Putin Ajutor se poate va rog ? nu am avut parte de sex pana acum si am auzit k ar durea
Buna Ziua ! Ma numesc Andrei, sunt din Bucuresti si am 17 ani. In urma cu 1 luna am am cunoscut o fata mai mare ca mine, ea are 18 ani, si am ramas impreuna. Problema este k amandoi ne dorim sa facem sex dar mi-e imi este cam teama avand in vedere k nu am avut parte de sex pana acum si am auzit k ar durea. Va rog mult sa ma ajutati si pe mine in problema aceasta cu niste sfaturi si sugestii ! VA multumuesc anticipat. Cu stima Andrei.
2 comentarii
Andrei,
Prima dată la unii doare un pic, la alţii deloc. Este în mare parte în funcţie de aţa aceea căreia doctorii îi spun frâul prepuţului şi în mică parte în funcţie de nişte bride (adik mici aderenţe) care se pot forma între gland (=vârful penisului) şi prepuţ (pielea care acoperă vârful penisului).
Ca să vezi din ce categorie faci parte, cel mai simplu e să experimentezi : încearcă decalotarea completă, adik trage de pielea prepuţului până ce glandul se dezgoleşte. Dacă te doare rău, înseamnă că avem o mică problemă care se va rezolva încercând un pic mai mult peste 1-2 zile. Până ce decalotarea completă reuşeşte: atunci vei şti că nu te va durea de loc la primul contact sexual.
Prima dată la unii doare un pic, la alţii deloc. Este în mare parte în funcţie de aţa aceea căreia doctorii îi spun frâul prepuţului şi în mică parte în funcţie de nişte bride (adik mici aderenţe) care se pot forma între gland (=vârful penisului) şi prepuţ (pielea care acoperă vârful penisului).
Ca să vezi din ce categorie faci parte, cel mai simplu e să experimentezi : încearcă decalotarea completă, adik trage de pielea prepuţului până ce glandul se dezgoleşte. Dacă te doare rău, înseamnă că avem o mică problemă care se va rezolva încercând un pic mai mult peste 1-2 zile. Până ce decalotarea completă reuşeşte: atunci vei şti că nu te va durea de loc la primul contact sexual.
Va multumesc fff mult pt sfaturi. Am sa incerc sugestiile dvs. Cu stima, Andrei.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.