rana pe col netratata

04-08-2014
karinna123456
Nu este medic/terapeut
karinna123456
Buna numele meu este Carina, am 19 ani si in urma cu cateva luni am fost la un control ginecologic in urma acestiua am aflat ca am o rana pe col. am fost diagnosticată 3luni cu ovule, dar nu le am luat decat o luna de zile deoarece am aflat multe lucruri oribile despre acea doctora ca si cum ea isi diagnostica majoritatea pacientelor cu aceasta rana pe col. mentionez ca nu sunt in tara si nu am luat ovulele dupa mine... am facut decat spalaturi cu irogatoril asa cum mi a fost recomandat.acum de o luna a inceput sa ma simt o neplăcere in urma actului sexual (nu de fiecare data) si câteodată imi curge o secreţie nemirositoare normala cred. dar au inceput sa ma doara si rinichii nu foarte rau. luna trecuta mi a venit ciclul pe 23 iar acum pe 6mia curs iar 3 zile... va rog astept sfaturi...
2 comentarii
0
05-08-2014, ora 09:35
greta2014
Nu este medic/terapeut
greta2014
Carina, doctotrita aia ti-a dat tratamentul corect! 3 luni d eovule pt o infectie pe care o ai inseamn aca-i destul de grav si daca nu mergi de urgenta la giencolog sa-ti verifice modificarile de pe colul uterin, poti sa ai o evolutie spre cancer!
Nu glumesc, nu trata cu indiferenta o problema atat de serioasa!
Ai o problema ginecologica netratata care ti-a infectat si organele din vecinatate. Fugi la medic, fa tratament urgent si daca este o infectie cu transmitere sexuala, pune si barabtul cu care ai sex sa faca acelasi tratament. cere-i medicului prescriptie si pentru el!
Atentie! pana la terminarea tratamentului cu ovule NU ai voie sex!


Citeste:
http://www.csid.ro/health/sanatate/ranile-de-pe-col-nu-se-cauterizeaza-3560000/
http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~ladycare/20962/rana-pe-col-cauze-simptome-tratament.html
0
06-08-2014, ora 08:34
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Tratamentul cu ovule trebuia urmat, iar examenul Babes Papanicolau trebuia efectuat si eventual o colposcopie. In genere, o rana pe col este data de o eventuala infectie. De asemenea este recomandat sa mergeti la un singur doctor ginecolog de la inceputul tratamentului pana la sfarsit deoarece este necesar sa va urmareasca evolutia.

O zi placuta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: