pt d doctor
era vb de analizele pt hiv si vdrl.ac influenteaza rezultatul lor?
1 comentarii
domnule sau doamna doctor va rog tare mult sa ma ajutati. am facut analizele acum 2 ani in urma, si au esit vdrl 12 si tpha 640 am facut tratament cu moldamin doua pe saptamana timp de trei saptamani, dupa care am facut pauza trei luni si am repetat analizele, au esit vdrl 12 si tpha 320 am mai facut o data tratament cu moldamin tot ca prima uoara dupa care am refacut analizele, a esit vdrl 12 si tpha 120 am mai facut inca o data tratament cu moldamin si am facut din nou o pauza de trei luni si am repetat analizele a esit vdrl 12 si tpha 1240 dupa acest rezultat doamna doctor mi-a dat penicilina am facut penicilina 14 zile cate trei pe zi am refacut analizele dupa trei luni si au esit vdrl 12 si tpha 1640 doamna doctor a zis sa stau inca sase luni dsi sa refac analizele am refacut acum analizele si au esit vdrl 12 si tpha 1320 sotia me-a a facut si ea la inceput analizele si au esit negative ambele tin sa mentionez ca era insarcinata, nu a mai facut de atunci analize este vriun pericol pentru ea si copil. va rog tare mult datimi un raspuns ca nu mai stiu ce sa mai fac va rog mult. va multumesc pentru intelegere.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon