reactii adverse la anticonceptionale?

Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri despre a.c.
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Prima data... cum se iau anticonceptionale?
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 4oare ce sa fac?
- 3Triregol afecteaza viata sexuala?
- 3efectele contraceptivelor
- 2efectele contraceptivelor?
- 3care este perioada maxima in care se pot folosi anticonceptionalele?
- 6microgynon si arcoxia
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 4Actiunea contraceptivelor
- 2e grav daca nu mai iau anticonceptionalele dupa ce am luat 5 zile?
- 4Contact sexual imediat inainte de a vomita pilula
- 4sa fie de la ac?
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 4Anticonceptinale
- 2Nu am facut pauza intre doua folii, acum da... sunt protejata sau nu?
- 0fierul si vitamina c scad efectul anticonceptionalelor????
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 1Schimbare ora anticonceptionale
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: