raspuns urgent
mi-a venit ciclu pe 27 iulie si tot atunci am inceput sa iau anticonceptionale yasmin la recomandarea medicului...am observat ca incep sa sangerez ca si cum sunt la ciclu...cauza poate fi de la anticonceptionale sau alta?...mentionez ca am luat 12 zile si le-am oprit deoarece mi-a fost frica.intre timp am facut sex neprotejat cu sotul meu...e posibil sa fi ramas insarcinata? simptomul e ca si cum asa avea menstruatie prelungita.
1 comentarii
Cauza este, extrem de probabil, data de anticonceptionale. Aceasta reactia adversa apare frecvent, din fericire este cel mai adesea trecatoare.
Daca "intre timp" inseamna "in timpul celor 12 zile de anticonceptionale", atunci nu aveti de ce sa va faceti griji: nu ati ramas insarcinata. Daca inseamna "de atunci, incoace", atunci exista aceasta posibilitate.
Daca "intre timp" inseamna "in timpul celor 12 zile de anticonceptionale", atunci nu aveti de ce sa va faceti griji: nu ati ramas insarcinata. Daca inseamna "de atunci, incoace", atunci exista aceasta posibilitate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon