rana pe col se poate vindeca si in afara de cauterizare?

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
As dori si eu un sfat.Am fost la ginecolog si mi-a zis ca am o rana pe col.Intrebarea e : rana aceasta nu se poate vindeca altfel decat prin cauterizare sau se poate trata cu ajutorul altor medicamente sau spalaturi?
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
De obicei doar ranile mai mari se cauterizeaza. Daca rana e aparuta in urma unei infectii (vaginita / cervicita) ea se poate vindeca odata cu tratarea infectiei. Nu stiu care este cazul tau - medicul ginecolog care te-a vazut te poate lamuri.
0
03-01-2007, ora 00:00
palade79
Nu este medic/terapeut
palade79
eu am fost la fel diagnosticata cu rana pe col; am facut tratament 3 luni, 10 zile in fiecare luna am luat Metronizadol si ovule, am revenit la dr si in urma analizelor mi s-a aspus ca arata f bine; un sfat: nu amana mersul la dr si urmeaza exact tratamentul, daca gasesti un dr bun si faci tot ce treb, nu or sa fie probl. Eu am inceput si anticonceptionale, au si ele un rol f imp.Daca mai ai intreb, cu placere
0
02-12-2013, ora 12:53
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Buna ziua !
La un simplu test papanicolau, si am cerut eu si o analiza pentru secretie vaginala, asistenta care a recoltat, mi-a spus ca am o rana sau inflamatie pe col.Va rog din suflet, voi care ati trecut printr-o asa situatie, se poate trata acea rana medicamentos?Trebuie sa ma sperii intratat incat sa nu mai inchid ochii de frica, mai ales pana imi vine rezultatul testului papanicolau, tocmai in ianuarie?ce sa fac?????? Am citit atatea 'nebunii' de pareri pe alte forumuri, incat sunt ingrozita !!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: