Punte din portelan

28-04-2017
Andreiss75
Nu este medic/terapeut
Andreiss75
Buna Ziua!Doresc un raspuns o parere despre problema pe care o am.Am punte dentara din 8 dinti superioara cea de sus fata.A fost facuta in anul 2006.Prin noiembrie anul trecut am simtit ca se misca.Am lasat pe ideea ca in 2010 a cedat si doctorul mi-a repus-o in jumatate de ora inapoi.IAtunci a cedat toata adica a cazut lucrarea.Mi-a lipit-o.Acum ea se tine intr-un singur dinte adica in lipitura.Am fost la un cabinet particular unde doamna doctor a verificat problema si a spus ca nu poate face nimic deoarece nu mai am dintii sau nu mai poate fi lipita.Singura optiune fiind implantul.Am ajuns si la vechiul doctor el la fel spunand ca nu mai poate lipi cimeta aceeasi dinti pe care ia lipit acum 7 ani recomandandu-mi o proteza dentara de aceea ce o dai jos o pui la loc.Ma gandesc sa astept sa cada si apoi sa cer cimentare?A costat scump lucrarea.Este perfecta estetic.Chiar nu mai pot repune asa cum a mai fost repusa deloc?Va multumesc!
5 comentarii
1
28-04-2017, ora 22:08
Dr. A I
Dr. A I
Bună seara, din păcate în situația acesta aceasta nu se mai poate pune diagnostic decât pe consult. Trebuie văzut în cabinet dacă se mai poate face ceva sau nu. Mai incercati sa cereti si alte pareri daca doriti sa salvati lucrarea.
0
29-04-2017, ora 00:49
Andreiss75
Nu este medic/terapeut
Andreiss75
Da.Imi pare ciudat caci lucrarea nu este deteriorata insa cel mai mult ma nedumireste ideea ca atunci era cazuta de tot si mi-a cimentat-o la loc.Ma voi duce dupa vacanta de 1 mai(poate imi cade de tot pana atunci)si la alte cabinete.Va multumesc pentru raspuns!Va voi tine la curent cu situatia mea.Vacanta placuta tuturor!
0
13-05-2017, ora 09:45
Andreiss75
Nu este medic/terapeut
Andreiss75
Nu am mai putut salva puntea.Am facut radiografie pentru extragerea a 4 dinti.A decurs totul fara probleme desi imi era o frica teribila.Joi am scos ce mai aveam sus resturi si carii.Dupa scoatere mi-a luat mulajul.Este normal asa de repede in aceeasi zi imediat dupa extragere?Si luni sa fiu din nou la cabinet.
3
14-05-2017, ora 19:53
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna seara, daca doctorul dvs a considerat ca este inregula sa va ia amprenta imediat dupa extractie, atunci ar trebui sa aveti incredere in el si ori de cate ori aveti nedumeriri ar trebui sa il intrebati.

O seara buna.
0
15-05-2017, ora 11:31
Andreiss75
Nu este medic/terapeut
Andreiss75
Da.Sigur am mare incredere in el.Sper sa pot manca si reveni psihic la normal.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: