pt casa dr house

05-04-2009
miss
Nu este medic/terapeut
miss
buna seara.. am 2 intrebari, daca s poate sa imi rasp..
1)dupa cat timp pot sa imi fac un test d sarcina ??astfel incat Acesta sa fie sigur?? cat de repede poate fii facut testul ??
2) ma cam spare capul si burta d ieri.. oare d l c sa fie?? de l postinor??? m simt si putin ametita dimineatza... oare c sa fie?? sa fie simtome d sarcina sau efectul postinorului??
multumesc
o seara buna
daca s poate s imi raspundeti.. si sa imi datzi un sfat pt a ameliora aceea durere..
1 comentarii
0
06-04-2009, ora 06:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Testul de sarcina in faci pe la sfarsitul lui aprilie, in caz ca nu-ti vine ciclul pana atunci.Testul il cumperi de la farmacie si intr-o dimineata, din prima urina recoltata, il faci.Ti-am spus ca o sa te dea peste cap atatia hormoni luati aiurea.E de la Postinor.Pentru durere incearca cu Saridon comprimate.Nu stiu de ce ai luat atata Postinor si ai uitat sa iei pilule cand stai de vorba cu mine atat de des.Trebuie sa fii atenta la ce-ti spun eu si sa nu uiti, Consuma multe lichide zilele astea si stai linistita, nu te mai gandi la sarcina ca nu-i sarcina.O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul