puteti sa ma ajutati?

06-01-2012
steftal
Nu este medic/terapeut
steftal
Ce-ar trebui sa fac?..problema mea este ca atunci cand ma asez pe un capac la wc ma ating cu penisul de capac iar in 24h mi-apar niste bubite rosii (pe la mijlocul penisului, sau depinde de zona in care ma ating, in orice caz pe pielea penisului) care ma mananca iar dupa aceea se sparg si ma ustura, prima data am folosit o tetraciclina unguent si in doua zile mi-a trecut, a doua oara am folosit beneocin - pulbere cutanata si kanamicina sulfat a treia oara la fel, a patra la fel, acum am folosit aceeiasi metoda si nu vrea sa-mi treca de 5 zile, aceasta problema o am de aproximativ cinci ani pana-n prezent, mentionez ca mi se intampla aceasta problema numai cand sunt in alte locatii si sunt nevoit sa folosesc alte wc-uri. Va multumesc!
2 comentarii
0
06-01-2012, ora 16:36
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca zona genitala este atat de sensibila, fa in asa fel si evita sa mergi in alte locatii la WC ; nu te aseza niciodata complet pe colacul toaletei ; sau sustine in sus cu mana organele genitale cat timp stai pe WC pentru ca acestea sa nu se atinga de nimic.Uite cateva masuri care te-ar scuti de neplaceri.
0
07-01-2012, ora 20:59
steftal
Nu este medic/terapeut
steftal
va multumesc frumos pt raspuns!..ar trebui sa ma consulte un dermatolog sau sa fac o analiza la sange?
Adaugă un comentariu / răspuns