Psoriazis pe scalp
Buna ziua,
De 7 luni mă confrunt cu o afecțiune a scalpului. Medicul dermatolog m-a diagnosticat cu psoriazis, o boală care nu se vindecă, dar care poate fi ținută sub control. Mi-a recomandat diprosalic si am folosit sampon de la isis. Problema e ca se ameliorează si trece dupa cateva zile, însă la o luna apar iar cojite si mancarimi. Cauza ar fi stresul... dupa spusele medicului. Problema recentă însă cu care ma confrunt de aproximatix o lună este căderea părului. Nu știu ce sampon sa folosesc având in vedere ca am scalpul sensibil...
Ati folosit un sampon sau alt tratament?
A dat rezultate?
De 7 luni mă confrunt cu o afecțiune a scalpului. Medicul dermatolog m-a diagnosticat cu psoriazis, o boală care nu se vindecă, dar care poate fi ținută sub control. Mi-a recomandat diprosalic si am folosit sampon de la isis. Problema e ca se ameliorează si trece dupa cateva zile, însă la o luna apar iar cojite si mancarimi. Cauza ar fi stresul... dupa spusele medicului. Problema recentă însă cu care ma confrunt de aproximatix o lună este căderea părului. Nu știu ce sampon sa folosesc având in vedere ca am scalpul sensibil...
Ati folosit un sampon sau alt tratament?
A dat rezultate?
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la medic pentru analize de laborator si tratament. Puteti folosi Vichy dercos verde Sampon sau kertyol pso Sampon pana ajungeti la medic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la medic pentru analize de laborator si tratament. Puteti folosi Vichy dercos verde Sampon sau kertyol pso Sampon pana ajungeti la medic.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Ar trebui sa mergi la un medic dermatolog.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut