Recomandare doctor pentru rinoplastie
Buna fetelor! Tot urmăresc discuția despre dr. Fodor, se fim serioși, e clar ca este greșeală medicului, eu chiar o cred pe aceasta doamna, este eșec total. Ok, “ gaura” poate și-a făcut-o ea lovindu-se, dar in pozele in care e data atela jos după putin timp, nasul acelei doamne arată urat din start, despre ce vorbim. Forma nasului e cu denivelări și vârful arată horror. In rest celelalte rinoplastii arată chiar frumos. Cunosc o tipa operata de el, are un nas super frumos, doar ca și ea s-a operat de 2 doua ori tot la el, pentru ca prima a fost cu ceva nemulțumiri.
buna! m am operat pe 17 si inca am varful nasului extrem de mare. nu mi dau seama daca e umflat sau asa va ramane definitiv. stiu ca recuperarea dureaza mult insa ma asteptam sa se mai dezumfle in 5 zile. la voi cum a fost?
Procesul de dezumflare durează pana la un an, dar depinde de la persoana la persoana. Nu suntem la fel si deaceea la fiecare este cu totul altceva. O sa se dezumfle, nu-ți fa probleme. La ce medic te-ai operat?
la dnul Hassan. imi e tare teama sa nu ramana asa mare varful...
natasha_pere, m-am uitat si eu pe pozele respective, si ai dreptate, chiar arata horror!! e groaznic cum arata, in plus cica are si probleme cu respiratia deci e mai rau ca inainte! pe buna dreptate e nemultumita si eu as fi la fel, mai mult m-as duce peste doctorul respectiv sa-l fortez sa-si recunoasca vina! pentru mine e clar, dr fodor it's out of the question, mi se pare inacceptabil sa fii mai rau ca inainte de operatie. sper sa mai fie si alti doctori mai buni, ca inca n-am renuntat la idee...
Totuși hai sa lămurim un lucru, nu ne facem nici un scenariu, vorbeam pe marginea unui caz concret, cred ca nimeni nu își dorește sa fie cea sau cel cu un nas distrus din 100 de cazuri reușite. Sora mea a trecut prin patru operații și știu despre ce vorbesc. Cred ca a fi chirurg nu e o joaca, ori stii ce faci și o faci bine, ori te lași și te duci sa vinzi castraveți in piața. Care din noi vrea sa treacă prin mai multe intervenții? Cu siguranța niciuna. E vorba de starea ta, poți face o depresie dacă e ceva in neregula, nu? Sora mea de exemplu avea o nara prăbușită și sufla doar prin una. Plus nici banii la multe din noi nu stau pe garduri. Pentru mine a fost un efort fantastic sa strâng banii necesari. Și dacă mai trebuia sa mai fac încă o operatie, ar fi fost tragedie, și de aici e un pas pana la depresie sau tot felul de stari. Așa ca nu trebuie tratat acest subiec superficial, ca un caz, ca doua, Ba nici unul !!!!!!! ci trebuie ales medicul cel mai bun care nu își permite eșecuri, de aceea are atâțea ani de studii orice medic chirurg, nu fac referire doar la Fodor, ci la toti cei care practica aceasta meserie.
Eu stiu ce inseamna o operatie nereusita si nu doar din punct de vedere estetic ci si functional. Inca sunt in cautarea doctorului pentru rinoplastia secundara.
dupa dezumflarea nasului, ati observat schimbari vizibile? varful s a mai lasat?
V. Bianca, in general o rinoplastie bine făcută se vede din prima in momentul in care ți se da atela jos. Vârful nasului se desumfla cel mai greu chiar pana la doi ani, depinde de fiecare, in cazul meu așa a fost, iar vârful nasului se lasă, dar foarte foarte putin. La un an de zile e dezumflat și te poți pronunța cu privire la forma lui finala, pana atunci aștepți. Importantă e sa îl protejezi de atingeri dure sau doamne ferește de lovituri, iar masaj sa faci numai dacă ți-a zis doctorul și ti-a arătat mișcările corecte.
incerc sa imi dau seama de forma lui prin bandaj, dar e foarte greu, doar varful se vede si e extrem de mare, mai mare decat inainte, iar asta ma sperie rau. :(
buna! stiu ca dupa operatie se face masaj si uneori se mai poarta si niste plasturi pentru modelare. ati observat schimbari datorita lor? as aprecia daca cei care s au operat deja sa ma ajute putin si sa imi dea mesaj in privat. sunt tare curioasa cu privire la masaj si la acei plasturi. astept! multumesc!
Buna fetelor! Ma aflu si eu in situația de a alege un doctor pt operația de rinoplastie. Pe lista mea au mai rămas Dr Fodor si Dr Porumb. Înclinam spre Dr Fodor, însă acum cu toate discuțiile astea sunt inca pe gânduri. Ce ma “enervează” este faptul ca nu vad la niciunul dintre cei doi poze mai actuale cu rinopastiile făcute de ei (sau poate nu ma uit eu unde trebuie ?!), iar al doilea lucru pe care nu il înțeleg este: de ce nu exista mai multe reviewuri negative pe pagina Dr Fodor, sau pe paginile altor doctori daca sunt, chiar si aici, atat de multe persoane dezamăgite de intervenția avuta...?!
Chiar cred ca este dezamăgitor sa plătim si atâția bani pt o operație nereușită si sa rămânem si cu un complex mai mare decat il aveam...
Chiar cred ca este dezamăgitor sa plătim si atâția bani pt o operație nereușită si sa rămânem si cu un complex mai mare decat il aveam...
Nu, operatia ta, vazuta din exterior cu ochii tai, nu e complicata, problemele sunt cateodata si in interior.Pentru asta se fac operatiile prin metoda deschisa, ca acele probleme sa se rezolve din interior din prima.
Iti spun din toata inima, ca am intalnit fete operate care regreta ca au vrut acea mica schimbare, o mica cocasa o mica deviatie si din pacate si-au stricat prin aceasta operatie mai rau estetica nasului. Chiar aveau un nas fain inainte de operatie.
Ce nas fi dat sa fie si cazul meu unu simplu.
Sa fi avut doar o mica cocoasa..
Cu asta nu vreu deloc sa te descurajez.Din contra, convinsa sunt ca psihologic, daca avem o problema si nu o rezolvam mereu vom fi nefericite si numai la asta o sa ne gandim.
Nasul meu a fost operat de 3 ori.Pana..sa il pot numi un nas normal, un nas care sa nu atraga atentia pe strada, credema ca na fost neglijenta doctorilor ce mau operat ci materialu.Nasu meu era foarte deteriorat, de lovituri am avut deviatie mare, nu numai de sept ci si de piramida, f. multe probleme de cartilaj, la nari si laterale, foarte asimétric, eu sunt foarte constienta de asta.Nu am nici un repros ca am trecut prin operatie de 3 ori.Pentru ca in cazul meu sa imbunatatit estetica lui.
Anumite cazuri nereusite, chiar au dea face cu ne respectarea recomandarilor post operatorii.
Iti spun din toata inima, ca am intalnit fete operate care regreta ca au vrut acea mica schimbare, o mica cocasa o mica deviatie si din pacate si-au stricat prin aceasta operatie mai rau estetica nasului. Chiar aveau un nas fain inainte de operatie.
Ce nas fi dat sa fie si cazul meu unu simplu.
Sa fi avut doar o mica cocoasa..
Cu asta nu vreu deloc sa te descurajez.Din contra, convinsa sunt ca psihologic, daca avem o problema si nu o rezolvam mereu vom fi nefericite si numai la asta o sa ne gandim.
Nasul meu a fost operat de 3 ori.Pana..sa il pot numi un nas normal, un nas care sa nu atraga atentia pe strada, credema ca na fost neglijenta doctorilor ce mau operat ci materialu.Nasu meu era foarte deteriorat, de lovituri am avut deviatie mare, nu numai de sept ci si de piramida, f. multe probleme de cartilaj, la nari si laterale, foarte asimétric, eu sunt foarte constienta de asta.Nu am nici un repros ca am trecut prin operatie de 3 ori.Pentru ca in cazul meu sa imbunatatit estetica lui.
Anumite cazuri nereusite, chiar au dea face cu ne respectarea recomandarilor post operatorii.
M-am uitat si eu pe site-ul dlui dr Fodor si sunt maxim 10 operatii reusite, cat de cat. Nimeni nu-si doreste varful nasului lung sau in jos. Cel mai urat la un nas mi se pare sa fie prea lung si cand razi sa-ti iasa in evidenta. Pozele sunt postate dupa mult timp de la operatie pentru ca nasurile sunt dezumflate. Noi, "operatele" ne dam seama foarte bine de acest lucru. Masajul ajuta nasul sa se dezumfle mai repede nu sa-i dea o forma. Doctorul ii da forma, cu bistruiul.
Nu sunt de acord ca doar loviturile pot afecta forma nasului dupa operatie.Deci in primul rand, oasele nasului se cicatrizeaza la 9 luni dupa operatie.
Asta stie toata lumea, altfel daca nu ar fi asa sar opera lumea la 3 luni dupa o nereusita, nu la 1 an.
De altfel nici 1 medic nu opereaza un nas mai repede de atat, ala care o face e un interesat..putin spus si neglijent.
Varful nasului, se desumfla ultimul, stim toti lucru asta, deci e f afectat de orice atingere pana atunci.Forma nasului se poate schimba si de la felul in care dormi, mai ales in primele 3 luni dupa operatie, dormitul pe o parte sau pe burta are mult dea face, credema.
Inca ceva, ridicatul de greutati, anumite sporturi, anumite obiceiuri si chiar purtatul ochelarilor si fumatul, afecteaza forma cartilagiilor.Iti spun si le spun tuturor fetelor lucru asta din stiinta si experienta proprie, cine vrea sa creada bine, cine nu e liber sa faca ce vrea si apoi sa se convinga personal.
Nu doar ca am primit recomandarile la ORL, diferite de recomandarile dela medicul privat care au fost :evitati sa purtati ochelari 3 luni, evitati sporturi de contact, nu ridicati greutati, evitati fumatul si a sta in preajma fumatorilor, le-am si respectat, exceptanda faptul cu dormitul pe burta si intro parte.Care miau afectat un lateral a nasului, deci vorbesc din experienta.
mateimon
Masaju nu doar ajuta sa se desumfle nasul este recomandat si la indreptarea anumitor defecte.
Cartilagiile au memorie si sunt deviatii care revin dupa un anumit timp dea fi operat, nu toate se corecteaza cu succes.De aceea médicii recomanda sa iti impingi nasul, prin masaj in directia opusa, unde are tendinta devierii.
Cand se formeaza "chisturi", spre varful nasului si vi se vede o biluta, ei aia e carne care se formeaza din cauza ca sa luat mult din cartilajii si corpul nostru asa e el, unde a avut, dar acum îi lipseste, face sa creasca iar carne acolo sa compenseze lipsa.Aceste bile de carne, fac ca forma nasului, a varfului sa fie deviata, unii oameni ajung iar la medic sa le extirpeze acel tesut cicatricial, ca asa se numeste, altora la care le e vizibil f repede dupa operatie, li se spune sa isi apese nasul in acea zona, ca sa evite cresterea tesutului.In unele tari ca Argentina, unii experti in rinoplastie, pun o bucata de plastic fin drept, nu e mare, pe sept, special pentru a evita astfel de situatii la pacient, din pacate in Romania asa ceva inca nu se foloseste desi aceasta problema e foarte frecventa dupa rinoplastii.Acest plastic il sxot ei la o anumita perioada cand se considera ca nu mai exista pericol sa creasca tesutu.
Masajul dintre sprancene in jos spre varf, ajuta la desmortirea nasului, la desumflat precum si la circularea sangelui spre varf, iar dela varf in sus spre sprancene ajuta sal mentii ridicat si sa nu iti coboare asa tare varful cand e total desumflat nasul precum si ca sa nu se lateasca nasul.
So..
Asta stie toata lumea, altfel daca nu ar fi asa sar opera lumea la 3 luni dupa o nereusita, nu la 1 an.
De altfel nici 1 medic nu opereaza un nas mai repede de atat, ala care o face e un interesat..putin spus si neglijent.
Varful nasului, se desumfla ultimul, stim toti lucru asta, deci e f afectat de orice atingere pana atunci.Forma nasului se poate schimba si de la felul in care dormi, mai ales in primele 3 luni dupa operatie, dormitul pe o parte sau pe burta are mult dea face, credema.
Inca ceva, ridicatul de greutati, anumite sporturi, anumite obiceiuri si chiar purtatul ochelarilor si fumatul, afecteaza forma cartilagiilor.Iti spun si le spun tuturor fetelor lucru asta din stiinta si experienta proprie, cine vrea sa creada bine, cine nu e liber sa faca ce vrea si apoi sa se convinga personal.
Nu doar ca am primit recomandarile la ORL, diferite de recomandarile dela medicul privat care au fost :evitati sa purtati ochelari 3 luni, evitati sporturi de contact, nu ridicati greutati, evitati fumatul si a sta in preajma fumatorilor, le-am si respectat, exceptanda faptul cu dormitul pe burta si intro parte.Care miau afectat un lateral a nasului, deci vorbesc din experienta.
mateimon
Masaju nu doar ajuta sa se desumfle nasul este recomandat si la indreptarea anumitor defecte.
Cartilagiile au memorie si sunt deviatii care revin dupa un anumit timp dea fi operat, nu toate se corecteaza cu succes.De aceea médicii recomanda sa iti impingi nasul, prin masaj in directia opusa, unde are tendinta devierii.
Cand se formeaza "chisturi", spre varful nasului si vi se vede o biluta, ei aia e carne care se formeaza din cauza ca sa luat mult din cartilajii si corpul nostru asa e el, unde a avut, dar acum îi lipseste, face sa creasca iar carne acolo sa compenseze lipsa.Aceste bile de carne, fac ca forma nasului, a varfului sa fie deviata, unii oameni ajung iar la medic sa le extirpeze acel tesut cicatricial, ca asa se numeste, altora la care le e vizibil f repede dupa operatie, li se spune sa isi apese nasul in acea zona, ca sa evite cresterea tesutului.In unele tari ca Argentina, unii experti in rinoplastie, pun o bucata de plastic fin drept, nu e mare, pe sept, special pentru a evita astfel de situatii la pacient, din pacate in Romania asa ceva inca nu se foloseste desi aceasta problema e foarte frecventa dupa rinoplastii.Acest plastic il sxot ei la o anumita perioada cand se considera ca nu mai exista pericol sa creasca tesutu.
Masajul dintre sprancene in jos spre varf, ajuta la desmortirea nasului, la desumflat precum si la circularea sangelui spre varf, iar dela varf in sus spre sprancene ajuta sal mentii ridicat si sa nu iti coboare asa tare varful cand e total desumflat nasul precum si ca sa nu se lateasca nasul.
So..
Eu săptămâna viitoare pe 4 o sa am operația, si vreau sa va spun fetelor ca datorită a ce se petrece aici in ultima vreme, am intrat intr-o stare de anxietate si depresie, cum n-am fost in viața mea!
Recomand tuturor sa nu faceți ca mine înainte de orice operație, pentru ca e nașpa rau. Mai ales ca nu are cine sa ma încurajeze absolut deloc... prietenul meu cu care sunt de 5 ani..degeaba e. Ooff, nu știu ce mi-a trebuit sa intru iar aici..
Recomand tuturor sa nu faceți ca mine înainte de orice operație, pentru ca e nașpa rau. Mai ales ca nu are cine sa ma încurajeze absolut deloc... prietenul meu cu care sunt de 5 ani..degeaba e. Ooff, nu știu ce mi-a trebuit sa intru iar aici..
cat de tare vi s a dezumflat varful nasului dupa scoaterea atelei???
v.bianca
Draga mea varfu nu se desumfla dupa scoaterea atelei deloc, se desumfla in timp, la 1 an, un an jumate.
Dupa ce ti scoate atela nasu se mai umfla si varfu o sal ai ca de pinochio.
Fetelor care vreti sa va operati, operativa.Faceti ce va spune instinctu.
Draga mea varfu nu se desumfla dupa scoaterea atelei deloc, se desumfla in timp, la 1 an, un an jumate.
Dupa ce ti scoate atela nasu se mai umfla si varfu o sal ai ca de pinochio.
Fetelor care vreti sa va operati, operativa.Faceti ce va spune instinctu.
Buna fetelor! Eu de 3 ani ma tot informez in privinta operatiei si incerc sa imi fac curaj pentru a o face. Anul acesta am fost pe punctul de a face operatia, eram in salon, completam foi peste foi iar cand a venit anestezistul nu si-a dat acordul pentru operatie din cauza unei probleme de sanatate aparute de la programarea operatiei si pana in ziua operatiei. Aceasta problema a iesit atat la radiografie cat si la analize dar nu am fost anuntata de diagnosticul pus pana in ziua cu pricina. Trebuia sa reprogramez operatia, dar pentru ca am fost nevoita sa plec din tara nu am mai reprogramat-o. Si de atunci ma gandesc si imi pun o multime de intrebari: A fost un semn sa nu ma operez la acel doctor? A fost un semn sa nu ma mai operez deloc? sau Sa incerc sa ma resemnez cu faptul ca nasul meu din profil nu arata bine din cauza cocoasei si de aceea oamenii incep sa rada/comenteze, ca nu respir bine decat pe o nara si din cauza asta ma imbolnavesc usor. Nu stiu. In ultimul timp ma reprofilasem si imi indreptasem toata atentia spre Fodor. Culmea ca inainte citisem despre el numai de bine (in afara de acel reviw negativ despre care acum spre vorbeste foarte activ) dar odata cu acel review observ ca ies la iveala o multime de alte amanunte despre aceasta operatie, amanunte despre care niciun doctor nu iti povesteste. Eu cand am fost la prima mea consultatie, am avut o multime de emotii si nu am pus toate intrebarile necesare desi programarea deja se stabilise, dar pentru ca nu aveam inima impacata am zis sa mai merg macar o data pana va avea loc operatia. Imi facusem o lista cu toate intrebarile posibile dar raspunsurile au fost vagi, ba chiar se mira doctorul de ce ma intereseaza atatea detalii, ca nu e nevoie sa stiu atat de multe amanunte inainte, ca totul este simplu (desi prima data mi-a zis ca este un caz mai complicat dar nu imposibil). Dar pentru ca am suferit enorm pana acum din cauza asta, nu as putea suporta sa fie mai rau decat este. Din experienta voastra, a celor care ati mai trecut prin asta o data sau de mai multe ori...ce doctor recomandati? :)
Maria04, parca mi-ai citit gândurile! :) Citește povestea mea, parca pagina 28 sau 29, nu mai știu exact. Așa si eu, m-am tot documentat 3 ani de zile, mi am programat, însă am avut tot felul de piedici care acum imi ridica aceeași întrebare ca si a ta. Dacă sunt semne sa mai stau puțin?! nu știu nici eu ce sa mai zic...
Fetelor, eu vin cu o poveste fericita. Am scris experienta mea si pana in momentul acesta pot sa spun ca inca a ramas una pozitiva. Nasul meu arata dupa 1 an jumatate foarte ok, varful nu s-a lasat, totul e desumflat si dragut. In proportie de 90% este ceea ce mi-am dorit. Eu zic ca procentajul este unul bun si sunt fericita ca am ales sa fac acest pas. Consider ca fiecare dintre voi trebuie sa se gandeasca daca doreste sau nu cu adevarat aceasta schimbare. Desi nu depinde de tine ca si persoana operatia, tot atragi energie pozitiva/negativa, deci fiecare are si o contributie minimala.
Am trecut printr-o poveste asemanatoare, cu cateva zile inainte de operatie am citit aici pe forum o poveste terifianta despre doctorul ales, cu nas nenorocit pe viata. Insa dupa cateva “investigatii” am ajuns la concluzia ca am ales doctorul potrivit si ca da, voi face acest pas. Primele 7-8 luni nasul meu a aratat altfel in fiecare zi. Apoi s-a stabilizat si s-a desumflat de tot pe la 1 an. Mentionez ca mi-am pus bandaj pe nas cam 3 luni, doctorul mi-a recomandat 1 luna si am mai continuat eu din proprie initiativa inca 2. De asemenea, port ochelari si cam 4 luni nu am purtat deloc dupa operatie. Acum dupa 1 zi cand imi dau ochelarii jos am un mic damb, care se redreseaza cam in 1 ora (acolo zona este mai cartilaginoasa).
Bafta tuturor! :)
Am trecut printr-o poveste asemanatoare, cu cateva zile inainte de operatie am citit aici pe forum o poveste terifianta despre doctorul ales, cu nas nenorocit pe viata. Insa dupa cateva “investigatii” am ajuns la concluzia ca am ales doctorul potrivit si ca da, voi face acest pas. Primele 7-8 luni nasul meu a aratat altfel in fiecare zi. Apoi s-a stabilizat si s-a desumflat de tot pe la 1 an. Mentionez ca mi-am pus bandaj pe nas cam 3 luni, doctorul mi-a recomandat 1 luna si am mai continuat eu din proprie initiativa inca 2. De asemenea, port ochelari si cam 4 luni nu am purtat deloc dupa operatie. Acum dupa 1 zi cand imi dau ochelarii jos am un mic damb, care se redreseaza cam in 1 ora (acolo zona este mai cartilaginoasa).
Bafta tuturor! :)
Hei Yzza22! Se pare ca avem ceva in comun ;).
Citind acum comentariul lui Rox31, cred ca are dreptate cu energiile pozitive si negative. Ce gandim si atragem. Gandindu-ma la prima tentativa de a face operatia, am fost de acord cu programarea ei desi dupa ce am iesit din cabinet nu am avut o presimtire buna, nu eram convinsa ca acolo trebuie sa fiu operata si ma tot gandeam daca nu este o idee buna. Probabil am atras anumite energii care m-au facut sa ma imbolnavesc si sa nu pot face operatia decat acolo unde sunt 100% sigura. Cred ca ar trebui sa alungam toate fricile si doar asa vom putea obtine rezultatul dorit. Numai ca, tot isi baga coada "daca daca daca" :O
Rox31 ma bucur pentru reusita ta. Chiar si atunci cand nu ai nasul operat, anumite tipuri de rame il deformeaza daca pun presiune pe piramida nazala sau pe lateralele ei (asta a patit o cunostinta de a mea).
Citind acum comentariul lui Rox31, cred ca are dreptate cu energiile pozitive si negative. Ce gandim si atragem. Gandindu-ma la prima tentativa de a face operatia, am fost de acord cu programarea ei desi dupa ce am iesit din cabinet nu am avut o presimtire buna, nu eram convinsa ca acolo trebuie sa fiu operata si ma tot gandeam daca nu este o idee buna. Probabil am atras anumite energii care m-au facut sa ma imbolnavesc si sa nu pot face operatia decat acolo unde sunt 100% sigura. Cred ca ar trebui sa alungam toate fricile si doar asa vom putea obtine rezultatul dorit. Numai ca, tot isi baga coada "daca daca daca" :O
Rox31 ma bucur pentru reusita ta. Chiar si atunci cand nu ai nasul operat, anumite tipuri de rame il deformeaza daca pun presiune pe piramida nazala sau pe lateralele ei (asta a patit o cunostinta de a mea).
Dragele mele nasucuri ne operate.
Va incurajez sa va operati, daca aveti probleme reale, la cine va dicteaza instinctul.Cand eu miam ales medicul, am vazut si opinii negative, dela lume operata acolo pe web, pe diferite paginami si forumuri, insa asta nu ma facut sa nu mai merg la acel doctor la care simteam siguranta.
Nu mam descurajat.
Mi-am dorit din toata inima aceasta schimbare si nam lasat nici un comentariu de pe net, de la prieteni, colegi, cunoscuti, familie, sa ma influenteze deloc.
Nu stiu de ce in acea dorinta puternica mi sa incetosat vederea si nam vaziualizat decat nasul meu drept si fara cocoasa si deformari.
Doream sa respir si sa simt ca traiesc.
Am fost foarte optimista si sunt foarte optimista pe aceasta tema, daca ar fi sa nu imi placa ceva, mas opera din nou si dupa cum vam spus am 3 la bord.Insa nu mas mai lasa umilita de lume si sa traiesc complexata si suparata pe viata.
Mi-am dat seama cat de mult conteaza linistea sufleteasca, nu se compara cu nimic.Nu are pret.Va incurajez la maxim, pe toate si toti si chiar daca nu va iesit din prima bine operatia. Nu va lasati influentati de un rezultat negativ, in viata toate au solutie.
Nu regret deloc ca mam operat pt. ca mia adus numai avantaje.
E foarte interesant, ca ne descurajeaza cazurile negative si afirmatiile persoanelor nu banul sau saracia.Banul mereu o sal gasim cumva.
Deci mergeti inainte, cu ceea ce va doriti.
Aceasta operatie nu e ceva de ne suportat !
Va incurajez sa va operati, daca aveti probleme reale, la cine va dicteaza instinctul.Cand eu miam ales medicul, am vazut si opinii negative, dela lume operata acolo pe web, pe diferite paginami si forumuri, insa asta nu ma facut sa nu mai merg la acel doctor la care simteam siguranta.
Nu mam descurajat.
Mi-am dorit din toata inima aceasta schimbare si nam lasat nici un comentariu de pe net, de la prieteni, colegi, cunoscuti, familie, sa ma influenteze deloc.
Nu stiu de ce in acea dorinta puternica mi sa incetosat vederea si nam vaziualizat decat nasul meu drept si fara cocoasa si deformari.
Doream sa respir si sa simt ca traiesc.
Am fost foarte optimista si sunt foarte optimista pe aceasta tema, daca ar fi sa nu imi placa ceva, mas opera din nou si dupa cum vam spus am 3 la bord.Insa nu mas mai lasa umilita de lume si sa traiesc complexata si suparata pe viata.
Mi-am dat seama cat de mult conteaza linistea sufleteasca, nu se compara cu nimic.Nu are pret.Va incurajez la maxim, pe toate si toti si chiar daca nu va iesit din prima bine operatia. Nu va lasati influentati de un rezultat negativ, in viata toate au solutie.
Nu regret deloc ca mam operat pt. ca mia adus numai avantaje.
E foarte interesant, ca ne descurajeaza cazurile negative si afirmatiile persoanelor nu banul sau saracia.Banul mereu o sal gasim cumva.
Deci mergeti inainte, cu ceea ce va doriti.
Aceasta operatie nu e ceva de ne suportat !
Roxy31, felicitari! Te rugam spune-ne si noua doctorul!!! Si cum sa “investigam” :)
Fetelor, nu trebuie sa ne suparam pe nimeni. Toata lumea are dreptul sa isi expuna parerea si experienta ei! De aceea suntem aici, pentru a ne informa si a afla pareri pro si contra. Trebuie sa ne incurajam si sprijinim intre noi, daca noi, care ne confruntam toate cu aceasi problema/dorinta nu suntem suportive atunci cine sa fie? Va rog, haideti sa impartasim ceea ce stim/descoperim si sa ne sustinem reciproc! Informatia inseamna putere dar si o vorba buna, suportul moral, empatia valoreaza enorm! Fie ca dorintele tuturor sa se indeplineasca! Va pup:)
Fetelor, nu trebuie sa ne suparam pe nimeni. Toata lumea are dreptul sa isi expuna parerea si experienta ei! De aceea suntem aici, pentru a ne informa si a afla pareri pro si contra. Trebuie sa ne incurajam si sprijinim intre noi, daca noi, care ne confruntam toate cu aceasi problema/dorinta nu suntem suportive atunci cine sa fie? Va rog, haideti sa impartasim ceea ce stim/descoperim si sa ne sustinem reciproc! Informatia inseamna putere dar si o vorba buna, suportul moral, empatia valoreaza enorm! Fie ca dorintele tuturor sa se indeplineasca! Va pup:)
Citesc comentariile voastre și ma minunez, “ fetelor operativa, eu am 3 la bord, e așa de frumos sa fii in sala de operații, trei anestezia generale, ani de recuperare, fiți optimiste! Banii nu e o problema! “ serios ??????????
Vai cât o sa ne pomeniți pe cele cu “energia negativă” !!!
Care de pe aici ți-a spus sa nu te operezi? Da opereaza-te in fiecare an, ii ei pe toti la rând și vezi care e cel mai bun. Doar nu te lua după cele care au trecute prin așa ceva! Adică vii, ceri păreri și apoi blamezi pentru ca nu auzi ce îți place!
Vai cât o sa ne pomeniți pe cele cu “energia negativă” !!!
Care de pe aici ți-a spus sa nu te operezi? Da opereaza-te in fiecare an, ii ei pe toti la rând și vezi care e cel mai bun. Doar nu te lua după cele care au trecute prin așa ceva! Adică vii, ceri păreri și apoi blamezi pentru ca nu auzi ce îți place!
Fetelor, nu contest ca exista situatii in care rezultatul nu este cel dorit sau efectiv doctorul nu a stiut ce face si a distrus ceva functional. Imi pare extrem de rau pentru aceste cazuri.
Eu am investigat 2 ani la cine sa ma operez si am cercetat atent toate pozele si am vorbit cu fete care s-au operat la acelasi doctor (Antohi). Unele au avut experiente bune, altele mai putin bune, eu am relatat povestea mea care a fost una ok/fericita.
Am spus ca este 90% din ce mi-am dorit, exista mici defecte si la mine (am vrut drept, nu in vant si acum mi se pare ca daca era in vant era un pic mai frumos) in nara dreapta se vede un pic umflat de la taietura, umflatura care nu se va mai duce si am o nara un pic mai altfel decat cealalta (vizibil doar daca te uiti de jos).
Dar ce aveam inainte cu ce este acum este 90% mai bine si sunt super multumita cu ce a ieisit!
Nu imi doresc sa conving pe nimeni sa se opereze/aleaga un anumit doctor, aici se merge pe dorintele fiecareia dintre voi!
Va pup
Eu am investigat 2 ani la cine sa ma operez si am cercetat atent toate pozele si am vorbit cu fete care s-au operat la acelasi doctor (Antohi). Unele au avut experiente bune, altele mai putin bune, eu am relatat povestea mea care a fost una ok/fericita.
Am spus ca este 90% din ce mi-am dorit, exista mici defecte si la mine (am vrut drept, nu in vant si acum mi se pare ca daca era in vant era un pic mai frumos) in nara dreapta se vede un pic umflat de la taietura, umflatura care nu se va mai duce si am o nara un pic mai altfel decat cealalta (vizibil doar daca te uiti de jos).
Dar ce aveam inainte cu ce este acum este 90% mai bine si sunt super multumita cu ce a ieisit!
Nu imi doresc sa conving pe nimeni sa se opereze/aleaga un anumit doctor, aici se merge pe dorintele fiecareia dintre voi!
Va pup
Și eu sunt purtarea unui nas frumos, reușit din prima fata de sora mea care nu a avut același noroc. Nu a fost ușor pentru ea și nici familiei nostre. Evident ca acum ii arată bine, dar de ce trebuia sa treacă prin patru OPERAȚII? Pentru ca toti îți vorbesc frumos și îți garantează ca o sa iasă bine, ia uite ca nu e chiar așa ! Eșec după esec cu toată grija postoperatorie, asta ca sa nu punem in discuție ca ai avut sau nu grija de el după intervenție.
natasha_pere
Nai inteles absolut nimic din mesajul meu de incurajare.
Dar absolut nimic. Sper ca fetele care vor sa se opereze, vor intelege ceva.Cand se vor opera.
Nu am spus ca e asa frumos sa fii in sala de operatii, nici sa ai 3 anestezii si ani de recuperare.Esenta mesajului e cu totul diferita.
Nici ca banii nus o problema, nici nam vrut sa imping pe nimeni sa se opereze la fiecare an.Cel putin tu, ai inteles gresit mesajul meu.
Tu, ai avut noroc, ca tia iesit din prima operatia, sora ta, nu.Daca ai fi fost tu, in locul
ei, nustiu cum ti-ai fi schimbat gandirea, desi sunt sigura ca ai suferit pt sora ta, nam indoiala tu si familia ta.
In primul rand, ceea ce vroiam sa scot in evidenta, e faptul ca un forum si atatea conversatii , diferite, relatari pozitive si negative, nu trebuie deloc sa le faca sa dea innapoi dela ceea ce isi doresc.
Nai inteles absolut nimic din mesajul meu de incurajare.
Dar absolut nimic. Sper ca fetele care vor sa se opereze, vor intelege ceva.Cand se vor opera.
Nu am spus ca e asa frumos sa fii in sala de operatii, nici sa ai 3 anestezii si ani de recuperare.Esenta mesajului e cu totul diferita.
Nici ca banii nus o problema, nici nam vrut sa imping pe nimeni sa se opereze la fiecare an.Cel putin tu, ai inteles gresit mesajul meu.
Tu, ai avut noroc, ca tia iesit din prima operatia, sora ta, nu.Daca ai fi fost tu, in locul
ei, nustiu cum ti-ai fi schimbat gandirea, desi sunt sigura ca ai suferit pt sora ta, nam indoiala tu si familia ta.
In primul rand, ceea ce vroiam sa scot in evidenta, e faptul ca un forum si atatea conversatii , diferite, relatari pozitive si negative, nu trebuie deloc sa le faca sa dea innapoi dela ceea ce isi doresc.
Adevarul este ca nasul acelei persoane arata mult mai rau dupa operatie decat inainte! Pozele afisate de doctor demonstreaza asta! Este f stramb, ff gros, oribil! Iar celelalte nasuri arata super tot dupa scoaterea atelei! Nu stiu de ce pe ea a distrus o in halul ala! Si nu ma refer la pozele postate de ea ci la cele postate de dansul cu care practic isi taie singur craca de sub picioare vrand sa demonstreze ca nu el I-a facut “gaura” dar nu face decat sa demonstreze ca femeia in cauza nu minte iar el a reusit an epic fail!
Sora mea s-a operat prima data la Artis 3 la dr. Onoe, a operat-o și a doua oară, apoi la un alt medic din Cluj și ultima data la dr. Antohi, unde m-am operat și eu. A stat in operatie aproximativ 5 ore, acum respira foarte bine și ii arată foarte bine nasul.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Rinoplastie fara operatie.
- 3rinoplastie - 16 ani
- 218Rinoplastie dr.Daniel Popescu - sfaturi
- 1Dureri dupa rinoplastie
- 0rinoplastie, ajutor!!
- 0Recomandare rinoplastie
- 8Ce doctor recomandati pentru o rinoplastie?
- 0dupa 17 zile de la Rinoplastie
- 1Rinoplastie+schimb implant mamar
- 0Deviatie de sept
- 0Rinoplastie fara osteotomie
- 1Probleme dupa operație pt deviație de sept și rinoplastie
- 2Rinoplastie
- 0Rinoplastie dr Serban Porumb - Oradea
- 0Recuperare post-rinoplastie
- 0Rinoplastie prin dermal filler(acid)
- 0Complicații după rinoplastie
- 5Pareri Maximilian Muntean/Olimpiu Harceaga
Mai multe informații despre: Rinoplastie pentru barbati Rinoplastia Rinoplastia pentru adolescenti complicatiile rinoplastiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: