Raul de masina

11-01-2012
veronica7791
Nu este medic/terapeut
veronica7791
Am o fetita de 12 ani, careia ii este ft rau pe masina.Deja a devenit un pic si psihic, ii este teama sa se urce in masina din cauza asta.Am incercat cu tot felul de medicamente pt asa ceva.Medicului de familie i-am spus si raspunsul a fost ca nu are ce sa-i faca.Chiar nu exista nici un medicament care sa reduca raul acesta? Poate si un tratament pe o perioada mai indelungata...Am hotarat sa o duc si la un psiholog din primavara, dar banuiesc ca va trebui si un tratament medicamentos.Poate exista ceva si nu am aflat eu.Am incercat si acele faimoase bratari si nu a mers.
Va multumesc!
2 comentarii
0
11-01-2012, ora 22:03
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Buna seara,

Va recomand sa o duceti mai repede la psiholog. Pe de alta parte este important sa o sustineti si sa o ajutati sa isi dea seama ce o ajuta sa faca fata raului. In unele cazuri medicamentele nu ajuta si este important sa invete sa conlucreze cu acest rau si sa il diminueze.
0
19-03-2012, ora 12:48
maria safta
Nu este medic/terapeut
maria safta
si eu am rau de masina cred ca de zece ani, o perioada mi/a fost bine cu emetin, dar plecind odata cu avionul in vacanta la sot, mi/a fost foarte rau, acolo a mers el la farmacie si a luat niste pastile Reisgold se numesc so de atunci nu mai am probleme, poATE ii fac si ei bine dar sa aveti pe cineva in germania sa le achizitioneze.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici