pt d doctor

24-05-2010
siri
Nu este medic/terapeut
siri
era vb de analizele pt hiv si vdrl.ac influenteaza rezultatul lor?
1 comentarii
0
25-01-2013, ora 23:51
crin1977
Nu este medic/terapeut
crin1977
domnule sau doamna doctor va rog tare mult sa ma ajutati. am facut analizele acum 2 ani in urma, si au esit vdrl 12 si tpha 640 am facut tratament cu moldamin doua pe saptamana timp de trei saptamani, dupa care am facut pauza trei luni si am repetat analizele, au esit vdrl 12 si tpha 320 am mai facut o data tratament cu moldamin tot ca prima uoara dupa care am refacut analizele, a esit vdrl 12 si tpha 120 am mai facut inca o data tratament cu moldamin si am facut din nou o pauza de trei luni si am repetat analizele a esit vdrl 12 si tpha 1240 dupa acest rezultat doamna doctor mi-a dat penicilina am facut penicilina 14 zile cate trei pe zi am refacut analizele dupa trei luni si au esit vdrl 12 si tpha 1640 doamna doctor a zis sa stau inca sase luni dsi sa refac analizele am refacut acum analizele si au esit vdrl 12 si tpha 1320 sotia me-a a facut si ea la inceput analizele si au esit negative ambele tin sa mentionez ca era insarcinata, nu a mai facut de atunci analize este vriun pericol pentru ea si copil. va rog tare mult datimi un raspuns ca nu mai stiu ce sa mai fac va rog mult. va multumesc pentru intelegere.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul