pt Casa drhouse. va rog ajutati-ma

02-04-2009
miss
Nu este medic/terapeut
miss
buna seara
am luat mercilon timp de 3 luni..apoi am facut pauza aceea de 7 zile insa dupa aceea nu am mai luat pastile deoarece am fost plecata din tara...ciclul mi-a venit pe 21 martie...iar pe 25 martie trebuia sa incep a 4 folie de mercilon..
pe data de 1 aprilie ora 23 am intretinut relatii sexuale neprotejate(nu stiu ce a fost in capul meu) insa dupa o ora de la contact(la ora 12 noaptea[adica 00:00]) am luat prima pastila de postinor 2..
pot ramane insarcinata daca am luat postinor corect???adica prima pastila dupa o ora de la contact, iar cea de a doua la 12 ore dupa prima pastila...deoarece stiu ca sansele de a ramane insarcinata dupa intreruperea anticonceptionalelor este foarte mare...:(daca se poate sa ma ajutati..
exista riscul sa nu isi faca efectul postinor chiar daca este luat corect?
dupa cat timp pot sa imi fac un test de sarcina ??
multumesc
astept un rasp..
o seara buna
1 comentarii
0
02-04-2009, ora 18:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Stai fara nici o grija caci nu esti insarcinata.Ai luat corect Postinor, nu ai de ce te teme.Nu stiu cum de ai uitat sa iei contraceptivul ; insarcinata nu esti dar vei avea dereglari de ciclu, cam in doua-trei luni se va regla.Nu are rost sa-ti faci test de sarcina. Acum ia contraceptivul cand doresti dar protejeaza-te primele 10 zile. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul