Recomandare

18-12-2017
sadness3
Nu este medic/terapeut
sadness3
Oare imi puteti recomanda un medic psihiatru bun din Cluj? As prefera sa fie de sex feminin. Multumesc anticipat!
3 comentarii
0
18-12-2017, ora 19:57
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Dna Dr Ioana Crăciun la spitalul de psihiatrie pentru adulți din Cluj-Napoca. Este foarte buna:cinstita, dedicată meseriei, atentă la detalii, un adevărat profesionist! Si nu accepta cadouri, bani sau alte atenții. Poți să faci orice că nu accepta așa ceva. Țelul sau este să facă omul bine și să-l ajute să ducă, cât de cât, o viață normală.
Multă sănătate iți doresc!
0
18-12-2017, ora 20:47
sadness3
Nu este medic/terapeut
sadness3
Am uitat sa precizez ca eu as prefera sa merg la privat, pentru ca si asa nu prea am curaj, dar stiu ca am nevoie.
1
22-12-2017, ora 07:12
alinanemes35
Nu este medic/terapeut
alinanemes35
Eu nu va-s recomanda sa incepeti un tratament medicamentos de care sa deveniti dependent/a.As recomanda o terapie (pe care am facut-o si eu), 1. de gasire a cauzelor, 2. de stergere a amintirilor dureroase(manie, furie, neimplinire, jignire, frici, frustrare etc) , 3. de schimbare a sentimenteleor oricare ar fi ele (frica, neiubire, neincredere, fobie, insomnie, umilinta, neintelegere, etc)4. eliberare de orice negativitate, 5.de echilibrare fizica -psihica , mental emotionala, , 6.de intrare pe pozitivitate, si multe altele.Nu dau detalii aici , va dau amanunte in particular (sa nu se creada ca fac reclama), Eu am avut si atacuri de panica, am scapat dupa ani de chin.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul