pt.doamna Teodora M.
Am fost la ginecolog saptamana trecuta si doamna doctor a zis ca trebuie operatie de scoatere a glandei bartholine dar am mai consultat si un alt medic si nu mi-a recomandat operatie!oare de ce?
1 comentarii
Ti-a facut vreo analiza, a scos lichid din chist?
Oricum, nu o sa-ti scoata glanda, doar chistul acela trebuie ori deschis, ori tratat. Daca e tot asa mare si deranjeaza poate e mai bine sa iti scoata lichidul din chist, sa iti faca o mica interventie.
Medicul care ti-a spus ca nu e de operat, nu ti-a dat tratament?
De la distanta este imposibil de spus cum e mai bine, dar daca ai probleme de mult timp si tot nu se vindeca, mai bine te opereaza. Dar trebuie sa ai mai mare grija, sa faci toate analizele ginecologice indicate sa nu te reinfectezi!
Oricum, nu o sa-ti scoata glanda, doar chistul acela trebuie ori deschis, ori tratat. Daca e tot asa mare si deranjeaza poate e mai bine sa iti scoata lichidul din chist, sa iti faca o mica interventie.
Medicul care ti-a spus ca nu e de operat, nu ti-a dat tratament?
De la distanta este imposibil de spus cum e mai bine, dar daca ai probleme de mult timp si tot nu se vindeca, mai bine te opereaza. Dar trebuie sa ai mai mare grija, sa faci toate analizele ginecologice indicate sa nu te reinfectezi!
Alte subiecte recente din această secțiune: