rana?

26-06-2007
nedumerita
Nu este medic/terapeut
nedumerita
Buna. Problema mea consta in faptul ca dupa un contact sexual, am avut ceva senzatii ciudate: senzatie de urinare deasa, secrectii abundente de o culoare indoielnica.Acestea au incetat dupa un anumit timp 5-10 zile. Secretiile au ramas. Dupa o analiza a secretiilor, a rezultat celule epiteliale pavimentoase, frecvente leucocite, frecventi bacili gram(+). Am urmat un tratament cu cervugid, secretiile erau normale, dar am ramas cu o mancarime rara ca frecventa. De putin timp aceste simptome au reaparut. Ginecologul, la control, mi-a zis ca secretiile sunt foarte abundente, nenormale. Mai nou, am observat la baza sexului o mica fisura, ca o rana care ma ustura. Ce poate fi??? Daca ar fi fost ceva n-ar fi trebuit sa iasa la prima analiza a secretiilor???? Imi poate cineva raspunde????
2 comentarii
0
27-06-2007, ora 00:00
Dr. Woody
Nu este medic/terapeut
Dr. Woody
Poate fi o banala candida sau tricomonas dar pt orice ar fi trebuie sa faceti tratament ambii parteneri nu numai dvs, un unguent Clotrimazol sau ovule Clotrimazol cate 2 pe zi timp de 5-6 zile pt dvs iar pt partener unguent cu Clotrimazol iar daca apar si late manifestari tb sa i semnalati medicului, o zi buna, atentie daca nu faceti tratament amandoi nu veti scapa,
0
28-06-2007, ora 00:00
nedumerita
Nu este medic/terapeut
nedumerita
Banala????Mi-e asa teama.am impresia ca am toate bolile posibile.As vrea sa stiu daca dupa tratament exista posibilitatea sa reapara o infectie de acest gen??? Si in ce conditii??Dupa tratament ar trebui repetata analiza secretiilor vaginale??? Si din ce cauza apar infectiile astea? Multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns