Recomandare doctor pentru rinoplastie
Traim intr-o perioada a manipularii media, santajului si nesimtirii mascate prin diplomatie. Toata lumea vrea sa profite de slabiciunile celor din jur pentru a se imbogati. Solutia nu o gasim in operatii estetice. Trebuie sa fim puternici si sa ne acceptam asa cum suntem. Trebuie sa fim niste razboinici, supravietuieste cel mai puternic. Un om inteligent nu a avea niciodata nevoie sa se mutileze pentru placerea celor din jur! Trust no one! Be a warrior!
Faraoperatiiestetice: te-a obligat cineva? te-a luat medicul de mana de pe strada sa te opereze? Interventii chirurgicale estetice se FAC de sute de ani! Oricum, descrierea ta cu rupt oase si pus la loc este de domeniul filmelor horror. O exagerare fara motiv dupa parerea mea si o generalizare dusa la extrem. E clar ca ai o parere proasta despre medicina, in general. Ar trebui sa ne tratam cu Frunze de varza dupa parerea ta. Spuneai ca cei care nu au avut probleme dupa operatie au avut pile sau au dat spaga! Pe bune!!?? Daca platesc deja aceeasi suma (semnificativa) ca si ceilalti, doar un nebun ar incerca sa dea spaga. Nu inteleg, de unde le scoti? De CE nu lasi lumea sa faca CE doreste cu propriul corp? si de unde ai tras concluzia ca ne operam pt altii? Numai aberatii. Iti pot accepta punctul de vedere daca ar fi sustinut prin niste argumente reale si serioase.
ASA...sunt doar vorbe. LA fel ca si anonim 1980, generalizare extrema si paranoica.
ASA...sunt doar vorbe. LA fel ca si anonim 1980, generalizare extrema si paranoica.
@faraoperatiiestetice
Sunt in parte de accord cu dvs, dar eu am avut un accident in copilarie, si am vrut sa corectez urmele accidentului. Cum am spus si in mesajul meu initial, nu am vrut artificii, am vrut nasul meu normal.
@AWW
Nu doresc sa treceti prin ce am trecut eu de la data operatie. Dar daca doriti, ne putem intalni si sa va arat toate SMSurile cu acest doctor si va garantez ca veti plange!
Sunt in parte de accord cu dvs, dar eu am avut un accident in copilarie, si am vrut sa corectez urmele accidentului. Cum am spus si in mesajul meu initial, nu am vrut artificii, am vrut nasul meu normal.
@AWW
Nu doresc sa treceti prin ce am trecut eu de la data operatie. Dar daca doriti, ne putem intalni si sa va arat toate SMSurile cu acest doctor si va garantez ca veti plange!
@AWW
La fel cum pe mine nu m-a obligat nimeni sa fac operatie, nici pe tine nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu altii, eu doar mi-am expus experienta, iar TU iti dai cu parerea in acest caz si judeci superficial o situatie in care nu ai avut nici o implicare. Poate experienta mea a ajuta pe cineva sa evite greseala vietii lor.
Ma simt impacata cu ce am scris, e clar ca acest forum e facut special pentru a alimenta nesiguranta doamnelor in special si a le impinge sa ia decizii gresite. Cele mai vulnerabile fiind tinerele si persoanele in jur de 30 de ani care probabil trec printr-o criza existentiala si isi fac astfel de operatii atunci cand sunt cel mai vulnerabile psihic si nu ar rezista mai multor presiuni, clacand de multe ori. Dar orice sut in fund e un pas inainte, scapa cine poate :)
Toate cele bune!
La fel cum pe mine nu m-a obligat nimeni sa fac operatie, nici pe tine nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu altii, eu doar mi-am expus experienta, iar TU iti dai cu parerea in acest caz si judeci superficial o situatie in care nu ai avut nici o implicare. Poate experienta mea a ajuta pe cineva sa evite greseala vietii lor.
Ma simt impacata cu ce am scris, e clar ca acest forum e facut special pentru a alimenta nesiguranta doamnelor in special si a le impinge sa ia decizii gresite. Cele mai vulnerabile fiind tinerele si persoanele in jur de 30 de ani care probabil trec printr-o criza existentiala si isi fac astfel de operatii atunci cand sunt cel mai vulnerabile psihic si nu ar rezista mai multor presiuni, clacand de multe ori. Dar orice sut in fund e un pas inainte, scapa cine poate :)
Toate cele bune!
Anonim...nu am spus ca nu te cred. As fi vrut doar sa nu generalizam si sa nu jignim (gen amator si parsiv). Imi pare rau ca treci printr-o situatie atat de neplacuta si iti doresc sa se rezolve in favoarea ta!
Faraoperatiiestetice: Se intampla sa fie si regrete in urma unor anumite decizii din viata. Asta e! Dar nu inseamna ca e obligatoriu pt toata lumea. Fiecare si le asuma sau nu. Obiectiv!
Faraoperatiiestetice: Se intampla sa fie si regrete in urma unor anumite decizii din viata. Asta e! Dar nu inseamna ca e obligatoriu pt toata lumea. Fiecare si le asuma sau nu. Obiectiv!
Draga @Raluca1983, mesajul tau mi se pare un pic irelevant.
Eu nu cotest faptul ca Dr Antohi este un doctor cu experienta si ca are multe cliente fericite (tu fiind se pare una dintre ele). Doar asa mi l-am ales si eu : dupa multe review-uri pozitive, si destul de putine negative (nu exista nici un doctor sa aiba numai pareri de bine).
Dar: una este sa iti repare un nas stricat de alt doctor, alta este dintr-un nas care imi statea bine (repet, nu aveam vreo cocoasa sau vreun defect care trebuia musai operat), sa imi faca un nas de care sa rada lumea in prezent, sau sa imi fie rusine sa fac poze dupa o operatie de 3800 euro, ca arata acum ca un cartof lasat in jos. Sper sa nu treci niciodata prin asa ceva, dar avand in vederea ca nu esti in pielea mea, iti spui si tu parerea, ca toata lumea de pe aici.
Din pacate nu am avut rabdare sa iti citesc tot mesajul.
Dar fetele care vor merge la dansul sa fie pregatite ca modalitatea de lucru a doctorului si anume "anatomia fetei" poate sa le aduca un rezultat pe care nu si-l doresc. Pana la urma, daca mi-ar fi spus "nu iti fac nas in vant ca nu ti se potriveste/nu vreau/nu pot/whatever" mi-as fi vazut de drum si as fi mers la alt doctor. Dar pe simulator mi-a facut nasul pe care mi-l doream, si dupa operatie m-am trezit ca nasul meu este un pic incovoiat in sens invers (milimetric, fiind abia la 6 luni, ma gandesc ca ma voi mai dezumfla si va fi macar drept). Cui nu ii sta bine cu un nas un pic in vant? In nici un caz bine cu un nas bagat in gura, asa cum mi-a facut mie!!! Parerea mea este ca trebuie sa il intrebati de 74754 ori inainte ce are de gand sa faca, pt ca e genul de om care face ce vrea, intr-un final. Am si o galma mica pe o nara dar mi-a tot zis ca o sa dispara (sa vedem). In rest, nu am avut probleme post-operatorii, am ramas cu 2 mici cicatrici in jurul narilor, si cam atat, in sensul asta, nimic deranjant sau vizibil pt ceilalti. Traiesc un soc psihologic de a fi mai urata ca inainte si nu doresc asta nimanui. Sfatul meu este doar sa aveti grija sa insistati asupra modificarilor pe care le doriti la nas si sa intrebati de 100 de ori doctorul inainte daca va face sau nu modificarea respectiva.
Eu nu cotest faptul ca Dr Antohi este un doctor cu experienta si ca are multe cliente fericite (tu fiind se pare una dintre ele). Doar asa mi l-am ales si eu : dupa multe review-uri pozitive, si destul de putine negative (nu exista nici un doctor sa aiba numai pareri de bine).
Dar: una este sa iti repare un nas stricat de alt doctor, alta este dintr-un nas care imi statea bine (repet, nu aveam vreo cocoasa sau vreun defect care trebuia musai operat), sa imi faca un nas de care sa rada lumea in prezent, sau sa imi fie rusine sa fac poze dupa o operatie de 3800 euro, ca arata acum ca un cartof lasat in jos. Sper sa nu treci niciodata prin asa ceva, dar avand in vederea ca nu esti in pielea mea, iti spui si tu parerea, ca toata lumea de pe aici.
Din pacate nu am avut rabdare sa iti citesc tot mesajul.
Dar fetele care vor merge la dansul sa fie pregatite ca modalitatea de lucru a doctorului si anume "anatomia fetei" poate sa le aduca un rezultat pe care nu si-l doresc. Pana la urma, daca mi-ar fi spus "nu iti fac nas in vant ca nu ti se potriveste/nu vreau/nu pot/whatever" mi-as fi vazut de drum si as fi mers la alt doctor. Dar pe simulator mi-a facut nasul pe care mi-l doream, si dupa operatie m-am trezit ca nasul meu este un pic incovoiat in sens invers (milimetric, fiind abia la 6 luni, ma gandesc ca ma voi mai dezumfla si va fi macar drept). Cui nu ii sta bine cu un nas un pic in vant? In nici un caz bine cu un nas bagat in gura, asa cum mi-a facut mie!!! Parerea mea este ca trebuie sa il intrebati de 74754 ori inainte ce are de gand sa faca, pt ca e genul de om care face ce vrea, intr-un final. Am si o galma mica pe o nara dar mi-a tot zis ca o sa dispara (sa vedem). In rest, nu am avut probleme post-operatorii, am ramas cu 2 mici cicatrici in jurul narilor, si cam atat, in sensul asta, nimic deranjant sau vizibil pt ceilalti. Traiesc un soc psihologic de a fi mai urata ca inainte si nu doresc asta nimanui. Sfatul meu este doar sa aveti grija sa insistati asupra modificarilor pe care le doriti la nas si sa intrebati de 100 de ori doctorul inainte daca va face sau nu modificarea respectiva.
Buna, azi mi-am scos firele si atela si sunt foarte mandra de noul meu nasuc.
M-am operat la d-l dr. Youssef chawi la clinica Medas.
Personalul a fost amabil si clinica foarte curata, iar dl dr zambitor si calduros.
Onorariul ( pretul ) a fost de 2500€ +120lei analizele ( am ales sa le fac tot la clinica asta, fiind specializata pe transfuziile de sange, fara alt motiv.)
Poate ajuta pe cineva informatiile, ca am vazut ca se discuta doar de 2- 3 medici.
Am avut o experienta interesanta, nu pot sa spun ca a fost placuta pt ca primele zile am avut disconfortul cu respiratul, dar trece. Eu am 22 de ani si de la 16 ani am asteptat momentul, poate asta e un motiv in plus de entuziasm, insa va incurajez sa faceti interventia daca chiar va doriti, nu doare. O seara faina.
M-am operat la d-l dr. Youssef chawi la clinica Medas.
Personalul a fost amabil si clinica foarte curata, iar dl dr zambitor si calduros.
Onorariul ( pretul ) a fost de 2500€ +120lei analizele ( am ales sa le fac tot la clinica asta, fiind specializata pe transfuziile de sange, fara alt motiv.)
Poate ajuta pe cineva informatiile, ca am vazut ca se discuta doar de 2- 3 medici.
Am avut o experienta interesanta, nu pot sa spun ca a fost placuta pt ca primele zile am avut disconfortul cu respiratul, dar trece. Eu am 22 de ani si de la 16 ani am asteptat momentul, poate asta e un motiv in plus de entuziasm, insa va incurajez sa faceti interventia daca chiar va doriti, nu doare. O seara faina.
Salut, vreau sa va intreb, stie cineva putem lua vreo masura de siguranta cand alegem un doctor pentru o operatie de rinoplastie, adica mergi la un avocat il intrebi ce poti sa faci sa nu cazi ca o bucat de lemn pe masa de operatie ?
CatalinaK Imi pare rau pt situatia ta!Daca citeai printre comentarii, eu am avut o experienta urata cu dr Antohi si am scris despre asta!Sper sa treci cu bine peste.o seara frumoasa!
Buna! Acum 6 luni am avut operatia de rinoseptoplastie la dr. Dobos. Am scris aici experienta mea de atunci si am promis ca revin cu detalii. Despre forma nasului pot spune ca s-a tot schimbat cate putin. In fiecare zi mi se parea ca se vede altfel. Dupa ce s-a mai dezumflat a inceput sa se vada din semiprofil ca si cum as avea o mica cocoasa, ceea ce ma cam enerveaza, dar asta se observa in poze si depinde de lumina. Acum, nu ma plang, sunt inca multumita si oricum este mai bine decat inainte, dar e normal ca eu sa observ toate detaliile. Din celalalt semiprofil se vede foarte bine, iar din profil se vede drept si natural. Eram ingrijorata ca nu se lasa varful, insa s-a mai lasat si s-a asezat foarte bine pana acum.
In legatura cu respiratul, este mult mai bine fata de inainte, dar totusi inca am momente cand mi se infunda nasul. Pe o nara respir foarte bine, iar cealalta mi se infunda destul de des seara, ceea ce ma deranjeaza. Am inteles ca este posibil sa respir mai bine dupa un an, desi am citit cazuri cand unele persoane au respirat perfect imediat dupa operatie. As dori sa imi spuneti va rog cum a fost la voi, daca a fost nevoie de un timp pentru a respira mai bine, macar sa stau linistita.
In orice caz, ma bucur ca am facut operatia. Nu mai am probleme cu imunitatea, nu mai racesc ca inainte si dorm bine, cu gura inchisa, in sfarsit :)). Pot spune ca nu mai am probleme cu rinita alergica ca inainte cand stranutam de 10 ori la orice schimbare de temperatura. Cateodata parca nu simt unele mirosuri imediat, dar nu mi se pare ceva grav, iar cu gustul nu am probleme.
O seara frumoasa!
In legatura cu respiratul, este mult mai bine fata de inainte, dar totusi inca am momente cand mi se infunda nasul. Pe o nara respir foarte bine, iar cealalta mi se infunda destul de des seara, ceea ce ma deranjeaza. Am inteles ca este posibil sa respir mai bine dupa un an, desi am citit cazuri cand unele persoane au respirat perfect imediat dupa operatie. As dori sa imi spuneti va rog cum a fost la voi, daca a fost nevoie de un timp pentru a respira mai bine, macar sa stau linistita.
In orice caz, ma bucur ca am facut operatia. Nu mai am probleme cu imunitatea, nu mai racesc ca inainte si dorm bine, cu gura inchisa, in sfarsit :)). Pot spune ca nu mai am probleme cu rinita alergica ca inainte cand stranutam de 10 ori la orice schimbare de temperatura. Cateodata parca nu simt unele mirosuri imediat, dar nu mi se pare ceva grav, iar cu gustul nu am probleme.
O seara frumoasa!
Anonim1980, articolul tau se regaseste si pe alte forumuri. Prima oara l am citit pe Garbo. Ti am raspuns atunci si te am rugat sa luam legatura cumva astfel incat sa mi prezinti poze/dovezi vis a vis de situatia ta neplacuta. In urma mesajului tau, am decis sa l schimb pe dr Popescu. Iti scriu si aici...cum putem interactiona in privat pt dovezi vis a vis de spusele tale?
Multumesc anticipat si sper sa gasesti solutie pt problema ta.
Multumesc anticipat si sper sa gasesti solutie pt problema ta.
CatalinaK, daca esti blonda, te am vazut in urma cu maxim 2 saptamani la cabinetul dr. Antohi, asteptand ca si mine la consultatie si, analizandu te, mi ai parut foarte frumoasa si cu un nas perfect. Totodata te am vazut si cand ai iesit din cabinetul dnului dr. si am avut aceeasi impresie. Imi pare rau de experienta ta, insa ochii mei au vazut un profil perfect, un nas drept si frumos, care se potriveste fizionomiei tale. Eu l am ales in final pe dr. Antohi si am deplina incredere in dansul. Am vazut persoane publice operate de dansul: Lora, Giulia de la Candy, Margherita din Clejani, Ruby si fiul lui Pescariu. Totodata, daca ii urmaresti activitatea dnului dr., vei vedea pe Youtube un filmulet cu rinoplastie secundara a unei paciente pe nume Elena (daca nu ma insala memoria), care a iesit perfect. Scopul meu nu este sa l ridic in slavi pe dnul dr., ci doar sa ti sugerez (daca mi permiti) ca, poate inca nu esti obisnuita cu noua fizionomie si poate nasul tau nu arata atat de rau pe cat spui. Ori, daca in continuare simti ca operatia nu e o reusita, poate gasesti o solutie impreuna cu dnul dr. De cate ori am mers la cabinet la dansul, am vazut numai paciente cu nasuri reusite si multe care vin pt corectarea unei operatii anterioare. De aceea, imi permit sa concluzionez ca dnul dr. Antohi nu este un medic oarecare.
Mult succes si sanatate.
Mult succes si sanatate.
Buna! Si eu oscilez intre Popescu si Antohi. Sigur ca amandoi au si pacienti mai nemultumiti dar cred este normal.
Mesajul lui Anonimul 1980 deja devenit viral cred ca este o manipulare! Nu mi se pare real. Am fost la doc Popescu la consult si a fost profesionist. A avut mai multa rabdare chiar decat Antohi si mi a inspirat mai multa incredere. Fetele care erau deja operate de el si asteptau pe hol la control erau f multumite. Si la Antohi am văzut rezultate Ok, dar la Popescu mi s-au parut mai fin lucrat. Poate e doar parerea mea. Inca nu m-am hotarat.
Mesajul lui Anonimul 1980 deja devenit viral cred ca este o manipulare! Nu mi se pare real. Am fost la doc Popescu la consult si a fost profesionist. A avut mai multa rabdare chiar decat Antohi si mi a inspirat mai multa incredere. Fetele care erau deja operate de el si asteptau pe hol la control erau f multumite. Si la Antohi am văzut rezultate Ok, dar la Popescu mi s-au parut mai fin lucrat. Poate e doar parerea mea. Inca nu m-am hotarat.
Si din nou echipa de marketing intra in actiune cu o pagina noua. Felicitari pentru perseverenta. Sper sa ardeti toti in iad!
Pentru toti cei care mai cred asa ceva, mult succes cu operatiile voastre de vedete!!!!.
Sa traiti bine si umflati de silicoane in toate pozele de pe facebook.
Pentru toti cei care mai cred asa ceva, mult succes cu operatiile voastre de vedete!!!!.
Sa traiti bine si umflati de silicoane in toate pozele de pe facebook.
Clyde, eu am mers la consult la ambii. Inițial, Popescu mi s a părut si mie mai fin. Insa, după ce am citit mesajul lui Anonim1980, care, nu știu cat este de real, insa oferă detalii din timpul consultației pe care si eu le am văzut/trăit si după ce am văzut poze cu o cunoștință operata de Popescu acum 3 ani, care are vârful nasului ușor asimetric (adică strâmb), m am răzgândit. Am mers la al 2 lea consult la Antohi căruia i am pus alte întrebari plus încă o data o parte din cele inițiale si a avut foarte multă răbdare cu mine; in plus, mi a si explicat/descris un CT de sinusuri pe care il facusem in prealabil ca sa vad ce e pe acolo. Prin urmare, m am decis să rămân la dansul. Este adevărat, ambii medici au rezultate notabile.
Îți urez mult succes in alegerea ta. Totul sa ti iasă cum îți dorești :)
Îți urez mult succes in alegerea ta. Totul sa ti iasă cum îți dorești :)
Da, ai dreptate! Amândoi sunt f buni. Poate mai merg si eu încă odată la Antohi. Bafta multa si tie!
Felicitari! Dati apa la moara unui anonim care, evident, nu vrea decat sa se razbune. Daca il opera in 3 zile...cum probabil minte ca i s-a promis (stim ca a doua operatie nu se poate face decat dupa cel putin un an) nu mai avea nimic de obiectat. Si...de ce ii acorzi credibilitate, andreea_ciocoiu, lui anonim cu toate ca nu ti-a trimis macar o poza sau un sms drept dovada? Cat despre CatalinaK...probabil ca daca ii ceri si ei poze doveditoare nu iti va trimite. Decizia este a fiecaruia, iar argumentele tale pro vs contra se pot inversa foarte bine intre cei 2 medici, oricând. Asteptam sa ne povestesti ce parere ai si dupa operatie. Asta daca nu te influenteaza faraoperatiiestetice si te razgandesti. A doua oara :). Succes maxim!
Catalinak eu zic totuși sa pui o poza ca sa arați într-adevăr, ca ceea ce scrii tu aici este real ! Mi se pare ca arunci cu noroi intr un medic care mie personal mi se pare foarte bun și foarte stăpân pe ceea ce face ! A scris cineva pe aici care s a operat la dansul și într-adevăr are dreptate, intr un an de zile de când tot merg eu la Dr Antohi nu am văzut un nas urat operat și parol ca nu am lipsit de la nici o consultație post operatorie !!! Ca sa ai un nas cât un cartof cum spui tu înseamnă ca ți a adăugat cartilagiu de pe undeva !!! Ori nu ai menționat asta in niciunul din mesajele scrise, ma lași cu impresia ca doar îți place sa exagerezi și sa te victimizezi ! Eu zic mai bine sa fim realiști și sa conștientizam doua lucruri ! 1 nu exista Perfecțiune nici măcar Dumnezeu nu ne poate face perfecti ! 2 medicul este cel care știe cel mai bine ce avem nevoie atunci când ne îmbolnăvim, ori trebuie, ori vrem sa ne operam, nu degeaba se numesc medici și au atâția ani de studii in spate !!! Și încă ceva : sa construiești ceva după ce alt medic a distrus este foarte greu, nu degeaba Dr Antohi m a ținut in operație 9 ore ! In concluzie cred ca exagerezi, minți și ești foarte răutăcioasă atâta timp cât nu pui o poza cu tine pentru a demonstra ceea ce scrii ! Oricine de aici poate merge la cabinetul Dr Antohi și va observa imediat ca ceea ce scrii tu aici sunt decât răutăți !
Pentru mine dr. Bogdan Porumb(Estetis Clinic Oradea) este nr. 1 in rinoplstie.
Dorinta mea era scurtarea nasului si subtierea lui spre varf.
Prima tentativa a fost in Canada cu aprox 10 ani in urma, la un doctor mai in varsta, cu peretele plin de diplome.
Rezultatul a fost un esec total, mi-a pus un implant cu totul inutil, astfel ca nasul a ramas la fel de lung insa mai gros.
Cu putin timp in urma am decis sa reiau aceasta tentativa si m-am adrsat dr. Lucian Fodor din Cluj.
In urma consultatiei, acesta m-a informat ca poate efectua operatia numai cu modificare osaturii nasului, ceea ce eu nu doream.
Mi s-a parut ilogic, lipsit de sens, eu doream doar scurtarea si subtierea spre varf a nasului.
Apoi, m-am adresat dr. Porumb, care m-a asigurat ca poate efectua operatie asa cum doresc.
Iar la dr. Porumb, vorbele se transforma in fapte. Operatia a iesit exact cum doream, asa ca sant multumit, si ii sant recunoscator d-lui doctor.
In plus, am scapat si de implatul acela care nu avea nici un sens.
De aceea, inca o data dr. Bogdan Porumb este pt. mine, nr. 1 in rinoplastie.
Un medic cu vocatie, chiar mai mult, cu talent.
Il recomand cu caldura, oricui vrea o operatie de rinoplastie.
Dorinta mea era scurtarea nasului si subtierea lui spre varf.
Prima tentativa a fost in Canada cu aprox 10 ani in urma, la un doctor mai in varsta, cu peretele plin de diplome.
Rezultatul a fost un esec total, mi-a pus un implant cu totul inutil, astfel ca nasul a ramas la fel de lung insa mai gros.
Cu putin timp in urma am decis sa reiau aceasta tentativa si m-am adrsat dr. Lucian Fodor din Cluj.
In urma consultatiei, acesta m-a informat ca poate efectua operatia numai cu modificare osaturii nasului, ceea ce eu nu doream.
Mi s-a parut ilogic, lipsit de sens, eu doream doar scurtarea si subtierea spre varf a nasului.
Apoi, m-am adresat dr. Porumb, care m-a asigurat ca poate efectua operatie asa cum doresc.
Iar la dr. Porumb, vorbele se transforma in fapte. Operatia a iesit exact cum doream, asa ca sant multumit, si ii sant recunoscator d-lui doctor.
In plus, am scapat si de implatul acela care nu avea nici un sens.
De aceea, inca o data dr. Bogdan Porumb este pt. mine, nr. 1 in rinoplastie.
Un medic cu vocatie, chiar mai mult, cu talent.
Il recomand cu caldura, oricui vrea o operatie de rinoplastie.
Gg1, mesajul tău ca si al Anonimului1980 apar trase la indigou pe mai multe forumuri. Astfel de reclame pozitive sau negative, nu ne ajuta practic cu nimic!!!
As dori sa citesc mai multe opinii de la pacienți reali si REALIȘTI! Nu liste cu, , vedete, , operate de cine știe ce doctor sau mesaje cu blesteme si minciuni!
As dori sa citesc mai multe opinii de la pacienți reali si REALIȘTI! Nu liste cu, , vedete, , operate de cine știe ce doctor sau mesaje cu blesteme si minciuni!
Clyde, or fi trase la indigo, dar ce e cel mai important, exprima realitatea.Este de fapt o modalitate de-ami exprima recunostinta dr-lui Porumb.
gg1
Buna, ma bucur ca tia reusit operatia de data asta la doctor -ul ce ai ales. Insa sunt in dezacord cu tine legat de procedura care spui ca dr Fodor tia propus.Mi se pare ca nu ai inteles ce vrea sa iti spuna dl doctor.
Eu am avut un nas f deform..nul mai descriu inca odata.Si ceea ce spui tu ca doar dr Porumb putea, mie mia facut dr Fodor.Fara sa foloseasca procedura citata de tine.
Una e ca ai vrut tu sa mergi la Oradea si ai ales pe dr Porumb.Chestie care mie mi separe ok.Insa vreau ca toata lumea sa stie, ca eu sunt o pacienta reala(nu vreau sa ma inteleaga altii ca as da de inteles ca ei nu sunt) si nam nici un interes sa fac nimanui reclama.Doar cunoscandul asha de bine pe dr Fodor ma mira ceea ce spui.Mie mia facut un nas cu cerinte ca a tale fara sa foloseasca procedura ce spui.
Buna, ma bucur ca tia reusit operatia de data asta la doctor -ul ce ai ales. Insa sunt in dezacord cu tine legat de procedura care spui ca dr Fodor tia propus.Mi se pare ca nu ai inteles ce vrea sa iti spuna dl doctor.
Eu am avut un nas f deform..nul mai descriu inca odata.Si ceea ce spui tu ca doar dr Porumb putea, mie mia facut dr Fodor.Fara sa foloseasca procedura citata de tine.
Una e ca ai vrut tu sa mergi la Oradea si ai ales pe dr Porumb.Chestie care mie mi separe ok.Insa vreau ca toata lumea sa stie, ca eu sunt o pacienta reala(nu vreau sa ma inteleaga altii ca as da de inteles ca ei nu sunt) si nam nici un interes sa fac nimanui reclama.Doar cunoscandul asha de bine pe dr Fodor ma mira ceea ce spui.Mie mia facut un nas cu cerinte ca a tale fara sa foloseasca procedura ce spui.
faraoperatiiestetice
Ai spus mult succes cu operatiile voastre de vedete...intrun ultim mesaj.
Aici nimeni nui vedeta.Eu inainte sa ma imi propun sa ma operez, aveam niste probleme grave de respiratie si niste probleme psihice provocate de estetica nasului meu si de societatea in care traim mai bine zis.A trebuit sa ma operez de 3 ori si credema nu de buiaca am facuto.Ci pentru ca nasul meu era asha rau incat am inteles ca bun pacient ca numai in acest fel pot ajunge sa am un nas normal(nu de vedeta) si nu perfect.
Foarte grav cu tine ca ti-ai pierdut speranta.Dar sa stii ca suntem multi care numai din nevoi functionale ne-am operat.Nu vrem sa luam model nici o vedeta, eu nu vroiam nasu nici uneia si nu aspir sa fiu ca Angelina Jolie.Doar vroiam un nas normal care sa fie neobservat si un nas care sa imi permita o viata mai buna.
Perfectiunea nu exista si orice medic se poate gresi, tu esti perfect?/a?eu nu sunt.Orice faci in viata are niste riscuri e chestiune de Noroc sa dai pe maini bune.Eu iti transmit din tot sufletul: cauta ajutor.Nu merita ca pentru un esec sa ai o asftel de negativitate in tine.Eu am crezut cu adevarat ca un oarecare medic ma poate ajuta.Am crezut puternic si pozitiv.
Ai o atitudine ff negativa.Nu incerca sa faci pe toata lumea sa creada ca operatiile nu ajuta.De ce nu iti dai o alta sansa?
Ai spus mult succes cu operatiile voastre de vedete...intrun ultim mesaj.
Aici nimeni nui vedeta.Eu inainte sa ma imi propun sa ma operez, aveam niste probleme grave de respiratie si niste probleme psihice provocate de estetica nasului meu si de societatea in care traim mai bine zis.A trebuit sa ma operez de 3 ori si credema nu de buiaca am facuto.Ci pentru ca nasul meu era asha rau incat am inteles ca bun pacient ca numai in acest fel pot ajunge sa am un nas normal(nu de vedeta) si nu perfect.
Foarte grav cu tine ca ti-ai pierdut speranta.Dar sa stii ca suntem multi care numai din nevoi functionale ne-am operat.Nu vrem sa luam model nici o vedeta, eu nu vroiam nasu nici uneia si nu aspir sa fiu ca Angelina Jolie.Doar vroiam un nas normal care sa fie neobservat si un nas care sa imi permita o viata mai buna.
Perfectiunea nu exista si orice medic se poate gresi, tu esti perfect?/a?eu nu sunt.Orice faci in viata are niste riscuri e chestiune de Noroc sa dai pe maini bune.Eu iti transmit din tot sufletul: cauta ajutor.Nu merita ca pentru un esec sa ai o asftel de negativitate in tine.Eu am crezut cu adevarat ca un oarecare medic ma poate ajuta.Am crezut puternic si pozitiv.
Ai o atitudine ff negativa.Nu incerca sa faci pe toata lumea sa creada ca operatiile nu ajuta.De ce nu iti dai o alta sansa?
Sunt de acord cu ultimul comentariu. Nu chirurgia estetica este de vina, ci pacientii cu dorinte nerealiste sau medici insuficient pregatiti
Salut tuturor! Eu sunt mama unei paciente operate de dna. dr. Argentina Vidrascu in luna noiembrie 2017 si pot sa va ofer parerea mea, desi nu am fost eu pacienta. M-am informat mult inainte de a o contacta pe dna dr., mi-a fost teama foarte tare sa nu fac o alegere gresita, am ascultat interviuri, am urmarit forumuri si pareri si pot spune ca am ales in cunostinta de cauza.
Pasul I a fost sa o contactam pe dna dr. pe mail si sa trimitem cateva poze, dumneaei ne-a raspuns oferindu-ne o parere exemplificata pe fotografiile trimise de noi, apoi am contactat-o pe asistenta dnei dr. pentru detalii, conform comunicarii.
Operatia a costat 1700 EURO (septorinoplastie - promotia pentru studenti)
In data stabilita pentru operatie, fiica mea (pacienta) nu a avut voie nici sa manance nici sa bea nimic, ne-am prezentat la clinica, unde conditiile sunt exceptionale (curatenie, personal amabil, tratament).
Dna dr. anestezist a consultat-o cu atentie, apoi dna. dr. Vidrascu a consultat-o si s-au stabilit detaliile (aici vreau sa spun ca dna dr. nu opereaza doar de dragul operatiei - daca dumneaei considera ca pacientul nu necesita operatia, nu intervine sau daca considera ca poate interveni apeland la interventia cea mai putin agresiva, atunci opteaza pentru ea). Fiicei mele i-a recomandat operatia inchisa (adica nu a fost nevoie sa ii decoperteze nasul).
Operatia in sine a durat o ora si aproape imediat fiica mea s-a trezit din anestezie fara greturi sau stari de rau, singurele stari de disconfort au fost date de mesele din nari si durerea de gat in urma intubarii (anestezia a fost generala). A fost perfuzata pentru hidratare si medicatie. Spre seara a putut manca ceva moale (gatul o durea in urma intubarii sub anestezie).
A doua zi asistenta a scos mesele si am inteles ca nu a fost o procedura dureroasa, senzatia este insa foarte neplacuta („ai impresia ca ti le scoate din creier”), apoi a urmat spalarea narilor si explicatiile asistentei legat de modul in care se face toaleta zilnica (de doua ori pe zi).
In a doua zi de la operatie s-au umflat tare ochii si fruntea, ochii s-au invinetit, dar din a treia zi deja s-au tras. La asta a contribuit si tratamentul homeopat cu arnica, recomandat de dna. Dr. (5 pastilute x 2/zi cu doua zile inainte de operatie si doua dupa, dar cum inca mai aveam pastilute, am continuat tratamentul pana la 10 zile).
Disconfortul din gat nu l-a mai simtit din a treia zi de la operatie.
In a zecea zi am mers sa ii scoata firele. Singura senzatie neplacuta a fost cand a simtit o piscatura usoara atunci cand asistenta a prins firul, dupa aceea nu a mai fost nimic dureros.
Dna dr. a consultat-o si totul a fost bine, urmeaza control la 3, 6, 12 luni.
Deci lasand deoparte faptul ca Dna dr. Vidrascu este o persoana foarte fina si atenta, este o foarte buna profesionista si lucreaza cu personal profesionist.
Pasul I a fost sa o contactam pe dna dr. pe mail si sa trimitem cateva poze, dumneaei ne-a raspuns oferindu-ne o parere exemplificata pe fotografiile trimise de noi, apoi am contactat-o pe asistenta dnei dr. pentru detalii, conform comunicarii.
Operatia a costat 1700 EURO (septorinoplastie - promotia pentru studenti)
In data stabilita pentru operatie, fiica mea (pacienta) nu a avut voie nici sa manance nici sa bea nimic, ne-am prezentat la clinica, unde conditiile sunt exceptionale (curatenie, personal amabil, tratament).
Dna dr. anestezist a consultat-o cu atentie, apoi dna. dr. Vidrascu a consultat-o si s-au stabilit detaliile (aici vreau sa spun ca dna dr. nu opereaza doar de dragul operatiei - daca dumneaei considera ca pacientul nu necesita operatia, nu intervine sau daca considera ca poate interveni apeland la interventia cea mai putin agresiva, atunci opteaza pentru ea). Fiicei mele i-a recomandat operatia inchisa (adica nu a fost nevoie sa ii decoperteze nasul).
Operatia in sine a durat o ora si aproape imediat fiica mea s-a trezit din anestezie fara greturi sau stari de rau, singurele stari de disconfort au fost date de mesele din nari si durerea de gat in urma intubarii (anestezia a fost generala). A fost perfuzata pentru hidratare si medicatie. Spre seara a putut manca ceva moale (gatul o durea in urma intubarii sub anestezie).
A doua zi asistenta a scos mesele si am inteles ca nu a fost o procedura dureroasa, senzatia este insa foarte neplacuta („ai impresia ca ti le scoate din creier”), apoi a urmat spalarea narilor si explicatiile asistentei legat de modul in care se face toaleta zilnica (de doua ori pe zi).
In a doua zi de la operatie s-au umflat tare ochii si fruntea, ochii s-au invinetit, dar din a treia zi deja s-au tras. La asta a contribuit si tratamentul homeopat cu arnica, recomandat de dna. Dr. (5 pastilute x 2/zi cu doua zile inainte de operatie si doua dupa, dar cum inca mai aveam pastilute, am continuat tratamentul pana la 10 zile).
Disconfortul din gat nu l-a mai simtit din a treia zi de la operatie.
In a zecea zi am mers sa ii scoata firele. Singura senzatie neplacuta a fost cand a simtit o piscatura usoara atunci cand asistenta a prins firul, dupa aceea nu a mai fost nimic dureros.
Dna dr. a consultat-o si totul a fost bine, urmeaza control la 3, 6, 12 luni.
Deci lasand deoparte faptul ca Dna dr. Vidrascu este o persoana foarte fina si atenta, este o foarte buna profesionista si lucreaza cu personal profesionist.
Buna!! Poate cineva sa imi recomande un doctor penteru rinoplaatie secundara??? ((( mi-am facut cu un an si jum in urma rinoplastie, am avut nasul frumos din fata, si doar din profil ma deranja arata cam mare si un pic cu o cocoasa, am dorit doar un pic sa mil micsoreze si sami ia din cocoasa, forma insa sa nu fie schimbata((( Doctorul mia schimbat total forma nasului, mi la facut extrem in vant, ca se vad narile cand te uiti la mn in fata, foarte curbat, deci un look ff ne natural si urat!! Plus in partea stangs mam ales cu o fractura, un sant o linie care se vede ff tare :( :( sunt in cautare de un medic bun care sa imi fAca nasucul deja de un an de zile!!! Imi trebuie reconstructie!!
Nasul mi lam operat la DR Fodor din cluj, regret enorm, mia distrus piramida nazala acest doctor! Am fost in depresie un an, nici acuma nu ma simt bine, permanent cand ma uit in oglinda imi vad defectele, numi mai place de mine!! Mie frica deja sa mai am o astfel de experienta, sa fiu in acel soc in care am fost si disperare!
salut! pentru niko93 nu pot sa ti recomand decat un sing.medic-antohi.atat, in problemele pe care le ai scris ma regasesc si eu.mai multe pe privat daca esti interesata.bafta!
Buna ziua tuturor si LA MULTI ANI cu ocazia noului an!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum dar am avut alte prioritati.
Am primit pe mail foarte multe alerte in legatura cu acest subiect, dar din pacate nu am avut nici timp si nici puterea emotionala de a o face pentru ca imi aduce aminte de teapa si cosmarul prin care am trecut.
Ce as mai putea sa adaug este ca eu NU sunt multumit de nasul meu. Am dat o caruta de bani si stau seara de seara mohorat ca nu a iesit asa cum mi-as fi dorit, adica un nas normal.
Pot spune ca cu trecerea timpului acum se observa, IN PLUS FATA DE CELE DEJA MENTIONATE, alte defecte la nasul meu, printre care:
- am o "galma" pe piramida nazala, ca o mica cocoasa. Nu stiu ce este acolo, dar presupun ca metoda super avansata a dlui Popescu a facut ca oasele sa se "adune" complet aiurea in acel loc. Altfel spus, piramida nazala nu este DELOC neteda, ci are niste unduieli.
- zgarciul nasului nu este centrat, ci este spre dreapta
- in rest au ramas aceleasi defecte pe care le-am mai mentionat (nasul este stramb etc)
Recunosc ca nu am citit raspunsurile la mesajul meu si nici nu stiu daca doresc s-o mai fac. Eu unul sunt epuizat psihic de la acesta operatie si cat de cat m-am mai linistit. Mi-e frica ca daca o fac va incepe o agitatie emotionala, care sincer acum nu pot sa o duc.
Celor interesati de cazul meu va spun ca deocamdata nu pot face fata unor discutii pe tema asta si ca atare:
- va garantez ca nu exagerez cu nimic;
- mai doresc o perioada refacere psihica si emotionala;
- da, nu imi place sa fac poze ca apare nasul meu stramb;
- da, sunt extrem de ofticat pentru teapa pe care mi-am luat-o
- nu vreau sa influentez cu nimic decizia pe care o veti lua in legatura cu dr Popescu, dar supararea, frustrarea, dezinteresul simtit DUPA operatie m-a impins sa scriu despre situatia mea ca o forma de rabufnire sau dreptate (ca hartiile semnate de mine inainte de operatie ma blocheaza sa initiez orice act in justitie)
- nu am mai discutat cu dr Popescu de la ultima postare a mea
Cu stima si bafta mai multa decat am avut eu!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum dar am avut alte prioritati.
Am primit pe mail foarte multe alerte in legatura cu acest subiect, dar din pacate nu am avut nici timp si nici puterea emotionala de a o face pentru ca imi aduce aminte de teapa si cosmarul prin care am trecut.
Ce as mai putea sa adaug este ca eu NU sunt multumit de nasul meu. Am dat o caruta de bani si stau seara de seara mohorat ca nu a iesit asa cum mi-as fi dorit, adica un nas normal.
Pot spune ca cu trecerea timpului acum se observa, IN PLUS FATA DE CELE DEJA MENTIONATE, alte defecte la nasul meu, printre care:
- am o "galma" pe piramida nazala, ca o mica cocoasa. Nu stiu ce este acolo, dar presupun ca metoda super avansata a dlui Popescu a facut ca oasele sa se "adune" complet aiurea in acel loc. Altfel spus, piramida nazala nu este DELOC neteda, ci are niste unduieli.
- zgarciul nasului nu este centrat, ci este spre dreapta
- in rest au ramas aceleasi defecte pe care le-am mai mentionat (nasul este stramb etc)
Recunosc ca nu am citit raspunsurile la mesajul meu si nici nu stiu daca doresc s-o mai fac. Eu unul sunt epuizat psihic de la acesta operatie si cat de cat m-am mai linistit. Mi-e frica ca daca o fac va incepe o agitatie emotionala, care sincer acum nu pot sa o duc.
Celor interesati de cazul meu va spun ca deocamdata nu pot face fata unor discutii pe tema asta si ca atare:
- va garantez ca nu exagerez cu nimic;
- mai doresc o perioada refacere psihica si emotionala;
- da, nu imi place sa fac poze ca apare nasul meu stramb;
- da, sunt extrem de ofticat pentru teapa pe care mi-am luat-o
- nu vreau sa influentez cu nimic decizia pe care o veti lua in legatura cu dr Popescu, dar supararea, frustrarea, dezinteresul simtit DUPA operatie m-a impins sa scriu despre situatia mea ca o forma de rabufnire sau dreptate (ca hartiile semnate de mine inainte de operatie ma blocheaza sa initiez orice act in justitie)
- nu am mai discutat cu dr Popescu de la ultima postare a mea
Cu stima si bafta mai multa decat am avut eu!
Pentru niko93
Nu pot decat sa iti spun, sa te impui si sa i ceri doctorului Fodor sa iti rezolve problema.Cere o consulta cu el, spunei ce nu iti place si ca esti f nemultumit/a si o sa vezi ca el singur iti re face nasul calumea.El e un medic f bun, nu cunosc motivele pt care tia iesit nasul asha, daca a fost o eroare a lui sau e materialul tau (ca nu mereu e vina medicilor, desi pacientilor ne e greu sa intelegem) insa eu cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el in serios sai explici exact asha cum ai explicat aici problema ta.Daca isi recunoaste eroarea, te poate costa doar 300 de euro(cheltuieli de anestezie), daca e doar eroare..daca mai vrei inca alt fel de retusuri mici poate intre 300 sau 500 de euro.Inschimb daca mergi la alt medic operatia asta te va costa dublu decat prima(poate intre doua, 3 mii de euro. Minim dat fiind considerata operatie secundara sau terciara de risc inalt, avand in vedere ca un medic distinct nu stie ce tia facut primul.Sper sa te fi ajutat.
Nu pot decat sa iti spun, sa te impui si sa i ceri doctorului Fodor sa iti rezolve problema.Cere o consulta cu el, spunei ce nu iti place si ca esti f nemultumit/a si o sa vezi ca el singur iti re face nasul calumea.El e un medic f bun, nu cunosc motivele pt care tia iesit nasul asha, daca a fost o eroare a lui sau e materialul tau (ca nu mereu e vina medicilor, desi pacientilor ne e greu sa intelegem) insa eu cred ca ar fi bine sa vorbesti cu el in serios sai explici exact asha cum ai explicat aici problema ta.Daca isi recunoaste eroarea, te poate costa doar 300 de euro(cheltuieli de anestezie), daca e doar eroare..daca mai vrei inca alt fel de retusuri mici poate intre 300 sau 500 de euro.Inschimb daca mergi la alt medic operatia asta te va costa dublu decat prima(poate intre doua, 3 mii de euro. Minim dat fiind considerata operatie secundara sau terciara de risc inalt, avand in vedere ca un medic distinct nu stie ce tia facut primul.Sper sa te fi ajutat.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 81m-am lovit la piscina si nasul a ramas putin deformat
- 4rinoplastie dupa deviatie sept
- 0deformare nas dupa rinoplastie
- 0inainte de rinoplastie
- 6Regret ce am facut.
- 6Rinoplastie - sfaturi
- 3rinoplastie - 16 ani
- 1Lovituri dupa rinoplastie
- 1Rinoplastie spital de stat
- 1Nas infundat
- 2Nas infundat dupa rinoplastie
- 2Am 3 luni de la rinoplastie - ceva care se misca in nas
- 1Despre rinoplastie
- 0Recomandare Dr. Antohi Nicolae
- 2Rinoplastie dr Popescu Daniel
- 2Operatie rinoplastie
- 0Rinoplastie
- 0Rinoplastie prin dermal filler(acid)
Mai multe informații despre: Rinoplastie pentru barbati Rinoplastia Rinoplastia pentru adolescenti complicatiile rinoplastiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: