Răspunsul unui medic - convingeri negative
De ce atunci cand nu mi pun nimic în gand reușesc orice și ma simt eu însumi în orice, orice circumstanță, iar atunci când vine ceva în minte negativ simt ca esuez, nu mai am control asupra mea și mi se tipăresc convingeri negative, par fix inversul a ceea ce sunt.. Cum pot scăpa de asta?
2 comentarii
Modul de gândire influiențează modul de funcționare, gândirea negativă blochează cognitivul și nu mai poțî găsi soluții la ce te preocupă. Se rezolvă prin terapie cognitiv- comportamentală.
Buna ziua,
Nu de putine ori, convingerile disfunctionale sunt papusarii si dvs. ajungeti in rolul de papusa, va dati cu stangul in dreptul si probabil simtiti ca nu aveti control asupra situatiei. Identificarea, contraargumentarea, inlocuirea cu modalitati de gandire sanatoase, functionale si repetarea intregului proces, sunt conditiile de succes pentru dobandirea echilibrului emotional si al comportamentului rational.
Sedintele de terapie si dezvoltarea personala v-ar putea fi foarte utile pentru intelegerea si depasirea problemei pe care o manifestati.
Toate cele bune!
Nu de putine ori, convingerile disfunctionale sunt papusarii si dvs. ajungeti in rolul de papusa, va dati cu stangul in dreptul si probabil simtiti ca nu aveti control asupra situatiei. Identificarea, contraargumentarea, inlocuirea cu modalitati de gandire sanatoase, functionale si repetarea intregului proces, sunt conditiile de succes pentru dobandirea echilibrului emotional si al comportamentului rational.
Sedintele de terapie si dezvoltarea personala v-ar putea fi foarte utile pentru intelegerea si depasirea problemei pe care o manifestati.
Toate cele bune!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Tulburare schizo-afectivă si permisul auto !
- 4Sunt un narcisist ascuns?
- 5Detest viata pe care o traiesc, si mai ales ce ma asteapta.
- 2Cum pot sa rupi legaturile emotionale
- 3Bilet de trimitere către psihologie
- 4Tulburare bipolara Casatoria
- 35Tulburare bipolara
- 1Depresia si nevoia de oameni
- 4Boala mentala grava - ce e de facut?
- 2Este posibil sa ramai in regresie pe ani?