RDW-CV si PDW
fetei mele de 14 ani i-au iesit analizele asa:RDW-CV-15.6& si PDW:11.5%...primul este ridicat iar al doilea este scazut.Ce onseamna asta?va rog raspundeti-mi
2 comentarii
Nu sunt modificari notabile.
Usoara crestere a RDW-CV indica prezenta unor hematii de dimensiuni variate, de obicei apare in diverse tipuri de anemii, insa atat timp cat celelalte valori ale hemoleucogramei sunt in limite normale nu poate fi vorba de o anemie.
PDW este acelasi indice, pentru trombocite de data asta, oricum nu e cazul sa va faceti probleme.
Numai bine!
Usoara crestere a RDW-CV indica prezenta unor hematii de dimensiuni variate, de obicei apare in diverse tipuri de anemii, insa atat timp cat celelalte valori ale hemoleucogramei sunt in limite normale nu poate fi vorba de o anemie.
PDW este acelasi indice, pentru trombocite de data asta, oricum nu e cazul sa va faceti probleme.
Numai bine!
buna ziua. Baietelului meu de 3 ani, i-au iesit toate analizele in parametri normali, cu exceptia pdw = 8.4 su eo = 1.3. Ce poate sa insemne asta? Multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?