Radiografia inainte de sarcina

Buna ziua,
Pe data de 9.08.2013 baiatului meu de 5 ani, i s-a facut o radiografie la plamani. Am stat si eu in acea camera cu el ca nu dorea sa stea singur. Acum am o intrebare...saptamana viitoare pe data de 16, as fi dorit sa incerc sa concep un bebe, fiind la ovulatie. Precizez ca am 35 de ani. Nu v-a fi nici un risc pt viitorul copil sa se nasca cu vreo malformatie tinand cont de faptul ca am fost si eu iradiata odata cu baietelul meu de 5 ani? Exista vreun risc sau trebuie sa mai astept o perioada inainte de concepere? Am citit pe internet ca trebuie sa astept 6 luni ? Este adevarat?
Pe data de 9.08.2013 baiatului meu de 5 ani, i s-a facut o radiografie la plamani. Am stat si eu in acea camera cu el ca nu dorea sa stea singur. Acum am o intrebare...saptamana viitoare pe data de 16, as fi dorit sa incerc sa concep un bebe, fiind la ovulatie. Precizez ca am 35 de ani. Nu v-a fi nici un risc pt viitorul copil sa se nasca cu vreo malformatie tinand cont de faptul ca am fost si eu iradiata odata cu baietelul meu de 5 ani? Exista vreun risc sau trebuie sa mai astept o perioada inainte de concepere? Am citit pe internet ca trebuie sa astept 6 luni ? Este adevarat?
1 comentarii

Nu este nici o problema.poti incepe sa ramai insarcinata.devine o problema daca radiografia a fost facuta in timpul sarcinii si mai ales in primele 3 luni cand se formeaza organele bebelusului.de multe ori nici atunci nu sunt probleme daca radiografia a fost facuta la picior de exemplu.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Efectul radiatiilor asupra fatului?
- 12radiografie la mana in primul trimestru de sarcina
- 9Radiografiile pulmonare si sarcina
- 2radiografie pulmonara
- 0rezultat la radiografie pulmonara
- 0Radiografie pulmonara
- 1Radiografie pulmonara, bronsiectazie
- 0Radiografie la membre in primele saptamani de sarcina
- 2Radiografii pulmonare
- 1Interpretare rezultate radiografie pulmonara
- 0Rx pulmonara
- 0Interpretare radiografie pulmonara si simptome
- 0Interpretare rezultat examen radiologic toracic
- 1Radiografie toracica
- 0Radiografie pulmonara
- 0Film plamani frecventa
- 0Rezultat radiografie cardio-pulmonara
- 0Interpretare rezultat raza la plamani
Mai multe informații despre: Radiografia pulmonara radiografia radiografia in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: