Ragai des

07-10-2021
pufix12
Nu este medic/terapeut
pufix12
Bună seara. Numele meu este Alexandru și am 18 ani. De ceva timp ma confrunt cu o problema.. Ragâi foarte des.. Acum 1 luna și ceva de zile am avut o stare proasta. Îmi era rău, greata.. Am crezut ca am ceva la ficat, adică nici acum nu-s sigur dacă am ceva, dar pofta de mâncare rămăsese, o aveam.. Trag vanturi des.. Și nu știu de la ce este exact.. Unii mi au zis ca e bila leneșă.. Oricum, am pofta de mâncare și nu prea mănânc fast food, am mâncat o perioada, dar m am lăsat.. De ceva timp ma axez numai pe mâncare gătită ( ciorbe, supe)..uneori am și arsuri.. Simt cum arsura se extinde pana în gat.. Dar nu mereu.. As vrea totuși un sfat de la o persoana care e specializata pe domeniul asta.. Mulțumesc frumos
2 comentarii
0
07-10-2021, ora 19:40
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Dragule nu sunt o persoana specializata dar sunt trecut prin asa ceva, exact ceia ce maninci nu-ti face bine si-ti produce greata balonari si tot disconfortul, Nu mai minca ciorbe si supe, acestea prin fierbere cu carnea si legumele iti produc aceste probleme. Maninca gatit dar mai mult pe baza de orez, carne fripta, fara dulciuri si fainoase, mincare groasa la consistenta, nu mai minca fructe imediat dupa masa ci dupa 2-3 ore, poti sa consumi orice dar nu ciorbe, pina se reface florea intestinala, aceasta se reface f greu.Daca mai consumi citeodata ciorbe nu o mai pastre la frigider 2-3 zile si reincalzita , maninci dar numai odata , ai sa vazi ca o sa te simti mult mai bine.
0
29-04-2022, ora 15:33
Gabriela111
Nu este medic/terapeut
Gabriela111
De 1 an ma confrunt cu gaze multe si ragait. In februarie am facut coproparazitologic si a iesit giardia pozitiv. Am luat duador 3 zile. Am repetat analiza in martie. Din nou a iesit giardia. Am mai luat 3 zile duador. De la 1 aprilie am inceput sa iau tinctura de propolis si ulei din seminte de dovleac.  Acum nu mai ragai. Ma simt mai bine. Sper sa fiu de ajutor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.