Putin ajutor... lipsa de caliciu si de vitamine
Sunt sportiv si multi mi-au zis ca am lipsa de caliciu si de vitamine...
Aproximativ toti profesorii mi-au zis sa iau medicamente, calciu & vitamine (pastile)...
Nu ceva timp am fost la doctorul de familiie si a abservat ca am mai adanc in piept, si mi-a recomandat sa fac injectii cu calicu pentru a reveni la normal...
Eu nu am respectat ce mi-a zis si am luat pastile acum mam gandit sa fac acele injectii am 17 ani...
Am fost din nou la doctor si mia spus ca trebuie sa fac niste analize... si am amanat 2 saptamanii...
Acum nush ce fel de analize trebuie sa fac si unde sa ma duc... Ma puteti ajuta? Multumesc!
Aproximativ toti profesorii mi-au zis sa iau medicamente, calciu & vitamine (pastile)...
Nu ceva timp am fost la doctorul de familiie si a abservat ca am mai adanc in piept, si mi-a recomandat sa fac injectii cu calicu pentru a reveni la normal...
Eu nu am respectat ce mi-a zis si am luat pastile acum mam gandit sa fac acele injectii am 17 ani...
Am fost din nou la doctor si mia spus ca trebuie sa fac niste analize... si am amanat 2 saptamanii...
Acum nush ce fel de analize trebuie sa fac si unde sa ma duc... Ma puteti ajuta? Multumesc!
2 comentarii
Ai trimiterea pentru laborator data de medic acum doua saptamani, deci tot in aprilie; este valabila toata luna, mai ai timp sa mergi cu ea la laborator. Nu putea sa te trimita doar asa, sa faci analize fara sa stii ce fel de analize, fara trimitere.Nu inteleg ce a observat medicul de familie ca ai adanc in piept. Ai probleme cu inima? Ai spasmofilie [ tetanie ] ? Formule complete de vitamine si minerale sunt incluse in produse putin mai scumpe cum ar fi Centrum, Vitamax, Supradyne etc..Daca ai trimitere, mergi la laborator; daca nu, mergi din nou la medicul de familie ca sa o iei.Numai bine!
Deci o sa ma duc din nou la medicul de familie sa iau o trimitere...
Dar ce vreau sa va mai intreb...
Am luat Supradyn ceva timp cam 1 luna sa zik, dar fac si handball de performantza si consum mai multa energie decat un om obisnuit pot spune de 2 ori mai mult...
App la stern am gaura, cik k am lipsa de calciu...
Dar ce vreau sa va mai intreb...
Am luat Supradyn ceva timp cam 1 luna sa zik, dar fac si handball de performantza si consum mai multa energie decat un om obisnuit pot spune de 2 ori mai mult...
App la stern am gaura, cik k am lipsa de calciu...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Intrebare medicamente psihiatrice
- 1Probiotice
- 1Intrebare suplimente alimentare
- 1Talpa amortita
- 4Administrare corectă a medicamentelor
- 0Emetostop
- 0Big pharma si mafia farmaceutica nu vrea vindecarea pacienților cu boli cronice
- 2Mirtazapina si statinele
- 0OV ultra complex
- 0Flamexin poate sa influențeze rezultatul anticorpii ANA?