reactii adverse la anticonceptionale?

Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri despre a.c.
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
1 comentarii
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ati folosit cilest?
- 4efectele anticonceptionalelor
- 5reactii adverse yasmine
- 3anticonceptionale dupa Escapelle
- 2anticonceptionale dupa 40 ani
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 3anticonceptionale - contraceptie sigura?
- 1anticonceptionale
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 4cand vrei sa renunti la ac
- 0Anticonceptionale si efectul lor dupa 6 zile de la luarea unui medicament care diminueaza
- 0anticonceptional vs dieta de slabire
- 2Întreruperea anticonceptionalelor Microgynon
- 0Anticonceptionale - ciclu neregulat
- 0Consum de cafea
- 0Interactiuni medicamente
- 0Efect secundar la anticonceptionale?
- 2Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 0Cum sa procedez????
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: