, recomand pe Dna. psiholog Delia Mina. are si site pe net, eu am fost la dansa si m-a ajutat foarte mult cu depresia care ma chinuia de f mult timp. o recomand cu f multa incredere!
Toate cele bune si multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul