pt Casa drhouse..un sfat daca se poate..
buna seara
multumesc de raspunsurile de pana acum..
intrebarea mea e urmatoarea..
eu in octimbrie 2008 am luat postinor si in noimebrie am luat din nou..acum ca am luat iara desi e anul 2009(1 aprilie am luat pastilele, corect, prima pastila dupa o ora de la contact iar a doua la 12 ore dupa prima)
exista vreo sansa sa nu isi faca efectul sai sa raman insarcinata chiar daca am luat corect postinor???
va rog ajutatima
multumesc
o seara buna
multumesc de raspunsurile de pana acum..
intrebarea mea e urmatoarea..
eu in octimbrie 2008 am luat postinor si in noimebrie am luat din nou..acum ca am luat iara desi e anul 2009(1 aprilie am luat pastilele, corect, prima pastila dupa o ora de la contact iar a doua la 12 ore dupa prima)
exista vreo sansa sa nu isi faca efectul sai sa raman insarcinata chiar daca am luat corect postinor???
va rog ajutatima
multumesc
o seara buna
1 comentarii
Postinor isi face treaba de fiecare data, nu mai fi ingrijorata caci nu esti insarcinata, dar cam abuzezi de Postinor.Doar de doua ori pe an ai voie sa-l iei ; deja pana in octombrie 2009 ar trebui sa nu mai apelezi la el. Iti da peste cap tot organismul si nu-i bine.Deja te-ai invatat sa-ti administrezi corect pilule, de ce mai apelezi si la Postinor ? Fii mai atenta pe viitor, nu te mai panica asa repede caci nu-i de joaca cu pilulele cu hormoni.Numai bine!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 1Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon