Raman protejata?
Folosesc anticonceptionale Logest de 6 luni. Acum vreau sa fac o pauza de vreo 2 luni ca asa am inteles ca e bine. Intrebarea mea este: daca in saptamana de pauza a celor 7 zile am avut contact neprotejat iar in a 8 zi nu mai incep sa iau anticonceptionale dar ma protejez este vreun risc de a ramane insarcinata. Adica vreau sa spun, trebuia sa ma protejez in saptamana de pauza daca nu mai am de gand sa incep saptamana urmatoare un nou blister? Va multumesc.
2 comentarii
Chiar a doua zi dupa ultima pilula de hormoni iesiti de sub protectie. Termenul de "pauza de 7 zile" este propriu folosit numai daca aceste 7 zile sunt precedate si urmate de pilule.
La fel, la scoala sau la serviciu numim "pauza" intervalul dintre doua ore (sau intre doua activitati). Cand plecam de la scoala sau de la serviciu, nu mai putem spune ca suntem in pauza.
La fel, la scoala sau la serviciu numim "pauza" intervalul dintre doua ore (sau intre doua activitati). Cand plecam de la scoala sau de la serviciu, nu mai putem spune ca suntem in pauza.
Vaaai de mine, multumesc mult de tot domnule doctor pt. raspuns, era sa fac o prostie cat capul meu de mare!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon