Punct alb foarte mic pe cornee

29-11-2016
VicentiuB
Nu este medic/terapeut
VicentiuB
Buna seara, acum 3 ani am fost la spital pentru ca am avut un punct foarte foarte mic pe cornee. Nu stiu exact ce mi-a facut la spital. Doctorul a zis ca a scos acel punct (habar n-am ce o fi), dar dupa ceva timp iara a aparut si dupa o zi, doua iar a disparut...Cam in fiecare an se intampla...
Este destul de enervant, pentru ca ma jeneaza foarte tare cand clipesc, numai cand clipesc sau cand inchid ochiul si dupa o scurta durata de timp il deschid. E aceeasi senzatie ca si cand ar fi intrat o geana acolo, dar m-am uitat foarte atent si nu am vazut nici-o geana. Anul trecut am fost la control la ochi si am precizat aceste simptome chiar daca nu le aveam in acel moment si mi-a zis ca de la genele care au intrat se intampla. Cum am mai zis nu observ vreo geana pe cornee. Azi iarasi acelasi simptom si tin se precizez ca acel punctulet este in ACELASI loc. Sper sa imi treaca ca este destul de enervant. Am si miopie la ambii ochi dar asta nu cred ca are legatura...
Sper sa ma puteti ajuta! Chiar nu vad din ce cauza mi se intampla acest lucru cam in fiecare an.
1 comentarii
0
30-11-2016, ora 06:19
Dr. Cozubas Roxana
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Cozubas Roxana
Buna dimineata! Trebuie sa reveniti la un control, poate fi o eroziune recurenta care poate deveni grava in lipsa tratamentului.
Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns