pusee de enterocolite acute
Buna De 2 ani fac aceste pusee de enterecolite acute. Rezultatele analizelor de sange, coproculturii, endoscopiei si a colonoscopiei sunt bune in afara de anemie si spasmofilie. Ce poate fii ?
5 comentarii
O irigografie [tranzit baritat] ai facut?Dar ficatul si probele hepatice sunt in ordine? Pusee de enterocolita fac si persoanele sanatoase dar sensibile la stress, mai irascibile, anxioase, ce fac usor depresie si au un sistem nervos iritabil.Nu ai observat, aceste pusee apar in conditii de stress, cand esti cuprinsa de emotii negative? Sa stii ca si spasmofilia poate cauza crize de enterocolite, dar banuiesc ca aceasta, odata stiuta, o tratezi.La colonoscopie mucoasa avea un aspect normal?Daca da, atunci aceste probleme le ai din cauza stress-ului.Numai bine!
Buna La colonoscopie a iesit o proctita si un polip cu proces inflamator,.Aceate pusee apar in orice situatie, si chiar cand ma simt binedispusa. De multe ori apar de la alimentatie Ultima data am facut un puseu de la o cana de lapte. Se poate sa fie o consecinta a unei parazitoze intestinale cronice pe care nu am tratat-o la timp ?
Ai spus ca ex. coproparazitologic nu a evidentiat nimic.Fa si o irigografie, poate ca acea proctita este mai intinsa si ai nevoie de tratament.
Rezultatul irigografiei este normal. Imi ies foarte des afte in cavitatea bucala. Am dueri in hipocondrul drept. Ficatul este difuz hiperreflectiv cu structura discret neomogena. Tranzaminazele putin marite. Ce sfat imi dati ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3suspect de leucemie, diagnosticat la internare cu anemie si externat cu dg.hiperergie tuberculinica
- 9CRIZA-prima oara
- 5analize sange... trebuie sa ma ingrijorez sau nu?
- 4Interpretare analize sange
- 9Anti HBc?
- 26pdw marit si mpv scazut
- 3Senzatii ciudate: ca niste mici intepaturi in zona centrala si catre inimia... o stare de emotie
- 5de pe la 7-8 ani fac anumite crize care au fost considerate crize de spasmofilie
- 4Rezultate foarte proaste la analize!!!
- 3analize medicale sange
- 9Cancer Colon-anemie
- 0Analize sange + urina
- 4Este anemie sau nu?
- 3Probleme colon
- 3Analiza la sange gresita?
- 3Analize sange (biochimie)
- 0senzatie de slabiciune dupa bautul cafelei
- 4Anemie severa
- 6Anemie
Mai multe informații despre: Anemia Spasmofilia analize sange
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: