reactii adverse mercilon

11-10-2008
Deea18_1990
Nu este medic/terapeut
Deea18_1990
Iau de o jumatate de luna anticonceptionalele mercilon.Fiindca nu folosisem niciodata contraceptive, am inceput cu prima zi de ciclu.Insa si dupa ce ciclul s a incheiat am continuat sa am mici scurgeri inchise la culoare in fiecare zi.O alta problema ar fi crampele.Pur si simplu am tot avut crampe scurte dar care provoaca foarte mult disconfort.Si nu e din cauza alimentatiei pentru ca nu obisnuiesc sa consum alimente grele.Am o dieta usoara.Alta reactie adversa a fost greata.in timpul ciclului dar acum nu mi se mai intampla.specific inca o data ca insasi doctorita mi a prescris mercilon.si totusi ce se intampla cu mine:( Astept raspuns de la dl.doctor.
1 comentarii
0
11-10-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Unele dintre reactiile adverse mentionate (micile scurgeri, poate si greata) de obicei dispar singure. Crampele, de obicei nu dispar. Desigur ca stiti ca orice medicament are reactii adverse, iar tratamentele hormonale, cu atat mai mult. In orice caz, daca tot ati inceput, este bine sa duceti folia la bun sfarsit. Intreruperea foliei inainte de luarea tuturor celor 21 de pilule duce la bramburirea completa a ciclului.
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul