Răspundeți dacă vă rog!, luna aceasta, nu mi-a venit încă

13-11-2018
Sheena_27
Nu este medic/terapeut
Sheena_27
Am facut.o pentru prima data cu iubitul meu, luna trecuta, dupa ce mi s-a incheiat menstruatia. Dar am facut protejat, si sper sa nu întâmple ceva, deoarce acuma când trebuie sa fiu iar bolnava, luna aceasta, nu mi-a venit încă, si normal azi trebuia după calendarul meu menstrual...si tin sa spun ca am mai facut de cateva ori dupa prima oara, dar nu am avut ceva curgeri sau nimic...m-am și mirat că nu am avut. Dar cred ca e datorita himerului elastic nu? Si..as vrea sa stiu daca sa ma îngrijorez cu ceva...pentru ca celelalte dăți am facut tot protejat, dar posibil ca una sa fi facut fara protectie...dar nu am dus pana la capat..doar asa...si sper sa nu fie ceva...pentru ca am doar 17..stiu ca e o vârstă frageda...dar a fost alegerea mea atata timp cât eu il iubesc si el ma iubeste si am incercat cât mai protejat. Adica cu prezervative, soluție care e recomandată sa ai mereu la tine cand vrei sa faci ceva, nu?
1 comentarii
0
13-11-2018, ora 23:15
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pentru mai multă siguranță cumpără un test de sarcină de la farmacie, pentru că altfel tot ce ți-am spune noi e la nivel de ipoteză. Orice este posibil.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici