radiografie pulmonara in timpul sarcinii

Buna, As vrea sa stiu si alte pareri in legatura cu cat de periculoasa este radiografia pulmonara in timpul sarcinii. Am aflat de curand ca sunt insarcinata (in vreo 3 saptamani) dar inainte de asta m-am ales cu o raceala zdravana si cu o tuse urata. Medicul de familie mi-a recomndat sa-mi fac o radiografie pulmonara ca sa vada ce tratament imi da.Zis si facut, mi-am facut radiografia (nu mi-a iesit nimic) si mi-a dat antibiotic sa i-au, Doxiciclina (2/zi in primele 2 zile dupa care cate 1/zi - 8 zile), Aerius - 1 tbl/zi - 10 zile si Fluidol sirop 1 ling./zi. Am luat 3 zile tratament dupa care am aflat ca sunt insarcinata, ultimul ciclu l-am avut pe 29 iulie.
Sunt disperata, nu stiu ce sa fac, am consultat 2 medici ginecologi care mi-au spus ca trebuie sa intrerup sarcina dar citind pe forumuri am aflat ca ar fi sanse sa pastrez dar mi-e frica mai alesd ca de 2 zile sangerez.
De intrerupere de sarcina nici nu vreau sa aud.
Poate ma ajuta cineva.
Sunt disperata, nu stiu ce sa fac, am consultat 2 medici ginecologi care mi-au spus ca trebuie sa intrerup sarcina dar citind pe forumuri am aflat ca ar fi sanse sa pastrez dar mi-e frica mai alesd ca de 2 zile sangerez.
De intrerupere de sarcina nici nu vreau sa aud.
Poate ma ajuta cineva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Sarcină în timpul tratamentului cu cabergolina
- 4Întrerupere sarcina prin tratament medicamentos
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 0Tratament infectie cu febra care nu mai trece
- 1Contact neprotejat in timpul tratamentului cu antibiotice.
- 2Sarcina si antibiotic
- 1Operatie colecistectomie sarcina
- 1Vaccinul BOOSTRIX
- 1Durere stanga puternica
- 3Sarcina - soțul ia cymbalta