Răspuns rapid!!!!!
Bună ziua,
Am o nelămurire legată de ciclul menstrual. În noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie am avut o mică sângerare de culoare roșie (cred că au fost câteva picături). Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Pe 5 noiembrie mi-a venit menstruația (fără întârziere) care a durat normal. Menționez faptul că am 24 de ani, nu mi-am început viața și nu iau anticoncepționale. De asemenea, luna aceasta mi-a venit menstruația fără și fără a avea vreo altă sângerare. Vă rog să îmi spuneți ce ar putea fi.
Am o nelămurire legată de ciclul menstrual. În noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie am avut o mică sângerare de culoare roșie (cred că au fost câteva picături). Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată. Pe 5 noiembrie mi-a venit menstruația (fără întârziere) care a durat normal. Menționez faptul că am 24 de ani, nu mi-am început viața și nu iau anticoncepționale. De asemenea, luna aceasta mi-a venit menstruația fără și fără a avea vreo altă sângerare. Vă rog să îmi spuneți ce ar putea fi.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 14durere in timpul actului sexual
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 4sangerare inainte de menstra la virgina!!!
- 1Sangerari intre menstre
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 3Secretii maronii intre menstruatie.
- 1Sangerare in perioada ovulatiei
- 0Sangerari de la anticonceptionale de 2 ani de zile
- 0Motive de îngrijorare?
- 0Sângerare intre menstruații
- 0Menstruatie mult prea devreme, oare este sarcina?
- 0Iau anticonceptionale triregol, iar astazi am observat o sangerare anormala.
- 4Sangerare înainte de menstruatie, dureri si balonare
- 1Sangerari vaginale
- 2Scurgere rozalie inainte de menstruație cu 2 săptămâni
- 4Sangerari ușoare de mult timp
- 1Pot fi insarcinata daca nu am simțit ejacularea partenerului prin prezervativ?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: