Recomandare
Oare imi puteti recomanda un medic psihiatru bun din Cluj? As prefera sa fie de sex feminin. Multumesc anticipat!
3 comentarii
Dna Dr Ioana Crăciun la spitalul de psihiatrie pentru adulți din Cluj-Napoca. Este foarte buna:cinstita, dedicată meseriei, atentă la detalii, un adevărat profesionist! Si nu accepta cadouri, bani sau alte atenții. Poți să faci orice că nu accepta așa ceva. Țelul sau este să facă omul bine și să-l ajute să ducă, cât de cât, o viață normală.
Multă sănătate iți doresc!
Multă sănătate iți doresc!
Am uitat sa precizez ca eu as prefera sa merg la privat, pentru ca si asa nu prea am curaj, dar stiu ca am nevoie.
Eu nu va-s recomanda sa incepeti un tratament medicamentos de care sa deveniti dependent/a.As recomanda o terapie (pe care am facut-o si eu), 1. de gasire a cauzelor, 2. de stergere a amintirilor dureroase(manie, furie, neimplinire, jignire, frici, frustrare etc) , 3. de schimbare a sentimenteleor oricare ar fi ele (frica, neiubire, neincredere, fobie, insomnie, umilinta, neintelegere, etc)4. eliberare de orice negativitate, 5.de echilibrare fizica -psihica , mental emotionala, , 6.de intrare pe pozitivitate, si multe altele.Nu dau detalii aici , va dau amanunte in particular (sa nu se creada ca fac reclama), Eu am avut si atacuri de panica, am scapat dupa ani de chin.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Somn hiperfragmentat
- 15S-a vindecat cineva prin credinta?
- 1Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena
- 3Pronoia? Delir paranoid?
- 6Tehnică bombă pentru a elimina tristețea că nu suntem iubiți de fete
- 2Cofeina atacuri de panica
- 7Sufăr de schizofrenie paranoida și am crize ca o sa fiu torturata
- 7Tratamentul psihiatric si gura uscata aproape tot timpul
- 9În atenția tuturor psihologilor, psihiatrilor și nu numai...