Putin Ajutor se poate va rog ? nu am avut parte de sex pana acum si am auzit k ar durea

07-09-2007
andreiask
Nu este medic/terapeut
andreiask
Buna Ziua ! Ma numesc Andrei, sunt din Bucuresti si am 17 ani. In urma cu 1 luna am am cunoscut o fata mai mare ca mine, ea are 18 ani, si am ramas impreuna. Problema este k amandoi ne dorim sa facem sex dar mi-e imi este cam teama avand in vedere k nu am avut parte de sex pana acum si am auzit k ar durea. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine in problema aceasta cu niste sfaturi si sugestii ! VA multumuesc anticipat. Cu stima Andrei.
2 comentarii
0
08-09-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Andrei,
Prima dată la unii doare un pic, la alţii deloc. Este în mare parte în funcţie de aţa aceea căreia doctorii îi spun frâul prepuţului şi în mică parte în funcţie de nişte bride (adik mici aderenţe) care se pot forma între gland (=vârful penisului) şi prepuţ (pielea care acoperă vârful penisului).
Ca să vezi din ce categorie faci parte, cel mai simplu e să experimentezi : încearcă decalotarea completă, adik trage de pielea prepuţului până ce glandul se dezgoleşte. Dacă te doare rău, înseamnă că avem o mică problemă care se va rezolva încercând un pic mai mult peste 1-2 zile. Până ce decalotarea completă reuşeşte: atunci vei şti că nu te va durea de loc la primul contact sexual.
0
08-09-2007, ora 00:00
andreiask
Nu este medic/terapeut
andreiask
Va multumesc fff mult pt sfaturi. Am sa incerc sugestiile dvs. Cu stima, Andrei.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici