Raspundeti
Descriere microscopica:
Fragmente bioptice din adenocarcinom moderat diferentiat (grad histopatologic de diferentiere G2); marcata reactie desmoplazica cu arii de degenerescenta mixomatoasa perilezional si arii supurative; marcat infiltrat inflamator cronic incluzand numeroase polimorfonucleare si eozinofile peritumoral.
Acesta este rezultatul analizei, a tatalui meu, in varsta de 62 ani. Imi puteti spune cat de grav este? Daca este malign sau bening? El a luat decizia sa se opereze. Exista riscul sa mai apara probleme dupa operatie? Multumesc
Fragmente bioptice din adenocarcinom moderat diferentiat (grad histopatologic de diferentiere G2); marcata reactie desmoplazica cu arii de degenerescenta mixomatoasa perilezional si arii supurative; marcat infiltrat inflamator cronic incluzand numeroase polimorfonucleare si eozinofile peritumoral.
Acesta este rezultatul analizei, a tatalui meu, in varsta de 62 ani. Imi puteti spune cat de grav este? Daca este malign sau bening? El a luat decizia sa se opereze. Exista riscul sa mai apara probleme dupa operatie? Multumesc
2 comentarii
Nu ati precizat de unde provine fragmentul analizat.
Fragmentul analizat provine de la colon (aproape de rect).saptamana trecuta s-a operat, iar doctorul a eliminat si rectul.a spus ca nu avea la alte organe complicatii, ca era localizat la colon si ca nu avea alte complicatii sau metastaze..nu a recomandat momentan citostastice, urmand ca peste 5 saptamani sa faca un control la un aparat mult mai performant decat tomograful, pt a vedea daca mai are celule cangerigene...multumesc mult
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?